praegune kellaaeg 20.06.2025 00:24:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Märt.
HV Guru

|
27.03.2011 15:50:51
|
|
|
inzinz, pole mõtet oma aega taolisele inimesele raisata, ta lihtsalt ei näe oma ninast kaugemale. Kogu teema on täis üht ja sedasama juttu, mis tõestab seda, et teema käib talle ju tegelikult üle pea ja ta ei suuda seda aktsepteerida, kukkudes aeg-ajalt lausa räuskama ja käsutama vait olema jms. Huvitav, see, mida ta minule kirjutas käib küll tegelikult 100% tema enda kohta. Ehk siis, igaüks reageerib oma rikutuse tasemel. Selles teemas on Leo Kalme tase umbes muru tasandil, kes karjub kõrgete mastimändide peale.
Las räuskab ja teeb end lolliks, lõbus vaadata
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
27.03.2011 16:34:39
|
|
|
udusiil kirjutas: |
Las räuskab ja teeb end lolliks, lõbus vaadata  |
Noh, tehniliselt pole Leo Kalme siiski räusanud, ta solvab viisakalt
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
27.03.2011 18:01:02
|
|
|
inzinz kirjutas: |
Leo Kalme, tooks välja väga lihtsa võrdluse mis peaks olema mingil määral paralleel Paavo vaimusünnitisega. Sellega peaks ka äkki IT võhikutele asja absurdsus kohale jõudma.
On üks lambivend, paneb oma korteri ukse väljastpoolt ise lukku, võti risti ees, ronib redeliga rõdu peale ja viskab redeli alla ja siis ei saa valima minna. Siis oma suure ego tulemusena läheb probleemiga riigikohtu ette jutuga: "Ma sain iseennast täiesti reaalselt takistada hääletama minemast. Seda tehnikat kasutada väga edukalt kõikide teiste inimeste peal (eelduseks see et omate mingi ime läbi kõikide nende korterite võtmeid) sest tõepoolest ju, nende uksi väljaspoolt kinni keerates ning võtit risti ette jättes ei saa nad hääletama minna. Selle hüpoteetilise idee alusel sooviksin et tühistaksite kõik paberhääletuse hääled ning jäädavalt, kuna ma ei suuda ette kujutada kuidas te suudaksite seda olukorda reaalselt vältida." Lisaks ju võiks nõuda kordushääletusi inimesed kes ootamatult haigestusid või õnnetusse sattusid ja haiglas olid või mis iganes x põhjusel ei saanud hääletada.
Üldjoontes peaks olema idee ja tõenäosus sama. Kuna ta sai oma arvutisse ise teadlikult mingit jama installida siis jah, ta sai iseennast takistada. Kui tal juhtuks olema ligipääs kõikide Eesti arvutitele siis ta saaks tõepoolest selle igale poole paigaldada ja manipuleerida tulemustega nagu sooviks. Kõige eeldus on täiesti ebareaalne eeldus "kui mul või inimesel X oleks ligipääs kõikidele arvutitele". Sorri küll aga me ei ela mingis hollywoodi filmis et lambikas patsiga poiss saab paari klahvivajutusega teha mida suvatseb kogu riigi arvutitega.
Lisaks: hüpoteetiliselt võib Paavo või kasvõi ükskõik kes näiteks mingit kuritegu planeerida, seega äkki paneks tema või siis kogu eesti rahva pokri eluks ajaks, kuna hüpoteetiline tõenäosus on ju olemas et plaanib kuritegu teha ja on olemas ka võimalus et peale vangist lahti laskmsit teeb ikkagi kuritegusid Ja siis kui asi kohtus välja naerdakse siis kaagutame et küll kohus on ikka loll ja mõttetu ning äraostetud jms et ilma REAALSETE tõenditeta kogu riigi rahvast pokri ei pannud ja arvame et oleme mingi hullu vandenõu jälil
Mingi side reaalsusega tuleks nagu ikka säilitada, hinnata riskiprotsente ja REAALSEID tõenäosusi mitte niisama plõksida "mulle tundub nii ja mind ei huvita mida teadjamad inimesed arvavad". Miks just Paavo ulme jutt nii tõenäoline ja reaalne tundub ning kõikide teiste jutt nii vale ? Veaprotsent on sisse hinnatud valimistesse, kui reaalselt inimesi hääli üle selle % ei mõjutata siis ei tühistata ka valimisi. 1 lambivenna mittehääletamine ei saa olla tähtsam kui 500 000 oma. Meil on ikkagi asjalik demokraadia kus enamus otsustab mitte nii nagu ameerikas et kui koolis on üks taimetoitlane siis ei tohi mitte keegi liha süüa. Lisaks kui hääletamise käigus tekkisid mingid anomaaliad siis neid ka märgati ja jälgiti. Seega ei ole nii et pimesilmi huupi tehti mingite põhikoolist võetud 0 kogemusega progejate poolt.
Lõppu lisaks et Paavo idee oli alguses võibolla isegi hea: tuua esile variandid kuidas annaks mõjutada ja tähelepanu nendele juhtida.
Aga selle asemel et mingeid reaalseid lahendusi pakkuda nagu siin kasutaja Ho Ho ja teisedki teinud on, mandus ta lihtsalt tasemele "eksisteerib võimalus teha nii, tühistame kogu protsessi ära, vahet pole kui väike võimalus see reaalselt on". Nagu ma juba mainisin siis võiks ju kogu riigi vangi pista kuna eksisteerib võimalus et kohe-kohe keegi teeb kuriteo, kuna tõepoolest, mõned ju seda teevadki  |
Tehniliselt on see võrdlus paikapidav. Erinevuseks ning veaks sellises võrdluses on see, et kõikide inimeste korterite võtmeid omada oleks mingit moodi ime, nagu sa isegi ütlesid. Pahavara massiline levik on aga igapäevane asi - mitte midagi uut ning hämmastavat. Samuti, eeldusel, et meie poliitiline võim on niivõrd suure olulisusega mõne organisatsiooni või inimese jaoks, ei kujutagi ette ülikoolis õppiv patsiga poiss, kes tõi välja probleemi, peaks või suudaks seda levitada. Ja selle vastu, et meie poliitika on paljude manipulaatorite sihtmärk, ei ole mingi uudis. Seega, kuigi Paavo ise võib-olla(!) ei suudaks sellist levitamist organiseerida, leidub alati inimesi, kes võiksid seda teha.
Lisaks, sinu väitele nagu võiks kogu rahva panna pokrise eeldusel, et nad plaanivad kuritegu, ei ole reaalne. Esiteks, kuna meie kohtusüsteem põhineb suures osas ideel, et tuleb tõestada inimese süüd, mitte ei pea inimene tõestama enda süütust. Teiseks, hüpoteetiline võimalus on üks asi, reaalne võimalus on teine. Hüpoteetiliselt on võimalik süsteemi murda ka seda tõestamata. Kui aga viga on leitud ning selle ärakasutamise võimalus on juba esitatud siis on juba tegu reaalse võimalusega, et süsteemiga võib manipuleerida. Tõend on olemas, et probleem eksisteerib. Pole tõendit, et kuritegu oleks toimunud kuid suure tõenäosusega ei saakski seda tõendada.
Samuti, kui uskuda, et meie riik on demokraatlik siis demokraatia põhimõtteid järgides ei saagi võrrelda 1 inimese õigust 500 000 inimesega üheskoos. Iga inimese hääl nendest 500 000-st on täpselt sama tähtis kui selle 1 oma. Ükski inimene ei ole teisest vähemtähtsam. Niivõrd ei ole asi, kas ühe inimese hääletamist suudeti takistada või mitte - ja kas seda isegi tõestada saab - vaid süsteemi usaldusväärsuses kui on olemas oht, et ühe või enama inimese kodanikuõiguseid on rikutud. Muidugi võib igavesti tuua võrdluseid reaalsest maailmast, mis ei ole ega saagi olema ideaalne kuid seda ei saa tuua õigustuseks, et seda veel ebatäiuslikumaks muuta.
Ilmselgelt ei ole valimissüsteem töötatud välja kogenematute inimeste poolt. Kuid ka spetsialistid ei suuda avastada ega parandada avastamatuid vigu. Võib-olla on avastamatu vale öelda, sest tegelikult on neid võimalik avastada. Aga võimalus, et need avastamata jäävad on väga suur ning kui probleemi ei märgata siis ei saa seda ka parandada.
Lõpetuseks, ma ei väida, et paljud inimesed siin on vähemalt üritanud enda panust anda paranduste tegemiseks - mis kusjuures ongi nende kohus - ja ma olen nõus, et võib-olla on esialgne nõudmine kogu süsteemi tühistamiseks veidi äärmuslik kuid kui, kordan ennast, on oht, et selline süsteem rikub inimese õiguseid mis on sama tähtsad kui iga teise õigused siis tuleks selle süsteem kasutamine lõpetada. Saame 4 aasta pärast näha kuivõrd on süsteemi parandatud ja kui seda tehtud ei ole siis ma ei arva, et selliste tingimustega Euroopa Kohtusse pöördumine on enam kui õigustatud. Siiski, praeguse hetke seisuga pean ma selle lahenduse kasutamist tugevalt kuritahtlikuks tegevuseks riigi juhtimises ja võimu määramises. Ja selle koha pealt ei mõjuta kellegi arvamus seda.
Kui keegi suudab mulle tõestada, et ma eksin siis ma vabandan iga viimse kui minuti eest mis ma olen teie ajast raisanud kuid kui seda teha ei suudeta siis ei ole mõtet üritada minu põhimõtteid ega mind ennast solvata. Sellel pole esiteks suuremat mõju kui ainult teie enda väiksese ajupotentsiaali tõestus. See, muide, ei ole konkreetselt suunatud inzinz'le vaid kõikidele teistele, kes tõsimeelselt arvavad, et nende rumal ja pime viha ning saast, mida minu pihta loobite, tegelikult näitab mind halvas valguses. Minu arvamuse kohasel on julgelt 70% siin sõnavõtjatest alla keskmise intelligentsed ning ei ole te suutnud mulle vastupidist tõestada. Seega ma ei võta ühtegi teie sõna tõsisemalt kui ükskõik kus mujal postitatud eesti rahva möla ja solvangud.
Kusjuures, olgu mainitud, et tolles delfi uudises, kus märgiti ära Keskerakonna avaldatud kaebus e-valimissüsteemi kohta, lugedes eesti rahva reaktsiooni taolisele sündmusele tektib solvav tunne eestlane olla. Mitte, et ma enda kodakondust häbeneks vaid häbenen, et sellised inimesed ka ennast eestlasteks julgevad nimetada. Ma ei kahtle, et ka osa teist sinna sõimu postitas. Usun, teie käitumist arvestades, et te olete selleks enam kui võimelised.
inzinz, pole mõtet oma aega taolisele inimesele raisata, ta lihtsalt ei näe oma ninast kaugemale. Kogu teema on täis üht ja sedasama juttu, mis tõestab seda, et teema käib talle ju tegelikult üle pea ja ta ei suuda seda aktsepteerida, kukkudes aeg-ajalt lausa räuskama ja käsutama vait olema jms. Huvitav, see, mida ta minule kirjutas käib küll tegelikult 100% tema enda kohta. Ehk siis, igaüks reageerib oma rikutuse tasemel. Selles teemas on Leo Kalme tase umbes muru tasandil, kes karjub kõrgete mastimändide peale.
Las räuskab ja teeb end lolliks, lõbus vaadata  |
Ma saan aru sinu vajadusest pimedalt teisi halvustada kui sa ise just mõtlemisvõimega ei sära kuid ma ei saa aru sinu eesmärgist. Ma loodan, et sa ennast mastimännina ei tunne, sest kahtlen kas sa enda mõistuse teravuse poolest põlvepikkuseni küündid. Soovitan sul natukene areneda enne kui uuesti sõna võtad.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
27.03.2011 21:22:21
|
|
|
Leo Kalme, olgu, ütle, mitu sinu solvangutega posti teiste aadressil ma siia ühte posti kokku võtan ja teen selle ära. Kaasa arvatud ka see:
tsitaat: |
Ma saan aru sinu vajadusest pimedalt teisi halvustada kui sa ise just mõtlemisvõimega ei sära kuid ma ei saa aru sinu eesmärgist. Ma loodan, et sa ennast mastimännina ei tunne, sest kahtlen kas sa enda mõistuse teravuse poolest põlvepikkuseni küündid. Soovitan sul natukene areneda enne kui uuesti sõna võtad.
|
Haavatud looma möire? Kes koera saba ikka kergitab kui mitte koer ise. Teatavasti on kõige rumalamad inimesed just sellised, kes ennast teistest targemaks peavad. Mina end ei pea, sina aga end küll. Siin on paljudel poolt- ja vastuargumentide esitajatel omas kandis õigus olnud, aga lahmijaid ma ei kannata.
Kusjuures, olgu mainitud, et tolles delfi uudises, kus märgiti ära Keskerakonna avaldatud kaebus e-valimissüsteemi kohta, lugedes eesti rahva reaktsiooni taolisele sündmusele tektib solvav tunne eestlane olla. Mitte, et ma enda kodakondust häbeneks vaid häbenen, et sellised inimesed ka ennast eestlasteks julgevad nimetada. Ma ei kahtle, et ka osa teist sinna sõimu postitas. Usun, teie käitumist arvestades, et te olete selleks enam kui võimelised.
|
Kas sa pole mitte mõelnud sellele, et Keskerakond ongi sellise rahva reaktsiooni ära teeninud? Aga sa ei saa ju aru, mida sulle öeldakse või kirjutatakse. Enesekriitika on sul olematu ja täispuhutud oled sa kaJa üldse teen ettepaneku see lõim sulgeda, sest asi on juba ülekäte läinud ja sinu lisanduvaid solvanguid pole siia tarvis.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
28.03.2011 09:49:19
|
|
|
Leo Kalme, olgu, ütle, mitu sinu solvangutega posti teiste aadressil ma siia ühte posti kokku võtan ja teen selle ära. Kaasa arvatud ka see:
|
Haavatud looma möire? Kes koera saba ikka kergitab kui mitte koer ise. Teatavasti on kõige rumalamad inimesed just sellised, kes ennast teistest targemaks peavad. Mina end ei pea, sina aga end küll. Siin on paljudel poolt- ja vastuargumentide esitajatel omas kandis õigus olnud, aga lahmijaid ma ei kannata.
|
Kas sa pole mitte mõelnud sellele, et Keskerakond ongi sellise rahva reaktsiooni ära teeninud? Aga sa ei saa ju aru, mida sulle öeldakse või kirjutatakse. Enesekriitika on sul olematu ja täispuhutud oled sa kaJa üldse teen ettepaneku see lõim sulgeda, sest asi on juba ülekäte läinud ja sinu lisanduvaid solvanguid pole siia tarvis. |
Haavatud looma möire? Mida see peaks tähendama? Sa pead mind haavatuks? Mina ei näe vajadust teiste pihta saasta loopida sellepärast, et antud teema käib mulle üle jõu. Kui ma solvan kedagi siis põhjusega, et antud inimene pole suutnud ennast viisakalt arusaadavaks teha ja idioodiga tuleb rääkida idioodi keeles.
See välja jätta, kas sa usud, et sinu arvamus asjast kinnitab esitatud argumendid ja muudab need faktideks? Kui nii siis tuleb hoopis välja vastupidine sinu mainitust, et sa ennast teistest targemaks ei pea. Siiani pole esitatud ühtegi vastuargumenti kinnitavat tõendit, seega ei saa sina öelda, et need on õiged - lihtsalt sellepärast, et teie loogika järgi peab sellise teema tundmiseks ekspert olema. Seega ei oma sinu väited absoluutselt mingit kaalu usaldusväärsuse osas. Ilmselt sa siiski ei teegi vahet puhtal pasal ja puhtal kullal või ajad need omavahel üldse segamini. Ja veel üks tõsiasi, kus sa räigelt ämbrisse astusid - ma ei vaja, jumala eest, teie respekti antud teemas. Vastupidi, ma ei peaks seda mitte millekski.
Hoolimata siiski sinu lühinägelikust suhtumisest ja idiootsest mulast ma võtan vaevaks sinusse kord veel pooleldi viisakalt suhtuda. Niisiis, olgu mainitud, et tõepoolest - keskerakond on paljuski selle pahameele ära teeninud aga asi pole praegu üldse keskerakonnas. Tuleb teha vahet millal ja keda süüdistada ning mille eest. Kui reformierakond oleks selle avalduse teinud, oleksid inimesed põlvili ja tänaksid Jumalat selle õnne eest, et reformierakond meile Eestisse on saadetud ning seda juttu võetaks kui puhast kulda. Ehk siis, ei saa hinnata kõike ühe malli järgi.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.03.2011 10:05:36
|
|
|
Leo Kalme kirjutas: |
Siiani pole esitatud ühtegi vastuargumenti kinnitavat tõendit, seega ei saa sina öelda, et need on õiged - lihtsalt sellepärast, et teie loogika järgi peab sellise teema tundmiseks ekspert olema. Seega ei oma sinu väited absoluutselt mingit kaalu usaldusväärsuse osas |
Mis konkreetselt teeb sinu väited vähemalgi määral rohkem usaldusväärseks? Seda enam, et sa oled siin varem juba rääkinud et tehnilisest poolest sa suurt midagi ei jaga.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
28.03.2011 10:26:13
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Leo Kalme kirjutas: |
Siiani pole esitatud ühtegi vastuargumenti kinnitavat tõendit, seega ei saa sina öelda, et need on õiged - lihtsalt sellepärast, et teie loogika järgi peab sellise teema tundmiseks ekspert olema. Seega ei oma sinu väited absoluutselt mingit kaalu usaldusväärsuse osas |
Mis konkreetselt teeb sinu väited vähemalgi määral rohkem usaldusväärseks? Seda enam, et sa oled siin varem juba rääkinud et tehnilisest poolest sa suurt midagi ei jaga. |
Miks sa võtad sõna kui sa ei oska lugeda või keeldud aru saamast? Ma pole mitte kusagil väitnud, et ma ei mõista süsteemi. Ma ütlesin, et ma ei tunne seda üksipulgi aga absoluutselt mitte keegi teist ei tunne seda. Enamus teist jätab mulje, et te ei tunne üldse arutlusel olevat teemat. Sedavõrd, et teie sõnad on absoluutselt tähtsusetud.
Minu väited ei ole taevast võetud, nagu enamuses teie omad. Statistika näitab, et eestis on ainult 2% kirjaoskamatuid inimesi. Praktika räägib vastupidist.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|