praegune kellaaeg 23.06.2025 18:22:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Emil
Uus generatsioon

|
18.11.2010 14:35:54
MSI 5770 Hawk ripub. |
|
|
On siis selline mure et kaart ripub emaplaadi küljes ja mitte vähe. näpuga ülesse poole õigesse asendisse lükata, siis on kaart kohe 1-2cm kõrgemal. https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=475527&highlight=
vaatasin seda teemat ja kuna ma endale sellist graafikakaarti väga ei taha siis toestasin sarnase nipiga ühelt poolt kaardi ära, aga teiselt poolt jäi ikka rippuma. samuti ei saa ma teiselt poolt toestada, sest toide jääb ette. Jahutus on täiesti metallist ja väga raske, aga samas jahutab ülihästi ja välja ei tahaks ma seda kindlasti vahetada.
oskab aidata keegi?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
18.11.2010 15:38:01
|
|
|
Peale tugede ja korraliku kinnitamisega korpuse tagaosa külge (kuhu need kaardid kõik käivad) ei ole miskit eriti teha . Enda 4870 kah tiba ära vajunud, tummine vrm radikas põhjustajaks tõenäoliselt . Piisava kõrgusega tugi alla ja olemas.
btw õige asend = emaplaadi suhtes 90 kraadi/risti emaplaadiga, mitte rohkem ega vähem. Oluline on ka et kaart ei jääks kummalegi poole pingesse vist, muidu paindub üles kõveraks vms .
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|