Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell Inspiron N5010- bluetooth probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
heikis
HV Guru

sõnum 05.12.2010 01:08:32 Dell Inspiron N5010- bluetooth probleem vasta tsitaadiga

sai ostetud flexist nimetatud läppar ning pärast tunde tarkvaraga maadlemist olen juba veendunud, et selle sees ei olegi BT moodulit.
jutt muidu sellest pakkumisest: http://www.flex.ee/2847-Dell-Inspiron-N5010-Must-AVAMISHIND

Opsüsteem win 7 ultimate. biosis bluetooth enabled, device manager bluetoothi ei tunnista. wireless switch (F2) paistab et lülib sisse-välja vaid wifi funktsiooni.
olen proovinud eri bluetooth draivereid- kõik jäävad toppama sealpaigal, kus vaja reaalselt BT mooduliga ühendus luua ning palutakse wireless switchiga BT sisse lülitada.

service tagi kaudu ei pajata ka delli leht antud masina konfist midagi täpsemalt. BT moodulit juppide nimestus ei ole kirjas- ent seda pole ka mu isiklikul dellil, mis bt-d omab.

lahti ka ei julge uut masinat kohe võtta. ideid, ettepanekuid? poodi kohe tagasi ruttama ka ei hakka sellepärast- ettevõtmine ise läheks juba sama kalliks kui eraldi BT saatja ostmine.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 05.12.2010 16:12:37 vasta tsitaadiga

Helista Flexi, muidugi, see on küll kummaline, kui support.dell.com Service Tagi järgi konfi ei näita. Kirjelduse järgi ütleksin, et seal pole BT'd.
tagasi üles
siim1314
HV vaatleja

sõnum 22.01.2011 20:29:21 BT probla vasta tsitaadiga

Kuidas asi lahenes? Ise olen hetkel täpselt sama probleemi juures....
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 28.01.2011 22:26:35 Re: BT probla vasta tsitaadiga

siim1314 kirjutas:
Kuidas asi lahenes? Ise olen hetkel täpselt sama probleemi juures....

mina seda bluetoothi sealt seest ei leidnudki. tellisin lihtsalt hong kongist paari euroga väikse bluetooth usb saatja ( http://www.dealextreme.com/p/super-mini-bluetooth-2-0-adapter-dongle-vista-compatible-11866 )ja asi korras. flexiga ka seni ühendust pole võtnud- ei tasu ära. odavam oli see vidin eraldi tellida.
tagasi üles
white13
HV vaatleja

sõnum 08.02.2011 01:02:25 vasta tsitaadiga

Tüdruk tellis flexist sama sülearvuti ning sama probleem - ei ole bluetoothi. Oli siis kirjavahetuses flexiga, et kuidas bluetoohi tööle saada. Mõne kirja pärast tunnistati, et jah bluetooth puudub ning saadeti kompensatsiooniks väike sinihamba seade (karbil oli hind 25€).
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2011 12:31:17 vasta tsitaadiga

Sai eile Flex'ist sõbrale üks i5 prose ja Radeon HD 5650 videoga N5010 ostetud. Hetkel on minu käes softi installimises ja BT-ga on tõesti nii, et kui device manageri all on kõik justkui installitud, siis BT mingi unknown asjana õhku rippuma ei jää. Bluetooth Radios alajaotus ja Dell Wireless Bluetooth Module sinna alla tekib alles pärast driveri (R273948) installi. Dell'i veebist näeb Product Support > System Configuration service tag'i järgi kenasti ka konfi ära:
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis rex 02.03.2011 12:38:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2011 12:38:45 vasta tsitaadiga

Tihtipeale see Bluetooth installib end korralikult alles siis ära, kui pärast peamise driveri installi seade reaalselt sisse lülitada. Siis Windows leiab ka ülejäänud funkstioonid seadmele üles. Vähemalt selline on mu kogemus erinevate Bluetoothi omavate masinatega olnud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell Inspiron N5010- bluetooth probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.