praegune kellaaeg 25.06.2025 20:38:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Poco
HV kasutaja

|
05.02.2011 11:26:12
Partitsiooni(de) taastamine, mure |
|
|
Juhtus selline asi, et Partition Magic ei tulnud ülesandega toime. Lõpetades ka kuvas, et errors.
arvutis 2 HDD-d.
80GB - 1part C: 20gb (system) 2part D: 60GB (nimiväärtus)
500GB - 1part G:
500GB ketas (nö slave), 1 part (G). Oli vaja teine part juurde teha, sest tahtsin uue süsteemi sinna luua. Kuid ma ei kasutanud recommend varianti, ehk et tekitada lisa part peale olemas olevat parti vaid enne seda. Siis oleks tulemus olnud nii: E (uus) ja G (vana). PM ka ise kinnitas, et saab sellega hakkama.
Tulemus aga on see, et tekitas küll uue "osa" soovitud (40GB) enne olemas olevat parti juurde, kuid:
1) uus osa on unalloc.
2) G nimetas ümber E-ks ja sellega seoses loomulikult ka andmed siis "musta auku" kadunud.
3) Tegi järgmise lükke: G/ My documents /MD kausta tõstis ümber
D/ My documents /MD. Ainukesena.
Kettaga pole muud ette võtnud kui vaid pc restarti teinud ja nüüd ühendasin ka lahti.
Kas keegi on nii optimistlik, et annab lootust kas G: partitsiooni taastamiseks või andmete kättesaamiseks või teab kedagi, kes asjas pädev on ja viitsiks tasu eest seda ette võtta ?
Või saab kuidagi taastada seisu sellest kui kogu vajalik info asuski D/ My doc enne kui teisaldasin G/ My doc
_________________ Ei tea vist üldse midagi... või siiski? |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
05.02.2011 12:02:47
|
|
|
Ma olen kettaoperatsioonideks kasutanud MiniTool Partition Wizard Home Editionit ja pole kunagi mingit jama tekitanud, seal on ka Partition Recovery Wizard funktsioon olemas, kuid neil on ka eraldi MiniTool Partition Recovery programm, mõlemad on tasuta versioonid. http://www.minitool.ca/index.html
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
Poco
HV kasutaja

|
05.02.2011 12:15:40
|
|
|
Kas see on rohkem katseeksitus variant või julged kindlalt soovitada tegutsemist. Olen arusaanud , et igasugune näppimine minu kui taastamise diletandi poolt on ebasoovitav. Et kui ketast näppida ja ühekorraga korda ei saa võib asja hullemaks teha. Ja siis ei saa ka profid enam aidata ?!
_________________ Ei tea vist üldse midagi... või siiski? |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|