praegune kellaaeg 17.06.2025 11:04:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cleanaway
HV vaatleja

|
08.05.2011 11:58:42
HP Pavilion DV6599en ekraan ei võta pilti ette |
|
|
Nimelt siis mul HP Pavilion DV6599en versioon mingi special edition valget värvi, selle quickplay ja meedia centeriga.
Prose Inteli oma Core 2 Duo, Videokas nvidia 8400m GS, 2 gb operatiivmälu.
Arvuti on 2007 aastast ja siiani pole mitte ühtegi viga esinenud imekombel, nüüd siis olen selle lõhkise küna ees.
Nimelt probleem selline, et ühel ilusal kevadõhtul istusin arvutis ja siis panin lihtsalt shut down ja arvuti põrandale, kaane jätsin kergelt irvakile kuskil 30 kraadise nurga alla, ei viitsinud oodata kuniks see vista ennast kotti viskab, olen eelnevaltki nii talitlenud, tulin sis hommikul tagasi, et kohvikõrvale uudiseid lugema hakata...
Lülitasin arvuti power nupust sisse, kuid pilti ette ei tule kõik muu nagu toimiks isegi need windowsi hääled ja värgid, panin siis VGA-ga teleri taha ja pilt täiesti olemas ja toimiv...
Panin siis arvuti uuesti kinni ja korduvalt proovisin kuid pilti ette ei saanud, õhtul tegin uuesti proovi ja siis mingi imekombel kõik toimis, viskas ilusti pildi ette ja nagu polekski midagi olnud...
Paari päeva pärast jälle hommikul sama lugu pilti ette ei tule , vga-ga teleris toimib, paraku enam pole läpparile nagu pilti ette saanud uuesti nagu see juhtus esimesel korral.
Imelik on see, et kui ma panen käima ja siis sulgen selle kaane ja ta unne läheb ja siis kaane kergelt üles tõstan siis lööb pildi ette ja saan isegi toimetada oma asju, kuid millegipärast ekraani alumises servas mingi tsirka 5 cm pilti , mis nagu peegelduks ekraani ülemist osa, seal on see browseri ja muude tegumiakende riba.
Kui teen restardi või midagi pilti ette ei saa, ainult selle kaane sulgemise ja mängimisega saan sellise vigase pildi ette, vahepeal üldse viskas selle kaaneavamismänguga, nö. unest äratamisega ekraani triipe täis selle windowsi värvides, sinised-rohekad-kollakad.
Ei kujuta ette milles viga, kas tarkvaraline või riistvaraline.
Installisin nüüd osad asjad maha ja tekitasin vaba ruumi ja lasin viiruse ja muude tõrjetega üle, samuti installisin uusimad nvidia driverid ja uusimad uuendused vistale, ikka ei muttigi.
Ehk oskab keegi aidata?
Tänud kõigile nõuannete eest.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cleanaway
HV vaatleja

|
08.05.2011 15:32:51
|
|
|
Nu mul neid piikse ei tee igatahes.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.05.2011 15:56:53
|
|
|
HP-del on tüüpvigu rohkem, kui üks ja ainult üks neist "piiksub", teiste vigadega on on muud ilmingud.
Eks sa oma stand-bys olles selle emaplaadi ära keetsid, unustades, et stand-bys on detailidel pinge peal ja siis detailid kütavad ennast üles - oletavalt ja nüüd on siis emaplaat väändetundlikuks muutunud.
---------------------------------
Või lendas väändes olles ekraan, kah võimalik - seda saad kontrollida teise ekraaniga.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|