Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
18.09.2009 12:18:48
Champions Online |
|
|
Niisiis: Cryptic Studios kui teada-tuntud City of Heroes/Villains tegija leidis, et aeg on luua päris oma mäng ja hakata otsast peale. Tulemuseks siis sisse ostetud litsents ja nende uus MMO: Champions Online, mis startis esimesel septembril.
Tegu on cell-shaded graafikat omava väga muheda superheeroste MMOga, kus iga mängija on superkangelane. Ning tänu piiramatute võimalustega char creatorile on iga kangelane oma nägu ja võimalus endale sarnase välimusega kangelast leida on suht null. Mängusüsteem on vähemalt minu jaoks täiesti uudne ning nõudis törts harjumist, kuid nüüd on asi juba käpas. Nimelt puuduvad "klassid". Selle asemel on kindla suunitlusega baas-skillide kogumid ning soovi korral saab luua ka täiesti oma skillseti. Samuti saab võtta talente ja oskuseid teistest kogumitest, kuid kuna sulle antavate punktide arv on piiratud, pead tegema tarku otsuseid, et ei muutuks liialt "laialivalguvaks."
Mängin juba paar päeva ja mulle igatahes mõnusa ajaviite ja vaheldusena see mäng täiesti meeldib. Kõik jookseb ühel serveril, mis paikneb küll USAs, kuid läägimuret pole mul isegi oma KÕUga olnud ning kaasmängijad on väga viisakad ja elavad oma rolli täiel rinnal sisse. Selle mängu puhul on piiriks ainult mänguri fantaasia, mis minu puhul tähendas Stroggi tibi sündi, kes pillub silmadest laserkiiri ja hakib lightsabrega. Samas võite olla ka rulaga sõitev rakettidega varustatud hai. Täiesti teie valik.
Koduleht
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
0 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
18.09.2009 22:05:59
|
|
|
Delta kirjutas: |
Mis moodi mäng ise toimib, st kuidas toimub leveldamine ja areng? Milline on sisu... Kas klassikaline stiilis "mine noti X tonti" multifilmi vormis või... |
Klassikalist "mine tapa 10 siga" on kindlasti märkimisväärne osa jah. Leveldamine toimub nagu ikka: teed kveste, tapad kolle ja saad igasugu põnevat looti. Ilmselt üks suuremaid erinevusi tavaliste MMOdega on see, et su välimus ei muutu. Kogu gear ja nodi, mis korjad - läheb küll equipment slottidesse, kuid need ei muuda su välimust. Küll aga saad Tailori juures oma välimust muuta ka peale chari loomist ning vastavalt siis soovidele kasvõi täiesti uueks teha. Väga palju on sellist irooniaga pooleks huumorit, kus naerdakse kõige toimuva üle ja visatakse kildu ehk siis see mäng ei võta end just väga tõsiselt. Mis aga pole üldsegi halb asi, minu arvates on vahepeal vaja ka muud, kui: "Mine nüüd oma kahekümne nelja sõbraga ja tapa see kuri pahalane! Muidu hukkub maailm!" Leveldamise kohta veel seda, et valikuvõimalusi oma talendipunktide panekuks on tohutult, kuid punkte on väga vähe. Selle tõttu on see mäng selle poolest normist erinev, et cookie cutter builde põhimõtteliselt ei ole - võimalikud on täiesti eriskummalised leiutised, mis näiteks ka töötavad. ♦
Lõbus on, noh!
---
Natuke silmailu ka, sest inimeste fantaasia ei tunne piire:
http://www.upload.ee/image/196487/screenshot_2009-09-18-21-44-25.jpg
http://www.upload.ee/image/196488/screenshot_2009-09-18-20-31-02.jpg
http://www.upload.ee/image/196490/screenshot_2009-09-18-21-44-38.jpg
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asumaki
HV vaatleja

|
09.05.2010 20:20:01
|
|
|
Teab keegi kust tallinnast saaks mängu osta odavalt või mõnda lehte kust odavalt cd key saab ?
ette tänades
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmer
HV kasutaja

|
27.01.2011 18:35:38
|
|
|
Mäng läks nüüd F2P. Proovin igal juhul ära, tegin esimese characteri Behemothi.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
27.01.2011 21:07:11
|
|
|
Tre,
rasmer kirjutas: |
Mäng läks nüüd F2P. Proovin igal juhul ära, tegin esimese characteri Behemothi. |
Free-ga ei pidavat kõik mängu võimalused lahti olema, selle eest pead ikka maksma kui tahad kõike saada. Aga proovida ikka võib. Samas endale on tükiks ajaks Crypticust suht halb maitse suhu jäänud (loe STO).
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Apostel
HV vaatleja

|
30.01.2011 03:42:25
|
|
|
Champions Online läks 25.jaanuaril free 2 play!
Olen seda relaunchist saati aktiivselt koos sõpradega mänginud ja siiamaani on suurepärane olnud.
Mäng on palju vähem grind kui enamus mmorpg'd. Leveldamine toimub suhteliselt kiiresti ning equipment on vähem tähtis.
Lisaks võrreldes teiste f2p peladega on see kõige lähem tasuta mmo'le, mida ma olen proovinud. Eriti võrreldes LOTRO'ga, kus questid ja suur osa contenti on tasuline. Champions Online's on kogu leveldamine kuni max levelini (40) tasuta ning mingeid piiranguid pole, mis segaksid mänguelamust.
Raha loodab mängulooja sellega saada, et tasuliseks on tehtud väike hulk kosmeetilisi kostüümijuppe, 2 adventure pack'i ja võimalus luua vabavormis superhero. Viimane on kõige piiravam - see tähendab, et sa ei saa ise valida skille ja powereid, mida leveldades saad, vaid need tulenevad klassist, mille oled valinud. Seega seegi piirang pole eriline piirang arvestades, et enamus mmo'des skillid ongi määratud klassidele.
Character creation on lihtsalt ulmeline. Nii palju valikuid, et on praktiliselt võimatu näha kahte samasugust kangelast.
Lisaks tuleks mainida, et mäng meenutab kohati action game'i, kuna skille kasutades saab liikuda, lennata, teleportida jne ning kogu combat näeb välja lahe, lõbus ja kaootiline.
Soovitan soojalt.
Olen ingame nime all Winterstar@Christwood ning majandan gildi/klanni nimega New World Order.
_________________ Ordu - Guild Wars 2 Eesti Gild: http://ordu.enjin.com
Lühike kirjeldus: http://www.gw2guilds.org/view-guild/3440
Hetkel liikmete arv 200+. TeamSpeak kasutuses! Liitumiseks võta ühendust gildi kodulehel või ingame-s mailiga ja whisper commandiga /w Kris Kristoferson |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Apostel
HV vaatleja

|
01.02.2011 02:52:34
|
|
|
peaaegu kõik on solootav.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
01.02.2011 10:51:40
|
|
|
Proovisin tirida seda, aga torrentis asja vist ei ole ja ametliku dowloaderiga oli asi tattaeglane... Max, mis kätte sain oli 7 kilobaiti sekundis...
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|