Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
devilman
HV kasutaja
|
15.06.2003 13:46:10
Q: mure ati radeon 9100 tv-out'ga |
|
|
kaardiks ati radeon 9100 128 mb club 3d
telekaks on miski beko (täpsemat mudelit ei tea:(
yhenduseks kasutasin telekasse scarti, mille teises otsas olid kuus "pulka" (video in, v-out, audio-in jne.)
kaardiga oli kaasas yleminek s-videole, selle torkasin siis yhtepidi video-in'i otsa ja teise siis videokasse
Nagu aru olen saanud peaks nüüd setingute alt valima tv, aga see ei muutu kuidagi seal aktiivseks (pilt juures, kus kaablile rist peale tõmmatud) Oma arust olen kõik õigesti yhendanud
Ehk viitsib keegi ehk natuke puust ja punaselt öelda, mis ma olen valesti teinud või mida peaksin muutma, driveriteks on catalyst 3.4
sry, kui miski selline teema on olnud, aga otsing ei andnud adekvaatset vastust
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
15.06.2003 19:54:19
|
|
|
Proovi panna scardi video-out külge, järsku on scart ise valesti ühendatud(kahtlen selles.) Kui TV sisse ei lülita siis ei tohiks valesti panemise korral mida läbi lasta.
Kontrollida saad ka testriga (sorry et pilti pole.) Võta scart nii ette et viltune äär jääb ülesse. Kõige parempoolsem/ülemisem klemm on VIDEO IN, vasakpoolsem(ühtlasi ka kõigekõige ülemisem) on maandus ning viimase all on VIDEO OUT.
RCA otsikutel(need mis scardist välja tulevad) on keskmine klemm signaal(video in/out)
üks testri otsik ühe klemmi külge(RCA) ning teine otsik teise klemmi külge(Scart), ning kui on lühis siis on vastavuses
nagunii rääkisin midagi üle aga noh juhtub, igav oli ning eriala on selline
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
16.06.2003 11:10:03
|
|
|
Testrit polnud ka endal hetkel võtta, aga testisin tavalise VHS makiga. Kõik oli töökorras, nii et probleem ikka õhus
edit---sain korda, s-kaabel ei taha lihtsalt kuidagi pesas istuda, kuid nüüd olen järgmise probleemi ees , nimelt on pilt telekas must-valge, olen setinguid küll näppind, aga miski ei näi aitavat
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
16.06.2003 16:31:24
|
|
|
Display prop->Settings->Advanced->Displays->TV->Format->Country/Region-Estonia(PAL B)
Kui see ei aita siis foorumis on TV-oudi kohta juttu nii te vähe ei
PS:TV peaks olema ka nn Video mode peal(mõnel ässal telekal on neid isegi mitu varianti)
Kuhugi oli kirjutatud ka selline vastus - järsku on telekas mustvalge
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
16.06.2003 17:21:34
|
|
|
ei telekas ei ole mustvalge , ja setingud olid ka sealt õiged, aga ikka ei miskit. Jama on ka nende subtiitridega, kui tõlge, siis pole pilti ja vastupidi
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliyx
Kreisi kasutaja
|
16.06.2003 17:27:46
|
|
|
kas scar ots on ikka in. ehk on out.
|
|
   |
2 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
16.06.2003 18:50:26
|
|
|
in on ikka, c'mon
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
16.06.2003 19:00:11
|
|
|
Väikene hoiatus siinkohal igaksjuhuks- kui kaableid eest/tagant ära tõmbad siis lülita TV välja
Mina suutsin oma teleka m/v-x teha Display prop->Settings->Advanced->Displays->TV->Advanced->Composite Sharpness- Black&White
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
16.06.2003 19:42:05
|
|
|
mul selline kahtlane tunne, et mul vist selle yleminekuga miskit lahti, vahel viskab õrnalt säbruselt värviliseks ainult hetkeks
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
16.06.2003 19:50:00
|
|
|
see teema võib ka olla, sest kui signaal on kehv lükkab telekas ise asja mustvalge peale
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|