praegune kellaaeg 21.06.2025 05:18:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hannes74
HV vaatleja
|
03.12.2010 19:09:03
Nvidia 8600 GTS 256MB DDR3 |
|
|
Mure nimelt selles, et videokaardi jahutus teeb ikka kohutavat häält .. ragiseb ja uriseb meeletult . Vahest hakkab liigselt pinda käima, siis saab natuke õrnalt videokaarti togitud, aga mõne aja pärast hakkab jälle urisema ja ragisema. See pull on juba aastaid kestnud, olen selle lahti võtnud, tolmu ega midagi täis ei ole, kõik on korras, aga ma aru ei saa miks ta sedasi lärmab. Lugesin siin kuskil, et jahutil saab kiirust muuta. Oskab keegi lollile seletada, et kuidas siis ?
Googeldasin enda videokaarti ka siis ja leidsin sama videokaardi, ainult et see oli rohelist värvi ja jahuti oli minuomast metsikult suurem. Minu videokaart on punast värvi Gainward ja selle jahuti on selline musta värvi, suht õhuke ja väike. Et kas nende andmetega kaarte toodetakse siis kahte tüüpi rohelisi ja punaseid ?
Ja veel ka siuke küsimus, et kui hea mu videokaart tavaarvutikasutaja jaoks on ?
Ette tänades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raku16
HV kasutaja
|
03.12.2010 20:41:06
|
|
|
arvatavasti on vent lihtsalt omadega läbi, tuleks lihtsalt ära vahetada
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|