praegune kellaaeg 21.06.2025 01:16:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tanel01
HV vaatleja
|
22.08.2010 19:06:54
Probleem LG monitori Flatron L1910S-ga |
|
|
Asi selline, kui panen monitori otse-juhtmega arvuti taha siis monitor t66tab,
kuid kui lisan USD vaheadapteri(vaheotsiku), siis l66b ette power-saving-mode,
ning monitor ei v6ta pilti ette, lisan monitori voolupesasse, kui taga on ainult otsejuhe tuleb ette,
check signal cable, ning p6leb roheline tuli, lisades vaheotsiku l66b ette oranzi tule ja power saving mode,
probleem tekkis liht yle66, lylitasin 66sel arvuti kinni ja hommikul oligi see probleem,
olen juba n2dal aega jebinud aga ei saa aru milles probleem, ostsin ka uue otsejuhtme ja vaheotsiku aga ikka ei aidanud.
Targad palun aidake!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
22.08.2010 20:31:36
Re: Probleem LG monitori Flatron L1910S-ga |
|
|
tanel01 kirjutas: |
Asi selline, kui panen monitori otse-juhtmega arvuti taha siis monitor t66tab,
kuid kui lisan USD vaheadapteri(vaheotsiku), siis l66b ette power-saving-mode,
ning monitor ei v6ta pilti ette, lisan monitori voolupesasse, kui taga on ainult otsejuhe tuleb ette,
check signal cable, ning p6leb roheline tuli, lisades vaheotsiku l66b ette oranzi tule ja power saving mode,
probleem tekkis liht yle66, lylitasin 66sel arvuti kinni ja hommikul oligi see probleem,
olen juba n2dal aega jebinud aga ei saa aru milles probleem, ostsin ka uue otsejuhtme ja vaheotsiku aga ikka ei aidanud.
Targad palun aidake! |
USD vaheadapteri(vaheotsiku) - mis asi see on?
lisan monitori voolupesasse - mille lisad kuhu?
Anna andeks, aga siin ei saa aru, kus üks teema või mõte lõpeb ja teine algab - kõik on ühes jorus ja hulga komade kasutamine ei tee pilti oluliselt selgemaks.
Ma parem üritan siin kohvipaksu pealt vaadates natuke oletusi teha ja selgitame su probleemi välja järk-järgult.
Sellel monitoril on kaks sisendit - VGA (analoogsisend) ja DVI (digitaalne sisend). USB-d ega US dollareid seal ei ole.
Mul on tunne, et sinu "USD vaheadapter" on ehk äkki hoopis DVI-I to VGA adapter? Selline jubin (vaade mõlemast otsast):
Spoiler 
Ja sul on kahe DVI väljundiga graafikakaart, nagu ma oletan ja üks väljunditest on ühendatud otse monitori DVI sisendisse ning teine läbi adapteri VGA sisendisse? Ja siis vahetad monitori input source nupuga neid pilte ekraani peal?
On mul siiamaani õigus?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|