Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  2 kõlarit ühte auku märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Porksikutt
HV vaatleja

sõnum 04.04.2011 23:04:19 2 kõlarit ühte auku vasta tsitaadiga

Tervist,
Tahaks teada kuidas oma 2 Estonia 25AC-311 kõlarit (näevad sellised välja: http://cache.osta.ee/i/auctions/medium/d4/9a/dcbf69b611310c3732e2052a57089ad4.jpg ) ühendada arvutiga nii, et mõlemad mängiksid korralikult. Nii, et heli oleks mõlema vahel ilusti ära jaotatud. Muidu kui ma arvutiga ühendad ja panen erinevatesse ühenduskohtadesse siis ma Volume Controlis tasakaalus keskele pannes ilusat heli just ei saa. Kui panen ühele poole siis mõlemad kõlarid mängivad nagu ühte heli poolt.
Ja tahtsin küsida kas on võimalik kuidagi ühendada mõlemad kõlarid ühte auku, kas on sellist asja olemas? Muidu oleks vb mõnda võimendid vaja ette aga kuidas ma jällegi ühendan mõlemad kõlarid ühte võimendisse ?

Loodan, et saan vastust.

//
Uurisin veidikene eelvõimendeid ja kas selline eelvõim oleks normaalne nende kõlaritele?: http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=PRE%20AMP-12%2FAUX
Kui keegi oskab paremaid variante pakkuda siis palun väga icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.04.2011 23:08:55 vasta tsitaadiga

Arvuti jaoks sellist eelvõimendit vaja pole. See on rohkem plaadimängijate ja mikrite pärusmaa...
Neid kõlareid otse arvuti külge panna pole hea mõte. Pigem ikka osta üks lõppvõimendi või ressiiver ja nad sinna taha ühendada. Võimendi omakorda aga arvuti külge.

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Porksikutt
HV vaatleja

sõnum 04.04.2011 23:19:40 vasta tsitaadiga

Aga oskaks keegi soovitada normaalset võimendit mis oleks ka normaalse hinnaga?
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.04.2011 23:24:29 vasta tsitaadiga

Ühte pakutakse siin: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=491902
Isegi läbi selle saad teha: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=491066

Kuldne Börs / Soov / Osta.ee / okidoki.ee abiks...

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kiluy
HV vaatleja

sõnum 07.04.2011 14:34:24 vasta tsitaadiga

Mul endal samad kõlarid kodukasutuses, sai kunagi pandud taha paneeli külge rca pesad ja arvutisse läheb sellise üleminekuga, et 2 RCA'd ---> 3,5 mm ja väga kenasti jaotub balanss.

Siin mainiti, et ei ole soovitatav otse arvutisse lasta, aga ma ei ütleks küll, et mul kvaliteet või kõlarite vastupidavus selle all kannatanud oleks, sest need on juba mitu aastat kasutuses olnud mul (nii kodus, kui kuskil pidudel) ja hiljuti sai nendega isegi Embassy's allkorrusel korralikult karaoket teha, ülevalkorrusel mängis samal ajal DJ ja meid ei häirinud ta küll kuidagi.

Ainus viga, mis mul on olnud, on see, et aastakümnete tagajärjel on nüüd üks kondekas ära väsinud ja vajab lähiajal väljavahetamist.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 08.04.2011 10:21:22 vasta tsitaadiga

Nojah... mõningane guugeldamine näitab tõesti, et tegemist ju aktiivkõlaritega. Teemaalgataja seda ei maininud ja vastaja ilmselt ei teadnud.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  2 kõlarit ühte auku
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.