Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cul
HV kasutaja
|
29.04.2002 09:21:00
TV+FM Kaart Leadtek Winfast TV 2000 XP? |
|
|
Et siis kas keegi oskab öelda mida see TV+FM Kaart Leadtek Winfast TV 2000 XP, puldiga, PCI endast kujutab ka tegelikult. K's praegu asi suht hea hinnaga saadaval. M6ned kommentarid on ka päris head olnud, aga mis ta tegelt on?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
29.04.2002 09:23:00
|
|
|
Tundub päris hea kaart olema oma omaduste poolest, ainuke halb omadus on teleka mono-heli
|
|
Kommentaarid: 237 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
201 |
|
tagasi üles |
|
 |
predator
HV Guru

|
29.04.2002 10:42:00
|
|
|
Oli endal selline kaart 2001 a. sügisel ja ei olnud taga küll rahul, müüsin paari kuu pärast kaardi maha. Op. süst oli Win ME, wdm draiver ei töötanud ME/98`ga, ehki Leatdeki webi lehe info põhjal pidi nagu töötama. TV-tuuner vajab tunduvalt tugevamat signaali kui tavaline telekas, muidu on piltil sahinaid ja muid häireid sees. Raadio töötas norm.
|
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
3 :: |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
zumin
HV kasutaja
|
01.05.2002 01:30:00
|
|
|
Tead tundub et antud loom on sigakapriisne... BorgTV-ga saad ehk vaffa pildi ette aga siis unusta pult kui konkreetse eksemplariga pole vedanud. Ja veel - originaalsoftiga on elu tunduvalt lihtsam kui automaatse kanaliotsingu asemel kirjutad ise paar *.inf (oli vist... ei mäleta enam täpselt) failikest ümber, ikke vastavalt sinu signaaliallikate sageduste tabelile Nikerdamiseks ja enese lõbustamiseks päris hää asi tegelt.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
24.06.2003 15:18:13
|
|
|
mul sellest kaardist veidi vanem variant ..ka mingi 2001 ostsin...muide pilt on viimase peal (välisantenniga, ära ainult võimu vahele pane)...yks jama tal siiski on, pole mina veel aru saanud kuida neid kanaleid saab järjekorda ajada (kui panen järjekorda kirjutan kanali nime ja salvestan ära ja siis kaardi välja lylitan ja uuesti käima panen on kõik jälle sassis)... muidu ma soovitan, pilt on hea ja stereo heli ka veel....igatahes mul on selline arvamus et pole mõtet osta mingit 3-4 tonnist või veel kallimat tv kaarti kuna sellise raha eest saab juba päris suure teleka ...ise ostsin 1250 eek ja selle raha eest on telkut küll:P
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|