praegune kellaaeg 19.06.2025 00:37:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mart11n
HV vaatleja

|
18.05.2011 21:07:31
|
|
|
Ühesõnaga kompaktsemaks teha asja..
Oli plaanis ka mingi blogi avada, kuid ma pole eriline kirjamees. See jääb vist ära.
Kahtlemata tänan soovituste eest, vaatan kindlasti sisu üle varsti.
Tarvis!
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henry
HV veteran
|
18.05.2011 21:12:39
|
|
|
Ja meiliaadress võiks olla vähe ametlikum.
Edu.
_________________ Yeaaaaaaah |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
2 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart11n
HV vaatleja

|
26.05.2011 17:50:39
|
|
|
Muutsin nüüd oma portfooliot. Tegin ta kompaktsemaks ja muutsin sisu. Logol muutsin fondi ära. Loodan, et jätab parema mulje.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
26.05.2011 19:43:05
|
|
|
mart11n kirjutas: |
Muutsin nüüd oma portfooliot. Tegin ta kompaktsemaks ja muutsin sisu. Logol muutsin fondi ära. Loodan, et jätab parema mulje. |
See alumine pikk tekst võiks täitsa olemata olla ja teised tekstid vajaksid veidi ladusamat stiili ja läbimõtlemist. Näiteks "Teen töid, mida on hea vaadata, et inimene tahaks sellele lehele tagasi tulla" ..... ei lähe kohe mitte .
Minu idee: kogu see footeri osa või mis iganes sul seal joone all on kaota ära. "Kes ma olen" kaota samuti ära. "Tehtud tööd" alla kirjuta umbes midagi: "Olen vabakutseline veebiehitaja. Teen lihtsasti hallatavaid veebilehti, mida on hea vaadata ja praktiline kasutada. Professionaalne teenus soodsa hinnaga."
_________________ No worries! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|