praegune kellaaeg 26.06.2025 07:08:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
15.01.2011 14:58:40
Impulse (digital distribution) |
|
|
link :: www.impulsedriven.com
Keegi sealt miskit kunagi ostnud on? Vaatan, et seal terve hunnik asju mõistliku hinnaga müügis mida mujal näinud pole (MOO 2/3, total annihilation, rise of the triad, duke3d, sins of solar empire, galactic civilizations, ...) kuid ei kujuta ette millised nende koopiakaitse süsteemid olla võiks.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
The Man
HV kasutaja

|
15.01.2011 15:15:03
|
|
|
Olen ostnud, toimib ilusti ja muresid ei ole. Põhimõtteliselt on ta Steamiga väga sarnane, Stardock kasutab seda oma mängude koopiakaitseks ja uuendamiseks ning teiste publitseerijate asjade müügiks. Steam alustas tiba varem ja on sellepärast ennast paremini kanda kinnitanud, kuid omadustelt ei jää Impulse alla. DRM on sama (krüptitud piiramatu download), kuid erinevalt Steamist ei pea Impulse klienti pärast installimist enam käima panema, mängida saab ilma.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!> |
|
tagasi üles |
|
 |
Jhael
HV kasutaja

|
16.01.2011 10:05:21
|
|
|
Olen ostnud. Probleemivaba.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.01.2011 10:19:34
|
|
|
Impulsi suurim probleem on nende väiksus ja mõttetult jäik regioonipoliitika. Ostmisega ei tohiks muret tekkida ja endalgi on sealt paar asja võetud, kuid nende müügitabeleid vaadates võiks pakkuda, et nädalas müüakse läbi mõnisada mängu.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
The Man
HV kasutaja

|
16.01.2011 12:43:42
|
|
|
Näiteks EA mängud on seal mõistliku hinnaga, eriti sooduka ajal, kuid meile (Euroopasse?) neid ei müüda ja seetõttu hävib Impulse ikka korralikult.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!> |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.01.2011 02:57:02
|
|
|
Heh, selle nädlavahetuse soodukas on nagu rusikas silmaauku
Master of Orion 1-3 $5.43: http://www.impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W2023
Total Annihilation+expansionid $4.99: http://www.impulsedriven.com/totalannihilation
Hea on, et kohe ostma ei hakanud kui tolle lehe leidsin.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
21.01.2011 13:14:02
|
|
|
Mängin Sinsi palju niiet oman accounti. Muud nänni kah sealt ostnud, kuid jah, regioonipiirangud on idiootsed. Ja ma ei saa nende seletustest ka aru kuidagi, kui teised etailerid/retailerid tohivad Eestisse müüa, siis nemad ei tohi ja asi on nende sõnul levitajate taga kinni. Mis iganes, kui ei taha mulle müüa, siis ma ei pea ka üle mägede ronima, et Impulsele oma raha anda. Kui leiad mängu, mis sulle müüakse, siis on hästi ja võid rahus osta. Eelis Steami ees (mida ma põhimõtteliselt ei kasuta) on see, et nn klient ei pea käima, DRM on nähtamatu ning minu teada ei pea ka online üldse olema (pole küll testinud).
Edit: Jep, kui mängul multiplayer komponenti pole, siis pole vaja online kah olla. Peale selle võib ka Impulse enda kliendi maha lasta peale seda, kui mängud installitud ja kõik töötab edasi. Põhimõtteliselt on tegu download kliendiga. Mind sotsiaalsed sidusused (haige väljend) ei huvita, samamoodi achievmentid ega ka see, mida tiit hetkel mängib. Sellesmõttes täiuslik service
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|