Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Marie
HV Guru

|
04.11.2010 10:06:07
|
|
|
devoteekas kirjutas: |
....
Arvutis on mul isiklik andmemaht üsna suur, mida hetkel kuhugi paigutada ei ole ja Windowsi recovery plaadiga ka kunagi paigaldanud pole.
Suur tänu siiamaani abistanutele!!! |
Mis sulle tähtsam on kas iga hinna eest Kaspersky arvutisse saamine või isiklikke andmete ja arvuti senise OS_i säilitamine - kasutamine , kasuta teist viirusetõrjet, kas ka Microsoft Security Essentials ei lasknud ennast arvutisse paigaldada.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
devoteekas
HV vaatleja
|
04.11.2010 10:43:55
|
|
|
Microsoft Security Essentialsiga probleeme pole. Teil on õigus, kuid tulin siia algsele probleemile lahendust leidma, mitte sellele käega lööma lihtsama variandi näol. Olen ju siiski nö. "asja" eest maksnud ja sooviksin seda selljuhul ka kasutada. Minupuhul pole see väikke summa, mis lihtsalt prügikasti visata.
_________________ • Kes viimasena naerab ei saanud arvatavasti naljast aru. |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
04.11.2010 10:52:23
|
|
|
Microsoft Security Essentialsiga probleeme pole. Teil on õigus, kuid tulin siia algsele probleemile lahendust leidma, mitte sellele käega lööma lihtsama variandi näol. Olen ju siiski nö. "asja" eest maksnud ja sooviksin seda selljuhul ka kasutada. Minupuhul pole see väikke summa, mis lihtsalt prügikasti visata. |
Ma arvan, et kui sa oma andmetest arvutis tänu selle Kaspersky installile ilma jääd on kahju kordades suurem, probleem on arvatavasti selles Kaspersky litsentsis, mis on sul läbi ja mis ei lase ennast ka selle uue litsentsi versiooniga pikendada. Arvata võib, et tahetakse, et sa kõigepealt uusima Kaspersky ostaks ja alles siis saad seda litsentsi pikendada
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
devoteekas
HV vaatleja
|
04.11.2010 11:56:53
|
|
|
Marie kirjutas: |
Microsoft Security Essentialsiga probleeme pole. Teil on õigus, kuid tulin siia algsele probleemile lahendust leidma, mitte sellele käega lööma lihtsama variandi näol. Olen ju siiski nö. "asja" eest maksnud ja sooviksin seda selljuhul ka kasutada. Minupuhul pole see väikke summa, mis lihtsalt prügikasti visata. |
Ma arvan, et kui sa oma andmetest arvutis tänu selle Kaspersky installile ilma jääd on kahju kordades suurem, probleem on arvatavasti selles Kaspersky litsentsis, mis on sul läbi ja mis ei lase ennast ka selle uue litsentsi versiooniga pikendada. Arvata võib, et tahetakse, et sa kõigepealt uusima Kaspersky ostaks ja alles siis saad seda litsentsi pikendada |
No KINDLASTI see nii ei ole! Kaspersky kõige uuema versiooni saab nende kodulehelt alla laadida igaüks. Installides valid kas prooviversiooni(trial) või sisestad litsentsi võtme ning kasutad aastast täisversiooni. Olen ju eelnevalt täisversiooni juba ostnud ja litsentsiuuendamine sellejaoks ju ongi. Minu probleemiks on see, et sinna valikute kastini ma ei jõuagi, kuna peale installeri lahtipakkimist tuleb kummaline veateade, mille piltkuju on minu esimeses postis.
Võtsin nüüd ärritunult oma plaadil oleva Kaspersky Anti-Virus Version 7.0 (legaalse) installika, torkasin masinasse ja peale kiiret lahtipakkimist,... oh üllatust, tuli selline veateade siis:
|
tagasi üles |
|
 |
pajakas
HV vaatleja

|
04.11.2010 13:02:43
|
|
|
Devoteekas, palun võta siiski uuesti ühendust kaspersky toega. Suhtlemist microsoft'iga pakuti nende poolt kuna oli alust arvata, et windows installeri teenus ei tööta korralikult. Kui microsoft arvas, et sellega on kõik korras, siis on ju "pall" jälle kaspersky toe poolel
_________________ Tasuta tööriistad juhuks kui viirus kiusab
Kaspersky Eestis |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.11.2010 13:26:59
|
|
|
Tegin selle scanni ja tulemus selline:
 |
Aga seal on ju ilusasti öeldud, et käsk peab olema tegelikult sfc /SCANNOW
Proovi korra veel.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
devoteekas
HV vaatleja
|
04.11.2010 13:52:31
|
|
|
Tegin nüüd selle käsuga otsingu ja vastus:
Võtsin ka Kaspersky meeskonnaga taas ühendust.
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
04.11.2010 16:57:26
|
|
|
A.S: pakutud link võiks aidata , ja kui see ka ei aita siis võibolla tasuks mõelda asjade varundamisele muule kettale või dvd plaatidele ja teha clean install kuna installeri teenus vajalik ka muude asjade installiks edaspidi ,ja pahavara võib ju süsteemis veel olla miskit rikkunud . Usun ,et keegi aitab sind sellega kui vaja anna ps märku ja prooovib ära teha kui sa ise Tallinnas asud .
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
devoteekas
HV vaatleja
|
04.11.2010 19:08:42
|
|
|
Huvitav. Avastasin, et Services olev Remote Procedure Call (RPC) Properties (Local Computer) aknas on kõik käsud keelatud st. ei ole aktiivsed. Startup type on Automatic ja Service status: Started, kuid välja ja sisse lülitada seda näiteks ei saaks. Ribal Log On ning Recovery samamoodi. Kas see peabki nii olema? A.S viidatud lingil on see aktiivne! Selljuhul ei ole võimalik seal muudatusi teha?
|
tagasi üles |
|
 |
pajakas
HV vaatleja

|
04.11.2010 19:13:40
|
|
|
Devoteekas,A.S. lingil on ohutud vaid punktid 1,2ja 5. Artikkel on just nagu Vista kohta kuid pildid on Windows XP-st pärit, seega on punkt 4 ohtlik, kuna otseselt modifitseerib süsteemiregistri seda osa mis Vistal ja XP võib erinev olla. Punkt 3 avab ebasoovitava turvaugu süsteemis (vt. kommentaare). Kuna nagu aru sain ei ole võimalust olulisi andmeid varundada, siis on soovitav probleemi lahendada tuginenedes täpsetele andmetele ja mitte hakata huupi lahmima
_________________ Tasuta tööriistad juhuks kui viirus kiusab
Kaspersky Eestis |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.11.2010 19:51:52
|
|
|
pajakas kirjutas: |
seega on punkt 4 ohtlik, kuna otseselt modifitseerib süsteemiregistri seda osa mis Vistal ja XP võib erinev olla |
On erinev, aga seal pakutu on Vista oma.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
devoteekas
HV vaatleja
|
04.11.2010 21:28:46
|
|
|
A.S. viitav link tekitas minus juba teatava lahenduseni jõudva lootuskiire, kuid pean siiski tõdema,et probleemi eemaldamine jäi sealtki tulemata. Kõik tundub liikuvat tasapisi Format C suunas, juhul kui ma ennem Maarjamõisasse ei jõua .Siiski võib see ka positiivne olla, kuna tunnen seal kunagi töötanud IT-spetsialisti, kes ehk siiamaanigi kohapeal klahve klõbistab...
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
05.11.2010 09:17:18
|
|
|
.... Kõik tundub liikuvat tasapisi Format C suunas, juhul kui ma ennem Maarjamõisasse ei jõua ..... |
Mingi näruse ebapädeva Kaspersky`i, nii nimetatud viirusetõrje pärast, hakata töötavat süsteemi lõhkuma, sul ju töötab teise tootja viirusetõrje, kui see Kaspersky litsentsis on sul tõesti legaalne, siis võid selle ju Tarkvara ja arvutialase kirjanduse ost/müük ja vahetus foorumis maha müüja.
Ma ei hakkaks Kaspersky pärast lillegi liigutama, roogiks kohe arvutist välja, http://en.wikipedia.org/wiki/Kaspersky_Lab , on midagi enne sealt ida piiri tagant head tulnud või. On ka visatud kivi veerema kuultuste kohta, et Kaspersky on ise palju viiruseid tootnud ja siis välja reklaaminud, et näe nende viirusetõrje on kõige efektiivsem, et oskab juba seda uut viirust tõrjuda mille olemasolust veel konkurentidel aimugi pole.
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.11.2010 09:50:53
|
|
|
Marie: Vaatan, et sa ei saa ikka põhipointile pihta - asi pole ju üleüldse selles, et mis nime kandev viirus arvutis sees on, asi on hoopis selles, et see viirus istub "viirusetõrje all" ja blokeerib kogu tegevuse, mis võib tema eksistentsi ohtu seada.
Ja selliselt blokeeeritakse suvalise viirusetõrje tegevus - kandku see viirusetõrje kas Kaspersky, Nortoni, NOD32 - mis ignes ilusat nime.
-----------------------------------------------
Ja lisaks veel niipalju, et taoliseid, kaistud, COM / EXE-faile nakatavaid viiruseid on ajaloos kogu aeg olemas olnud. Ja alati on asinus kaitse see, et viirust mitte masinasse lubada. Ku on lubatud, siis on kogu lugu - kõik blokeeritakse ja viirus teeb, mida ise tahab ja naerab viirusetõrjetele näkku.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
05.11.2010 10:05:44
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
...... et taoliseid, kaistud, COM / EXE-faile nakatavaid viiruseid on ajaloos kogu aeg olemas olnud. Ja alati on asinus kaitse see, et viirust mitte masinasse lubada. Ku on lubatud, siis on kogu lugu - kõik blokeeritakse ja viirus teeb, mida ise tahab ja naerab viirusetõrjetele näkku. |
Arvutit kaitses ju maailma parim viirusetõrje Kaspersky`i, kuidas sai selline viirus Kaspersky`i viirusetõrjest mõõda, pigem on see näide, et Kaspersky`i pole mingi pädev viirusetõrje kui ta selliseid viiruseid läbi laseks. Mul on üle üldse kogu sellest teemast väga halb mulje jäänud, ......
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
devoteekas
HV vaatleja
|
05.11.2010 10:31:27
|
|
|
Marie ära ennast tühja pärast närvi aja. Ma unustaks hetkeks probleemi nagu viirusetõrjed vaid keskenduks probleemile Windows Installer. Kahtlustan viga just seal, mis ei pruugigi viirusega seotud olla, lihtsalt on tekkinud mingi konflikt syst failides vms., kuigi ta seda ei näita. Ära muretse, viga on ju minu süsteemis. Aitäh, et oled oma postitustega mind toetanud.
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
05.11.2010 11:13:40
|
|
|
[kärtz...] keskenduks probleemile Windows Installer... |
Heips!
Mmm... äkist saad SIIT mingit abi(Repair Tool või WinInstaller 4.5) ja ei peagi "plats-puhtaks" meetodiga(loe: FormatC) seda lahendama
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
devoteekas
HV vaatleja
|
05.11.2010 12:09:10
|
|
|
Tänan. See Google otsing on mulle juba vägagi tuttav. Seniks pole veel veapõhjustajat sealt leidnud. Tundub, et Windows Installeri msiserver, käivitusfaili msiexec.exe failiga oleks nagu kõik tip-top (väärtused,süsteemiregistri kanded, teegid), kuid midagi nagu segaks seda startimast...?
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
05.11.2010 13:15:01
|
|
|
[kärtz...] Tundub, et Windows Installeri msiserver, käivitusfaili msiexec.exe failiga oleks nagu kõik tip-top (väärtused,süsteemiregistri kanded, teegid), kuid midagi nagu segaks seda startimast...? |
Minu arvuti Services.msc kirjutas: |
Service name: RpcSs
Display name: Remote Procedure Call (RPC)
Description: Provides the endpoint mapper and other miscellaneous RPC services.
Path to executable: C:\WINDOWS\system32\svchost -k rpcss
Startup type: Automatic (muuta pole võimalik)
Service status: Started
Dependencies: <No Dependencies>
<Most all system components depend on this service> (nende hulgas ka Windows Installer)
Service name: MSIServer
Display name: Windows Installer
Description: Adds, modifies, and removes applications provided as a Windows Installer (*.msi) package. If this service is disabled, any services that explicitly depend on it will fail to start.
Path to executable: C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe /V
Startup type: Manual
Service status: Stopped
Dependencies: Remote Procedure Call (RPC) |
Vaata need teenused hoolega üle, siis saad ehk mingi niidi-otsa kätte. Proovi WinInstaller käsitsi käima tõmmata, kasutades CMD-d ja Path to executable kirjeldatud parameetrit
---
Hashi |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
devoteekas
HV vaatleja
|
05.11.2010 14:01:34
|
|
|
Puust ja punaselt:
Piltlik ülevaade minu probleemsetest Services aknatest. Lisasin igaks juhuks ka Log On riba.
Windows Installer:
Path to executable: C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe /V - Minul seda .exe ei ole!
Remote Procedure Call (RMC):
Description kastis on minul tekst: Control Manager. If this service is stopped or disabled, programs using COM or Remote Procedure Call (RPC) services will not function properly.
Kas siin võibki KALA olla? Et hoopis RPC keelab Windows Installeril startimast?
_________________ • Kes viimasena naerab ei saanud arvatavasti naljast aru.
viimati muutis devoteekas 05.11.2010 15:31:18, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
05.11.2010 14:27:45
|
|
|
Puust ja punaselt: Piltlik ülevaade minu probleemsetest Services aknatest. Lisasin igaks juhuks ka Log On riba.../
Path to executable: C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe /V - Minul seda .exe ei ole!
Remote Procedure Call (RMC):
Description kastis on minul tekst: Control Manager. If this service is stopped or disabled, programs using COM or Remote Procedure Call (RPC) services will not function properly.
Kas siin võibki KALA olla? Et hoopis RMC keelab Windows Installeril startimast? |
Mnjaaa... paraku põle mul Vista't kääpärast ja ma ei oska kommenteerida, kas EXE tüübi-tähise puudumine võib midagi sellist põhjustada. Igatahes ei tohiks selle käsitsi muutmine/lisamine küll probleeme põhjustada, kui msiexec.exe on süsteemis olemas. Või on Vista's see kuidagi teisiti nimetatud?
Vbolla on Vista'l tõepoolest RPC (RMC on ilmselt lihtsalt sinu näpukas) kuidagi teisiti üles ehitatud
Nigu juba mainisin, põle kahjuks Vista't kääpärast võtta ja näited on võetud XP süsteemist
EDIT: õhtal hiljem saan vaadata, mida Win7 asjast arvab. See peaks olema Vista'le lähemal, kui XP.
EDIT1: Ei oska sind kahjuks millegagi rõõmustada - vbolla mõni Vista kasutaja suudab
Igatahes Win7-mel on WinInstaller'i msiexec samuti EXE lõpuga ja RPC pärameetrid kirjeldatud, kui The RPCSS service is the Service Control Manager for COM and DCOM servers. It performs object activations requests, object exporter resolutions and distributed garbage collection for COM and DCOM servers. If this service is stopped or disabled, programs using COM or DCOM will not function properly. It is strongly recommended that you have the RPCSS service running ning RPC Dependencies "sõltlaste" hulgas lisaks DCOM Server Process Launcher'ile veel ka RPC Endpoint Mapper.
Seega ei rohkem mina igatahes "ei kommentaari" - Vista on minu jaoks liiga võõras
---
Hashi
viimati muutis hashi 05.11.2010 22:48:26, muudetud 2 korda |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
devoteekas
HV vaatleja
|
05.11.2010 15:33:11
|
|
|
Minu näpukas jah. Parandatud RMC RPC-ks.
|
tagasi üles |
|
 |
|