Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lokuta
HV veteran

|
02.08.2010 16:26:53
Häda HP Thin client t5740-iga |
|
|
Sain pealkirjas välja toodud masina, ainuke asi mis see teeb on avab IE akna ja kõik, ütleb, et tal interneti ühendust pole, kas see masin on kunagi istunud mingi serveri jäegi või on tarkvara tal peal küpse?
viimati muutis lokuta 02.08.2010 19:51:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
lahutatude
HV vaatleja
|
02.08.2010 17:34:23
|
|
|
tundub rohkem nagu tarkvara probleemi kui raua moodi.
draiverid peal ilusti?
device manageri all kõik korras?
mis veateate sa täpselt saad?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
02.08.2010 17:39:38
|
|
|
Kino ongi selles, et selles masinas ei ole võimalik minne mitte yhtegi Windowsi fuksiooni kui ainult see mis avaneb startupis ehk IE ja rohkem mitte midagi ei avane.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
02.08.2010 17:49:32
|
|
|
Masin on lukus Hetkel ei ole linke käepärast aga selles masinas on kasutusel HP enda moditud XP (freeware). Pead selle lukust lahti tegema - veel parem - tee uus install. Pakid op sysi mälupulgale ja masin teeb ise ülejäänud. OP sysi saad HP kodukalt - õpetusi softi parendamiseks on piisavalt, pead otsima.
_________________ Müüa EOS 50D |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
02.08.2010 17:54:33
|
|
|
DonNiger kirjutas: |
Masin on lukus Hetkel ei ole linke käepärast aga selles masinas on kasutusel HP enda moditud XP (freeware). Pead selle lukust lahti tegema - veel parem - tee uus install. Pakid op sysi mälupulgale ja masin teeb ise ülejäänud. OP sysi saad HP kodukalt - õpetusi softi parendamiseks on piisavalt, pead otsima. |
See tundub jah reaalne lahendus
pilt muidu ees selline ainult
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
02.08.2010 19:18:15
|
|
|
Sisselülitamisel peab mingeid klahve all hoidma, siis saad admin passwordi olemasolul luku maha võtta. Enamasti need sellised tööjaamad, kuid enda omale sai sisse moditud läppari ketas (mul teine mudel). Sellele HP sys selga ja voilaa - mul ei ole kiiremalt bootivat masinat enne olnud.
Softi poolelt on olemas kõik vajalik - kõik muu on HP poolt juba välja roogitud. Ainult mingid serverijupid tuli enne veel maha kruttida.
mp3car.com lehel peaks selle või analoogse masina kohta piisavalt infot olema.
_________________ Müüa EOS 50D |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
03.08.2010 02:07:55
|
|
|
DonNiger kirjutas: |
Sisselülitamisel peab mingeid klahve all hoidma, siis saad admin passwordi olemasolul luku maha võtta. Enamasti need sellised tööjaamad, kuid enda omale sai sisse moditud läppari ketas (mul teine mudel). Sellele HP sys selga ja voilaa - mul ei ole kiiremalt bootivat masinat enne olnud.
Softi poolelt on olemas kõik vajalik - kõik muu on HP poolt juba välja roogitud. Ainult mingid serverijupid tuli enne veel maha kruttida.
mp3car.com lehel peaks selle või analoogse masina kohta piisavalt infot olema. |
Nii palju olen ma nüüd targemaks saand, et see masin istusgi domeen võrgus ja seda kaudu toimis ka kasutajate sisse logimine, ja kahjuks see kasutaja mis aktiivne oli, ongi administraatori konto, ühesõnaga peab talle uue OS-i selga väänama., jama, et win 7 peale ära ei mahu.
Panin selle Thinni OSi fotokamällu ja üllatavalt hakkas bootima läbi fotoka
Asi formatitud ja uus soft peal üllatavlt on see vaid 200Mb suur.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|