praegune kellaaeg 22.06.2025 17:09:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ufonaut21
HV kasutaja

|
21.06.2003 22:17:11
Antennivõim Tv kaardile |
|
|
Tre rahvas mul oleks yks kysimus.........mul on antenn jagatud teleka ja arvuti vahel...kuna signaal jäi arvutile lahjaks siis panin antennivõimu vahele aga oh ime pilt väriseb aga pilt on väga ilus.....kui võim ära võtta siis enam ei värise aga pildi kvaliteet muidugi halveneb.... ja huvitav on veel see et väriseb ainult ETV ja Kanal 2 natuke aga TV3 ja soomed mitte...kui panin antenni ilma võimuta ainult arvuti järgi siis on pilt väga ilus ega värise kuskilt otsast ...... siit ka kysimus kas annab midagi teha või on ainuke võimalus osta ilma võimuta antenn ainult arvuti järgi ja jätta see teine telekale...tegemist on leateki tv kaardiga
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
22.06.2003 00:30:11
|
|
|
Kasutad arvatavalt universaalset võimendit, mis võimendab kõiki kanaleid ühe palju. Seega võimendatakse Eesti kanalid üle. Sellepärast toodetaksegi eripiirkondadele mõeldud võimendeid ja ka need ei ole kõige paremad. Parim on kui annab võimendis reguleerida konkreetse kanali võimendusastet, sest vastuvõtu tingimused on igal konkreetsel juhul erinevad. Kui kasutad, nagu ma eeldan, individuaalantenni, siis lahenduseks oleks korraliku antennisüsteemi soetamine, mis koosneks Tallinna piirkonnas neljast antennist: ETV; K2-TV3; YLE1-2; MTV3-SVT-Nelonen ja võimendist. Muidugi ei maksa äraunustada, et parim võimendi on antenn ise, mitte elektroonika. Aga kahjuks alla 4 tonni korraliku antennisüsteemi kätte ei saa. Ja ise ei ole mõtet aretada, kui asja ei jaga, pöördu antenni spetside poole.
Ja üldiselt tahavad saada TV-kaardid head signaali, paremat kui telekad, et korraliku pilti näidata.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
24.06.2003 14:43:12
|
|
|
Muide mul on tavaline võimuta antenn...kui ma selle ainult arvutile panen siis on pilt viimase peal....ei vaja see tv kaart mul midagi nii hääd signaali.... ostsin selle antenni EKRAANIST mingi 700 EEK-u...viimasepeal antenn...aga kui jagasin ta teleka ja arvuti vahel ära ja võimu ka vahele lükkasin siis hakkaski see jamps peale.....muide kas keegi teab kas see EKRAAN exsisteerib ka veel nägin kuu aega tagasi et uksed kinni ja vaateaknad olid ka tyhjad...lähex ja toox teise antenni veel siis problel kriips peal
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
neo
HV kasutaja

|
25.06.2003 10:10:27
|
|
|
ufonaut21 kirjutas: |
Muide mul on tavaline võimuta antenn... |
on antenn ja selle külge ühendatud võimendi . aga veidi ka täpsustust ja üldist harivat: iga antenn toimib võimendina, mille tugevus on ära määratud suunadiagrammiga. mida teravam suunadiagramm (nt. sigari kujuline) seda parem võimendus ehk teisisõnu - parem vastuvõtt. 8) laiaribalistel antennidel (need odavad pesurestid katustel) on suunadiagramm alati kehvem ja ka nõrgem võimendus kui suundantennidel (nt. tavaline jagiantenn).
_________________ Müüa erinevaid mobiilinumbreid! |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|