praegune kellaaeg 17.06.2025 15:17:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Porksikutt
HV vaatleja
|
04.04.2011 23:04:19
2 kõlarit ühte auku |
|
|
Tervist,
Tahaks teada kuidas oma 2 Estonia 25AC-311 kõlarit (näevad sellised välja: http://cache.osta.ee/i/auctions/medium/d4/9a/dcbf69b611310c3732e2052a57089ad4.jpg ) ühendada arvutiga nii, et mõlemad mängiksid korralikult. Nii, et heli oleks mõlema vahel ilusti ära jaotatud. Muidu kui ma arvutiga ühendad ja panen erinevatesse ühenduskohtadesse siis ma Volume Controlis tasakaalus keskele pannes ilusat heli just ei saa. Kui panen ühele poole siis mõlemad kõlarid mängivad nagu ühte heli poolt.
Ja tahtsin küsida kas on võimalik kuidagi ühendada mõlemad kõlarid ühte auku, kas on sellist asja olemas? Muidu oleks vb mõnda võimendid vaja ette aga kuidas ma jällegi ühendan mõlemad kõlarid ühte võimendisse ?
Loodan, et saan vastust.
//
Uurisin veidikene eelvõimendeid ja kas selline eelvõim oleks normaalne nende kõlaritele?: http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=PRE%20AMP-12%2FAUX
Kui keegi oskab paremaid variante pakkuda siis palun väga
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Porksikutt
HV vaatleja
|
04.04.2011 23:19:40
|
|
|
Aga oskaks keegi soovitada normaalset võimendit mis oleks ka normaalse hinnaga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiluy
HV vaatleja
|
07.04.2011 14:34:24
|
|
|
Mul endal samad kõlarid kodukasutuses, sai kunagi pandud taha paneeli külge rca pesad ja arvutisse läheb sellise üleminekuga, et 2 RCA'd ---> 3,5 mm ja väga kenasti jaotub balanss.
Siin mainiti, et ei ole soovitatav otse arvutisse lasta, aga ma ei ütleks küll, et mul kvaliteet või kõlarite vastupidavus selle all kannatanud oleks, sest need on juba mitu aastat kasutuses olnud mul (nii kodus, kui kuskil pidudel) ja hiljuti sai nendega isegi Embassy's allkorrusel korralikult karaoket teha, ülevalkorrusel mängis samal ajal DJ ja meid ei häirinud ta küll kuidagi.
Ainus viga, mis mul on olnud, on see, et aastakümnete tagajärjel on nüüd üks kondekas ära väsinud ja vajab lähiajal väljavahetamist.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
08.04.2011 10:21:22
|
|
|
Nojah... mõningane guugeldamine näitab tõesti, et tegemist ju aktiivkõlaritega. Teemaalgataja seda ei maininud ja vastaja ilmselt ei teadnud.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|