Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem videokaga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pulse
HV kasutaja

sõnum 17.07.2003 23:16:55 Probleem videokaga vasta tsitaadiga

Mul on integreeritud 4MB kaart AGP siinil. Ostsin uue GeForce4 aga arvuti ei leia seda üles. Selle integreeritud kaardi peab vist kuidagi BIOSest või kuskilt maha võtma nagu ma aru sain??!!? Kas keegi õpetax mind seda tegema või kui saab kuidagi teistmoodi või kas üldse saan seda GeForcet oma arvutile peale panna?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 18.07.2003 02:29:41 vasta tsitaadiga

masna boot-i ajal mine bios setup-isse, seal on tõenäoliselt advanced chipset setup-i all olemas selline asi nagu 'disable onboard vga', ja 'assign irq to vga'. peale seda vaata, mis edasi juhtub..
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.07.2003 03:19:53 vasta tsitaadiga

Hm....nu kui sa ta sisse surusid siis küllap ta ka läheb, muidugi kui sa nt agp kaarti pci siini ei surund (see vist võimalik aga tööle ta ei hakka) icon_lol.gif . Kui tead millest räägin siis võid öelda mis kaart on (agp/pci) ja kas arvuti omab agp siini või mitte, juhul kui seda ei tea siis võid öelda emaplaadi mudeli, selle järgi peaks kah ülesse leidma. Muidu niipalju kui selle uue kaardi töölepanekust vajaminev on siis kasutaja 47th ronin, ütles suht kõik vajaliku juba ära. Alles iljuti oli siin veel sellel teemal juttu ja seda päris mitmeid kordi varemgi old. Maybe nati lisaks leiad otsingust.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 18.07.2003 12:34:18 vasta tsitaadiga

To KillerXP: Kaart on AGP siinile ja arvutis on 1 selline täiesti olemas....surusin kaardi sinna sisse aga arvuti seda ei leidnud. Mingi raffas räägib ka seda juttu et kui panen uue kaardi sinna sise siis integreeritud kaart peaks ennast ise välja lülitama...kas see võib tõsi olla?

To 47th ronin või üxkõik kellele kes mind aidata suudab: tegin boodi. läksin Advanced aknasse ja seal on selline koht nagu Video settings. (advanced chipset setup <--sellist asja ma ei leidnud sealt) Seal on 2 asja: 1- Primari video adapter vms ja seal saan valida kas AGP või PCI...mul on pandud AGP. Ja 2- (selle valiku peale ma minna ei saa) on et....ma täpselt ei mäletagi aga umbes niimoodi et AGP Integreted hardware found. (uut kaarti mul sel hetkel muidu ühendatud ei olnud aga see vist polegi tähtis....või on?) BIOSe versioon on BN81510A.86A.0001.PO2 kui see aitab.
tagasi üles
hmagi
HV kasutaja
hmagi

sõnum 18.07.2003 18:05:58 vasta tsitaadiga

Mina pani enda rondile uue kaardi sisse läksin wini disable`isin integreeritud vga device manageris. Arvuti tegi restardi ja pilt tuli ette ainult uue kaardiga. Muidugi minu uus kaart oli pci pesas ja see tehnika ei pruugi töötatada AGP kaardi puhul.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 18.07.2003 20:47:39 vasta tsitaadiga

hmagi kirjutas:
Mina pani enda rondile uue kaardi sisse läksin wini disable`isin integreeritud vga device manageris. Arvuti tegi restardi ja pilt tuli ette ainult uue kaardiga. Muidugi minu uus kaart oli pci pesas ja see tehnika ei pruugi töötatada AGP kaardi puhul.

proovisin seda aga ei funganud, pilt tuli ette küll aga resolutsioon oli paigast ära ja siis panin Detect new hardware aga üles leidis aint mu intgr. kaardi
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem videokaga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.