praegune kellaaeg 18.06.2025 15:31:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SiimDe
HV vaatleja
|
02.04.2011 11:46:22
Aidake hädast välja palun :(! (Vajan õiget videokaarti) |
|
|
Terekest!
Seisan vastamisi probleemiga, et oleks soov soetada uut graafikakaarti, ent ei tea milline sobiks minu laptopile. Olen teinud väikest uurimust enda läpaka kohta, kuid kindlat vastust sobilike graafikakaartide kohta ei ole saanud.
Silm jäi peale Nvidia GeForce GT220 1Gb DDR2-le kuid ma ei ole kindel kas antud kaart sobib minu arvutile. Siin on mõningat Infot minu laptopi kohta (loodan et sellest piisab):
Mudel on siis HP Compaq Presario CQ71- 415SO
Motherboard: Hewlett Packard 306C, Intel PM45 (Cantiga-PM)+ICH9M(Base), Socket P(478)
Protsessor:Intel Pentium T4300 @ 2100MHz Dual Core
Hetkene graafikakaart: Nvidia GeForce G103M 512MB
Kui keegi oskaks öelda, mis graafikakaardid sobiks minu arvutile, oleksin VÄGA tänulik !
Aituma abi eest!
_________________ S.D |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
02.04.2011 11:59:04
|
|
|
Jälle ja jälle hüppavad need läpakate videokaartide vahetuse teemad ülesse...
Vastus neile on 99% juhtudest üks ja sama - ei saa vahetada. Sellel HP-l kohe kindlasti mitte. Lisaks see kaart, mille välja tõid on lauaarvuti kaart ja sülearvutisse ei lähe mitte mingi väega.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiimDe
HV vaatleja
|
02.04.2011 12:06:52
|
|
|
Oh mind lolli :/!
Aitäh täpse vastuse eest, nüüd vähemalt tean et pole selle jamaga enam mõtet tegelda ...
_________________ S.D |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|