praegune kellaaeg 19.06.2025 14:55:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
29.10.2010 13:53:58
|
|
|
djpvx kirjutas: |
Margus kirjutas: |
Raid 0 võib alles WD Black seeriaga teha kuna need ei sure lampi maha ja on vastupidavad. + 5 aastat garantii. |
aga KUI sureb, siis pole ikka kellelegi kurta |
Mul on 3 WD black HDDd raidis, no nad pele veel halvenenud mitteüks kramm. Paljude teiste tootjate HDD halvenevad kiiremini. Samas ega ma neid niisama vedelda, ikka 24/7.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
29.10.2010 15:00:19
|
|
|
Ega see ,et WD on maybe parem ei tähenda ka nüüd seda ,et teiste tootjate kettad kohe katki lähevad.Kõik oleneb asjaoludest ja kettast endas.Samahästi võib sul Margus, üks wd katki minna.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
29.10.2010 15:08:14
|
|
|
kalluka kirjutas: |
Ega see ,et WD on maybe parem ei tähenda ka nüüd seda ,et teiste tootjate kettad kohe katki lähevad.Kõik oleneb asjaoludest ja kettast endas.Samahästi võib sul Margus, üks wd katki minna. |
Savi ju kui isegi läheb ja üldse pole see probleemiks. Mis siis asja uuesti teha pole või programmid peale ajada tund ja kõik unustatud jälle. keegi nii või naa dokumente või vajalike asjadega tegele kui isegi midagi vajalik siis lendab 2 dvd peale. Mina ei põe midagi sest mul savi kui lendab.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
29.10.2010 15:31:36
|
|
|
Täpselt sest kõik vajalikud proged on DVD-del olemas saab kohe uuesti peale lasta ja vajalikud dokumendid ja asjad alati backupitud.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|