praegune kellaaeg 19.06.2025 00:57:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
risto6234
HV vaatleja
|
28.04.2011 19:42:48
2900 xt kuumeneb üle, otsin parandajat |
|
|
Niis siis tegu Ati radeon hd 2900 xt-ga 1gb ja 512bit. Nimelt ostsin uue jahutuse talle, kuna varem oli nii 60c aga tahtsin jahedamaks saada. kasutasin korralikult kummikindaid ja kõike tegin puhtalt ,aga arvan ,et kudagi vigastasin kaarti. Nüüd kuumeneb kaart kohe ka stock jahutusega üle temp läheb kuni 120c siis lülitab ennast välja. Klockitud pole kõik oli stock. Kas sellist asja on kuidagi võimalik parandada ja kui on kas keegi oskab sellist teenust mulle pakkuda?
Kui keegi tegeleb sellise asjaga tartus või oskab midagi soovitada siis 56323127 või ristopetrov@hot.ee
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.04.2011 07:39:19
Re: 2900 xt kuumeneb üle, otsin parandajat |
|
|
risto6234 kirjutas: |
Niis siis tegu Ati radeon hd 2900 xt-ga 1gb ja 512bit. Nimelt ostsin uue jahutuse talle, kuna varem oli nii 60c aga tahtsin jahedamaks saada. kasutasin korralikult kummikindaid ja kõike tegin puhtalt ,aga arvan ,et kudagi vigastasin kaarti. Nüüd kuumeneb kaart kohe ka stock jahutusega üle temp läheb kuni 120c siis lülitab ennast välja. Klockitud pole kõik oli stock. Kas sellist asja on kuidagi võimalik parandada ja kui on kas keegi oskab sellist teenust mulle pakkuda?
Kui keegi tegeleb sellise asjaga tartus või oskab midagi soovitada siis 56323127 või ristopetrov@hot.ee |
Vigastus sellist asja ei põhjusta.Võimalikud põhjused miks kaart üle kuumeneb pärast jahutuse vahetust:
*Uus jahutus on kehvem.Tundub kahtlane, seega selles vist asi pole.
*Jahutus ei saavuta head kontakti GPU-ga.Muidugi üle ei tasu kinnitusi pingutada.
*Termopasta puudub jahutuse ja GPU vahelt või on väga valesti peale kantud.
Kummikinnastega nüüd just askeldada pole kah vaja.Nii staatikatundlikud need kaardid nüüd kah ei ole .Üldiselt ma ise olen käe korraks pannud korpuse külge, et ära maandada, enne komponendi välja võtmist/sisestamist.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
30.04.2011 08:35:53
|
|
|
Põhjustab ikka vigastus.
Analoogseid asju juhtub kui oled pcb pealt mingi väikse vidina ära löönud.
Ning kui asi ka stock jahutiga kohe üle kuumeneb siis on viga kindlalt selles.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|