praegune kellaaeg 23.06.2025 00:07:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
synt3r
HV kasutaja

|
05.03.2011 11:57:31
Probleem ati2dvag |
|
|
Selline probleem siis, et Arvuti1 sees oli HD2400 videokaart ja loopis ati2dvag BSOD. Võtsin Arvuti2'st videokaarti X1950 ja panin sinna arvuti siis see probleem kadus. Nüüd kui panin selle HD2400 arvutisse2 siis sain BSOD. Järeldasin, et viga on videos. Sai tellitud uus videokaart milleks on HD3450. Installisin draiverid peale ja sain natuke aega töötatud ja sain ati2dvag BSOD täiesti uue kaardiga. Milles võib viga olla? Kui kaarte vahetasin siis muidugi lasin eelmised driverid maha ja safemodes käisin veel Drivercleaner programmiga üle. Olen proovinud ka teist monitori ja kaableid aga ikka sama jama. Praegu kahtlustan ma äkki on asi PSU's et ei jõua kuidagi ära toita ennast ja crashib. Kas võib nii olla või on mingi hoopis teistsugune variant selle lahendamiseks. Mitmeid erinevad draiverid kah läbi proovitud.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
05.03.2011 13:38:54
|
|
|
tsitaat: |
Praegu kahtlustan ma äkki on asi PSU's et ei jõua kuidagi ära toita ennast ja crashib.
|
Kahtlane, sest hd2400 ja 3450 on madalama otsa videokaardid, seega peaks vähem voolu võtma kui high-end X1900-seeria oma.
Mis Windows on? On uusim SP peal ja ka emaplaadi chipsetil uusimad draiverid olemas?
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
synt3r
HV kasutaja

|
09.03.2011 10:27:05
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Mis Windows on? On uusim SP peal ja ka emaplaadi chipsetil uusimad draiverid olemas? |
Windows XP SP3 32bit
Emaplaadiks on GigaByte P41-ES3G rev 1.4
Chipset driverid on kõige uuemad, sest alles läks mul emaplaat läbi ja sai see välja vahetatud ehk siis ES3G vastu. Praegu ei mäleta kah, kas sai BIOS update tehtud,kui emaplaati vahetasin. Kontrollin selle 2h jooksul üle mis BIOS ver peal on.
EDIT 09.03.2011: Proovitud on siis teist PSUd, kuid probleem ikka jätkus. Uuendasin BIOSi kah viimase versiooni peale ära ikka ei midagi. Olen teinud formati ja pannud xp uuesti peale. Seda siis koos driverite ja updatedega aga nüüd enam ei viska ta BSOD vaid pilt hangub umbes 15sec ja siis teeb ise restardi. Event Viewerisse kah mingit jälge ei jäta :S
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|