Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Partitsiooni(de) taastamine, mure märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Poco
HV kasutaja

sõnum 05.02.2011 11:26:12 Partitsiooni(de) taastamine, mure vasta tsitaadiga

Juhtus selline asi, et Partition Magic ei tulnud ülesandega toime. Lõpetades ka kuvas, et errors.

arvutis 2 HDD-d.
80GB - 1part C: 20gb (system) 2part D: 60GB (nimiväärtus)
500GB - 1part G:

500GB ketas (nö slave), 1 part (G). Oli vaja teine part juurde teha, sest tahtsin uue süsteemi sinna luua. Kuid ma ei kasutanud recommend varianti, ehk et tekitada lisa part peale olemas olevat parti vaid enne seda. Siis oleks tulemus olnud nii: E (uus) ja G (vana). PM ka ise kinnitas, et saab sellega hakkama.

Tulemus aga on see, et tekitas küll uue "osa" soovitud (40GB) enne olemas olevat parti juurde, kuid:
1) uus osa on unalloc.
2) G nimetas ümber E-ks ja sellega seoses loomulikult ka andmed siis "musta auku" kadunud.
3) Tegi järgmise lükke: G/ My documents /MD kausta tõstis ümber
D/ My documents /MD. Ainukesena.

Kettaga pole muud ette võtnud kui vaid pc restarti teinud ja nüüd ühendasin ka lahti.

Kas keegi on nii optimistlik, et annab lootust kas G: partitsiooni taastamiseks või andmete kättesaamiseks või teab kedagi, kes asjas pädev on ja viitsiks tasu eest seda ette võtta ?

Või saab kuidagi taastada seisu sellest kui kogu vajalik info asuski D/ My doc enne kui teisaldasin G/ My doc

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Prayer
HV veteran
Prayer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.02.2011 12:02:47 vasta tsitaadiga

Ma olen kettaoperatsioonideks kasutanud MiniTool Partition Wizard Home Editionit ja pole kunagi mingit jama tekitanud, seal on ka Partition Recovery Wizard funktsioon olemas, kuid neil on ka eraldi MiniTool Partition Recovery programm, mõlemad on tasuta versioonid. http://www.minitool.ca/index.html
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 199
tagasi üles
Poco
HV kasutaja

sõnum 05.02.2011 12:15:40 vasta tsitaadiga

Kas see on rohkem katseeksitus variant või julged kindlalt soovitada tegutsemist. Olen arusaanud , et igasugune näppimine minu kui taastamise diletandi poolt on ebasoovitav. Et kui ketast näppida ja ühekorraga korda ei saa võib asja hullemaks teha. Ja siis ei saa ka profid enam aidata ?! icon_sad.gif
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.02.2011 12:25:14 vasta tsitaadiga

Igasugune edukas andmetaastus algab ühe rusikareegli täitmisest - algallikat käideldakse read-only režiimis. Mina tavaliselt teen nässu keeratud kettast tõmmise ning kogu taastetegevus käib selle tõmmisega.

Poco, kui kiire sul selle tööga on ja kas oled valmis tasuma kuni paarsada eurot selle töö eest? 100% tulemust ei saa sulle garanteerida keegi aga niipalju kui sealt on võimalik kätte saada saab ka kätte.

thumbs_up.gif

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Partitsiooni(de) taastamine, mure
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.