Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Louisiana sunnib seksuaalkurjategijaid end Facebookis paljastama märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Leevi
HV vaatleja

sõnum 22.06.2012 09:30:49 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif Peaksin siis arvama? "Ei arva midagi" tähendab, et ei arva midagi head. Üsna levinud väljend, muide. Minu postituse point oli see, et väga paljud neist ei ole ju pedofiilid, vaid jäikade seaduste ohvrid. Kas 23a mees, kes elab koos 16a tüdrukuga, on pedofiil? Või 20a mees, kes elab koos 14a neiuga? Asi pole nii must-valge.
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2012 09:34:16 vasta tsitaadiga

Leevi kirjutas:
icon_biggrin.gif Peaksin siis arvama? "Ei arva midagi" tähendab, et ei arva midagi head. Üsna levinud väljend, muide. Minu postituse point oli see, et väga paljud neist ei ole ju pedofiilid, vaid jäikade seaduste ohvrid. Kas 23a mees, kes elab koos 16a tüdrukuga, on pedofiil? Või 20a mees, kes elab koos 14a neiuga? Asi pole nii must-valge.

Aga just teises teemas oli sinu jaoks küll asi vägagi must ja valge kui rääkisid nendest kes suitsu teevad ja õllet joovad saavad tulevikus soome ehitajateks ja koristajateks ning muud võimalust ei ole olemas icon_rolleyes.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
korsten
HV veteran

sõnum 22.06.2012 09:36:09 vasta tsitaadiga

Assange konto pannakse nüüd kinni või sildistatakse? Ahjaa, ta pole ju veel süüdi mõistetud...

Samas kui ikka tõsisel sarivägistajal või pedofiilil tegevusvabadust piiratakse on see minu meelest väga hea. Originaalallikale võiks muidugi viide olla, et saaks täpsemalt lugeda kes reaalselt need seksuaalkurjategijad ja pedofiilid on (kellele see seadus kohandub).

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 22.06.2012 09:38:06 vasta tsitaadiga

Leevi kirjutas:
icon_biggrin.gif Peaksin siis arvama? "Ei arva midagi" tähendab, et ei arva midagi head.
Võib võtta ka kui "ei arva midagi halba" või "ükskõik" icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 22.06.2012 09:42:38 vasta tsitaadiga

Leevi kirjutas:
... Kas 23a mees, kes elab koos 16a tüdrukuga, on pedofiil? Või 20a mees, kes elab koos 14a neiuga? Asi pole nii must-valge.

See ei ole normaalne, minu silmis tegemist pedofiilia poole kalduvusega. 20 23 aastasel peaks siiski juba mingi aru peas olema. No krt küll vanuse vahe vanuse vaheks aga no sa ju ei lähe 14 aastaseke ligi ajama okse.gif

korsten
HV veteran

sõnum 22.06.2012 09:53:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

See ei ole normaalne, minu silmis tegemist pedofiilia poole kalduvusega.

Minu meelest pole pedemajandus normaalne. Ja lambapõrutamine pole normaalne. Jne. Keelame ära.
Aga uudises räägiti ikkagi süüdimõistetud seksuaalkurjategijatest ja pedofiilidest.

tsitaat:

Kas 23a mees, kes elab koos 16a tüdrukuga, on pedofiil? Või 20a mees, kes elab koos 14a neiuga? Asi pole nii must-valge.

Seaduse järgi on. Eestis on need näited (vist) legaalsed aga näiteks Hollandis on tõenäoline, et poiss (mees) saaks süüdistuse.

tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 22.06.2012 10:13:33 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:
tsitaat:
Kas 23a mees, kes elab koos 16a tüdrukuga, on pedofiil? Või 20a mees, kes elab koos 14a neiuga? Asi pole nii must-valge.
Seaduse järgi on. Eestis on need näited (vist) legaalsed aga näiteks Hollandis on tõenäoline, et poiss (mees) saaks süüdistuse.
Ehk siis sama teo eest ühes riigis oled kurjategija, teises mitte ... kui must-valge see on? icon_smile.gif
Et kui Hollandi mees peab Hollandis 14-aastast armukest, siis on ta pätt, kui Eestis, siis ei ole.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 22.06.2012 10:17:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Seaduse järgi on.

Ja seadused kehtivad teatud territooriumidel. St seal kus tegu tehtud siis põhimõtteliselt peaksid seal ka vastutama kohalike seaduste järgi. Käesoleval hetkel on see asi natuke pea peale pööratud muidugi (World Police US näide).

E:
tsitaat:

Et kui Hollandi mees peab Hollandis 14-aastast armukest, siis on ta pätt, kui Eestis, siis ei ole.

Jah. Kuna Hollandis on selline käitumine krimaliseeritud, meil mitte. Indias võid pidada ka 9 aastast armukest kui tolle vanemad nõus on.

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 22.06.2012 10:25:13 vasta tsitaadiga

http://www.avert.org/age-of-consent.htm

Nagu näha siis leidub riike, kus 12-13a peetakse juba piisavaks vanuseks.

tagasi üles
Leevi
HV vaatleja

sõnum 22.06.2012 10:25:24 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:
korsten kirjutas:
tsitaat:
Ehk siis sama teo eest ühes riigis oled kurjategija, teises mitte ... kui must-valge see on? icon_smile.gif

thumbs_up.gif Just. Pealegi tänapäeval ei saa noormees arugi kui vana neiu on. 14-aastased näevad tihtipeale välja 20sed ning käivad meelelahutusasutustes, kus peaksid käima vaid 18+. Räägin seda neiu seisukohast, muide. Olin ise üks sellistest ning tutvusin oma tulevase noormehega ühes sellises meelelahutusasutuses. Mina olin 16, tema 23. Ise ei leia, et tema näol oleks tegu pedofiiliga. Pedofiilid on minu silmis need, kes lapsi jahivad. 16-aastane on laps vaid tema vanemate arvates ning tihtipeale on need noored pubekad ise need, kes on ärakasutajad. Kui minnakse jahtima 14-aastaseid ja alla selle, siis tõesti pole mingit vabandust, see on pedofiilia ning minu poolest võib need haiged inimesed oksa tõmmata. Sealt edasi läheb aga häguseks ära...

Carlking, teises teemas pritsisin puhast irooniat sinu väite peale, mis väitis, et need kes ei suitseta ja ei joo, on tulevikus foorumis istuvad nohikud. icon_biggrin.gif

Hoho, kõike võib võtta nii kuis kasulik on. Siis kui vaja norida. icon_razz.gif

korsten
HV veteran

sõnum 22.06.2012 10:32:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui minnakse jahtima 14-aastaseid ja alla selle, siis tõesti pole mingit vabandust

Lapseealine on meil kuni 14 (pole täpselt süvenenud kas 14 va või 14 ka). Ütleme, et 14 alates võib juba (näiteks). Siis mis vahe on 23 aastasel noormehel kes seksib 13 aastase ja 364 päeva vanuse tütarlapsega ja sama vanal noormehel kes seksib selle tüdrukuga tema 14 aastaseks saamise päeval (nt sünnipäeva peo õhtul)? Minu silmis pole neil mingit vahet, mõlemad on imelikud aga seaduse silmis on üks pervert ja teine pole.

tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 22.06.2012 10:33:22 vasta tsitaadiga

bugbrake kirjutas:
Leevi kirjutas:
... Kas 23a mees, kes elab koos 16a tüdrukuga, on pedofiil? Või 20a mees, kes elab koos 14a neiuga? Asi pole nii must-valge.

See ei ole normaalne, minu silmis tegemist pedofiilia poole kalduvusega. 20 23 aastasel peaks siiski juba mingi aru peas olema. No krt küll vanuse vahe vanuse vaheks aga no sa ju ei lähe 14 aastaseke ligi ajama okse.gif

tuttava tuttava tuttav, 26 aastane pidi 14 aastasega hetkel ringi amelema okse.gif

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 22.06.2012 10:40:13 vasta tsitaadiga

Leevi kirjutas:
Pealegi tänapäeval ei saa noormees arugi kui vana neiu on. 14-aastased näevad tihtipeale välja 20sed ning käivad meelelahutusasutustes, kus peaksid käima vaid 18+.
Oo jaa. Käisin paar päeva tagasi ühel keskkooli lõpetamisel ning suht võimatu oli vahet teha 7 vs 12 klassi omadel.
Leevi kirjutas:
16-aastane on laps vaid tema vanemate arvates
Leian, et vanusel ja mõistuse kohalolekul ei ole tihtipeale eriti suurt seost. On nii äärmiselt täiskasvanuliku mõtlemise, eluväärtuste ning käitumisega varateismelisi kui tiinekatena käituvaid hilistes 20'ndates inimesi. Näiteks tean üht tüüpi, kes 18a'selt kolis oma 15a tüdrukuga kokku, 4a hiljem juhtis ~10 inimesega firmat, kasvatasid 2 last ning mõlemal oli kõrgharidus omandamisel icon_smile.gif
tagasi üles
Leevi
HV vaatleja

sõnum 22.06.2012 10:56:04 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:
tsitaat:

Kui minnakse jahtima 14-aastaseid ja alla selle, siis tõesti pole mingit vabandust

Lapseealine on meil kuni 14 (pole täpselt süvenenud kas 14 va või 14 ka). Ütleme, et 14 alates võib juba (näiteks). Siis mis vahe on 23 aastasel noormehel kes seksib 13 aastase ja 364 päeva vanuse tütarlapsega ja sama vanal noormehel kes seksib selle tüdrukuga tema 14 aastaseks saamise päeval (nt sünnipäeva peo õhtul)? Minu silmis pole neil mingit vahet, mõlemad on imelikud aga seaduse silmis on üks pervert ja teine pole.

Ega tegelikult polegi. Eesti on pedofiile täis tegelikult. Olles ise noor, nägin neid iga nurga peal. Mõtlen neid, kes ise juba täiskasvanud mehed, aga jahtisid põhikoolis käivaid pubekaid.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2012 11:06:32 vasta tsitaadiga

No, filipiinidel käib asi lihtsalt teistpidi... koolitüdrukud jahivad valgeid "kunne"... austraalias elasin, siis kohalikud "täkud" rääkisid oma reisidest seal, kuidas koolist mööda minnes ei olnud vaja vaeva näha, et õhtuks tegevust leida...
Leevi
HV vaatleja

sõnum 22.06.2012 11:10:08 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
No, filipiinidel käib asi lihtsalt teistpidi... koolitüdrukud jahivad valgeid "kunne"... austraalias elasin, siis kohalikud "täkud" rääkisid oma reisidest seal, kuidas koolist mööda minnes ei olnud vaja vaeva näha, et õhtuks tegevust leida...

Neil kunnidel oli ilmselt mingi tõestusvajadus. Ei tule sulle keegi end pakkuma kui just lapsprostituutide pealinnas Angeles city's pole, kuid ka seal teevad neiud politseiga koostööd ning 25% tõenäosusega saab pedofiil meeldiva kogemuse asemel hoopis kaua aega vanglas teistele meeldivaid elamusi tekitada.

CnZ
HV veteran

sõnum 22.06.2012 15:02:19 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
http://www.avert.org/age-of-consent.htm

Nagu näha siis leidub riike, kus 12-13a peetakse juba piisavaks vanuseks.

Kui jätta Jaapan kõrvale, siis enamasti sellised madalad piirangud on arenguriikides. Eesti 14 on ka Lääne-Euroopas suht vähe esinev.
Lähis-Ida riikidest ei hakka rääkimagi - seal, olenemata seadustest, võtab ühiskond omaks taolise 50-60 a taadi ja 10-12 a tüdruku vahelise suhte. Enamasti on tegu küll majanduslike kaalutlustega, kus tüdruku perekond annab selleks oma loa ning taadike pritsib pappi selle eest. Ütleks selle peale, et aeg on kiviajast välja tulla.

Ja see 12-13 a laste omavaheline teema on normaalne, seda ei mõisteta ka hukka (kui jätta välja mõned üksikud näited lõunaosariikidest USAs).

Wiki kirjutab järgmist

tsitaat:
As a medical diagnosis, pedophilia, or paedophilia, is defined as a psychiatric disorder in adults or late adolescents (persons age 16 or older) typically characterized by a primary or exclusive sexual interest in prepubescent children (generally age 13 years or younger, though onset of puberty may vary). The prepubescent child must be at least five years younger than the adolescent before the attraction can be diagnosed as pedophilia.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Leevi
HV vaatleja

sõnum 22.06.2012 15:37:40 vasta tsitaadiga

Hispaanias on üllatavalt 13 vanusepiiriks.
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.06.2012 16:24:40 vasta tsitaadiga

bugbrake kirjutas:
SKG kirjutas:
bugbrake kirjutas:
SKG kirjutas:
Kust sa tead, et nad pole muutumiseks voimelised? On yldse keegi yritanud sellega laialdasemalt tegeleda?
Kui nad vangikongi visata ja nad sinna unustada, siis jah toesti neis miskit ei muutu.

Kuule ära hakka pihta mingi lastavägistajate ninnu-nännutamisega! Mina viskaksgi nad sinna ja unustaks ka sinna nad ära ning muutuks ainult nii palju et ühsikond muutuks paremaks. Nii et ära ütle, et midagi ei muutu!

Ärme jah mingil juhul tegele uurimisega, mis sellist käitumist toodab - äkki on veel võimalus ühiskonnas seda vähendada, kel seda siis veel vaja! Auku, muld peale ja unustatud!

Seal samas teiselpool müüri ja trelle võid neid pedofiile uurida nii kaua kui tahad aga lahti lasta neid emam ei tohiks. Minu arust ei ole seal midagi uurida, kui sa oled täisealine mees ja ajad 10 - 13 aastaseid poisse/tüdrukuid taga (või veel nooremaid okse.gif ) siis sellist käitumuist ei õigusta miski. Ma ei tunne mitte mingisugust kaastunnet pedofiilide suhtes.

Selge see, et enesekaitse eesmargil tuleb seda teha. Minu kysimus on pigem see, et kui inimene on voimeline yhiskonda naasma (eeldades, et temaga on tegeletud, mitte "betoonkarpi madanema unustatud"), ilma, et kellelegi ohtlik oleks, kas ta vaarib teist voimalust voi mitte? Kui me oleme sellises keskajastiilis kattemaksumentaliteedis kinni, mida ytleb see meie yhiskonna kohta?

tagasi üles
Leevi
HV vaatleja

sõnum 22.06.2012 16:38:11 vasta tsitaadiga

SKG, mina ütlen, et ei ole. Eesti vanglates ei tegeleta mingil määral taasühiskonnastamisega. Seda tehakse vaid paberil. Lisaks vangide väärkohtlemine valvurite poolt. Kes ei kaeba ja ei poe, sellele mõeldakse valvurite poolt süüdistusi välja, et karistusaega pikendada. Leitakse ka tunnistajad. Vanglast väljuvad ühiskonnavaenulikud ja eriti politseinikke vihkavad inimesed, kes enne vanglasse minekut seda sugugi olla ei pruukinud.

Mu oma vend oli 16 kui ta pisihuligaansuste eest 3.5a vanglasse pandi. Huligaansused, nagu prügikastide lõhkumine, ühe bussipaviljoni lõhkumine jne. Kõik purjus peaga ja suures seltskonnas. Alguses sai tingimised, aga rikkus kriminaalhoolduse tingimusi ja läks kinni. Vanglasse läks täispubekas, välja tuli noormees. Ja vot välja tulles oli tegu kriminaaliga, kelle jaoks kõik "mendid on p***d" ja kel üldse vaimne seisund igatepidi metsa keeranud. Väga närviline ja väga ebastabiilne. Vanglas sai tänu valvuritele veel pool aastat otsa. Rääkimata vägivallast, mida seal näeb. Vägivald aga sünnitab vägivalda.

Soomes-Rootsis-Norras on süsteem hoopis teine ning seal on ka protsentuaalselt neid vähem, kes uuesti vangi kukuvad. Eestis lähevad enamik tagasi. thumbs_down.gif

CnZ
HV veteran

sõnum 22.06.2012 19:17:05 vasta tsitaadiga

Leevi kirjutas:
Soomes-Rootsis-Norras on süsteem hoopis teine ning seal on ka protsentuaalselt neid vähem, kes uuesti vangi kukuvad. Eestis lähevad enamik tagasi. thumbs_down.gif

USAs samamoodi lähevad tagasi.

Skandinaavia riikides üritatakse rakendada põhimõtet inimene vangist ühiskonda naasmiseks "normaalseks koolitada". Kuigi minu teada protsentuaalselt on Soomes pedofiilia keisse rahvastiku arvu protsenti silmas pidades üksjagu rohkem kui meil, kuna seal proovitakse neid "ravida" mitte vangi saata (demotiveerib neid vendi mitte riskida jälle).
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.06.2012 19:48:02 vasta tsitaadiga

Keda teema huvitab, siis soovitan vaadata/kuulata Ben McLeish-i vanglateemalisi loenguid ja podcaste - vaart kraam.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Louisiana sunnib seksuaalkurjategijaid end Facebookis paljastama mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.