Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Impulse (digital distribution) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 15.01.2011 14:58:40 Impulse (digital distribution) vasta tsitaadiga

link :: www.impulsedriven.com

Keegi sealt miskit kunagi ostnud on? Vaatan, et seal terve hunnik asju mõistliku hinnaga müügis mida mujal näinud pole (MOO 2/3, total annihilation, rise of the triad, duke3d, sins of solar empire, galactic civilizations, ...) kuid ei kujuta ette millised nende koopiakaitse süsteemid olla võiks.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 15.01.2011 15:15:03 vasta tsitaadiga

Olen ostnud, toimib ilusti ja muresid ei ole. Põhimõtteliselt on ta Steamiga väga sarnane, Stardock kasutab seda oma mängude koopiakaitseks ja uuendamiseks ning teiste publitseerijate asjade müügiks. Steam alustas tiba varem ja on sellepärast ennast paremini kanda kinnitanud, kuid omadustelt ei jää Impulse alla. DRM on sama (krüptitud piiramatu download), kuid erinevalt Steamist ei pea Impulse klienti pärast installimist enam käima panema, mängida saab ilma.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jhael
HV kasutaja
Jhael

sõnum 16.01.2011 10:05:21 vasta tsitaadiga

Olen ostnud. Probleemivaba.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.01.2011 10:19:34 vasta tsitaadiga

Impulsi suurim probleem on nende väiksus ja mõttetult jäik regioonipoliitika. Ostmisega ei tohiks muret tekkida ja endalgi on sealt paar asja võetud, kuid nende müügitabeleid vaadates võiks pakkuda, et nädalas müüakse läbi mõnisada mängu.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 16.01.2011 12:43:42 vasta tsitaadiga

Näiteks EA mängud on seal mõistliku hinnaga, eriti sooduka ajal, kuid meile (Euroopasse?) neid ei müüda ja seetõttu hävib Impulse ikka korralikult.
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.01.2011 02:57:02 vasta tsitaadiga

Heh, selle nädlavahetuse soodukas on nagu rusikas silmaauku icon_biggrin.gif
Master of Orion 1-3 $5.43: http://www.impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W2023
Total Annihilation+expansionid $4.99: http://www.impulsedriven.com/totalannihilation

Hea on, et kohe ostma ei hakanud kui tolle lehe leidsin.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 21.01.2011 13:14:02 vasta tsitaadiga

Mängin Sinsi palju niiet oman accounti. Muud nänni kah sealt ostnud, kuid jah, regioonipiirangud on idiootsed. Ja ma ei saa nende seletustest ka aru kuidagi, kui teised etailerid/retailerid tohivad Eestisse müüa, siis nemad ei tohi ja asi on nende sõnul levitajate taga kinni. Mis iganes, kui ei taha mulle müüa, siis ma ei pea ka üle mägede ronima, et Impulsele oma raha anda. Kui leiad mängu, mis sulle müüakse, siis on hästi ja võid rahus osta. Eelis Steami ees (mida ma põhimõtteliselt ei kasuta) on see, et nn klient ei pea käima, DRM on nähtamatu ning minu teada ei pea ka online üldse olema (pole küll testinud).

Edit: Jep, kui mängul multiplayer komponenti pole, siis pole vaja online kah olla. Peale selle võib ka Impulse enda kliendi maha lasta peale seda, kui mängud installitud ja kõik töötab edasi. Põhimõtteliselt on tegu download kliendiga. Mind sotsiaalsed sidusused (haige väljend) ei huvita, samamoodi achievmentid ega ka see, mida tiit hetkel mängib. Sellesmõttes täiuslik service icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Impulse (digital distribution)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.