Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
heikis
HV Guru
|
05.12.2010 01:08:32
Dell Inspiron N5010- bluetooth probleem |
|
|
sai ostetud flexist nimetatud läppar ning pärast tunde tarkvaraga maadlemist olen juba veendunud, et selle sees ei olegi BT moodulit.
jutt muidu sellest pakkumisest: http://www.flex.ee/2847-Dell-Inspiron-N5010-Must-AVAMISHIND
Opsüsteem win 7 ultimate. biosis bluetooth enabled, device manager bluetoothi ei tunnista. wireless switch (F2) paistab et lülib sisse-välja vaid wifi funktsiooni.
olen proovinud eri bluetooth draivereid- kõik jäävad toppama sealpaigal, kus vaja reaalselt BT mooduliga ühendus luua ning palutakse wireless switchiga BT sisse lülitada.
service tagi kaudu ei pajata ka delli leht antud masina konfist midagi täpsemalt. BT moodulit juppide nimestus ei ole kirjas- ent seda pole ka mu isiklikul dellil, mis bt-d omab.
lahti ka ei julge uut masinat kohe võtta. ideid, ettepanekuid? poodi kohe tagasi ruttama ka ei hakka sellepärast- ettevõtmine ise läheks juba sama kalliks kui eraldi BT saatja ostmine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
05.12.2010 16:12:37
|
|
|
Helista Flexi, muidugi, see on küll kummaline, kui support.dell.com Service Tagi järgi konfi ei näita. Kirjelduse järgi ütleksin, et seal pole BT'd.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siim1314
HV vaatleja
|
22.01.2011 20:29:21
BT probla |
|
|
Kuidas asi lahenes? Ise olen hetkel täpselt sama probleemi juures....
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
white13
HV vaatleja

|
08.02.2011 01:02:25
|
|
|
Tüdruk tellis flexist sama sülearvuti ning sama probleem - ei ole bluetoothi. Oli siis kirjavahetuses flexiga, et kuidas bluetoohi tööle saada. Mõne kirja pärast tunnistati, et jah bluetooth puudub ning saadeti kompensatsiooniks väike sinihamba seade (karbil oli hind 25€).
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.03.2011 12:38:45
|
|
|
Tihtipeale see Bluetooth installib end korralikult alles siis ära, kui pärast peamise driveri installi seade reaalselt sisse lülitada. Siis Windows leiab ka ülejäänud funkstioonid seadmele üles. Vähemalt selline on mu kogemus erinevate Bluetoothi omavate masinatega olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|