praegune kellaaeg 20.06.2025 22:59:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Winterwind
One

|
16.06.2003 12:20:30
|
|
|
pyromaan kirjutas: |
minu mobo'l ei taht PQI PC2700 mälud vapsee vungata |
mul oli algul sama jama, hiljem aga hakkasid samad m2lud sama platega t88le
phoenix kirjutas: |
Praegu on Catalyst 3.2, vahepeal oli 3.4 kuid jah, sellega jooksid mängud 2 mäluga kokku. |
kas catalyst 3.2-ega kokku ei jookse siis enam?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
phoenix
HV kasutaja

|
20.06.2003 14:47:21
|
|
|
Catalyst 3.2 tundub olema töökindlam (DF:BHD on normaalselt funkama hakanud, muud uuemad mängud ei jookse ka enam nii kiiresti kokku), kuid 3.4 (või oli see hoopis 3.5??) oli veidi kiirem, samas 1 MÄLUGA TÖÖTAVAD MÕLEMAD.
Katsetasin siis ka 64MB Geforce 4 MX-ga, kuid mingit vahet (peale kiiruse) ei olnud — Igi 2 jookseb ikka sama koha peal (enam-vähem) kokku. Mixisin PQI ja Hyundai kividega pulki, ikka tulemusteta...
K6ige kahtlasem on see, et 32MB Matrox G400-ga tundub asi jälle korras olema.
Äkki, läbi mingi pimeda juhuse, on minu arvutisse jäänud vanu draiverijuppe, mis ei lase sellel korralikult oma funktsioone täita? Või on miskit viga Windõuzil? Format C: ei viitsi praegu teha - ema töötab aeg-ajalt arvutiga ja tal on seal üle 3 GB faile ning tema veenmine CD kirjutaja otstarbekaks kasutamiseks (st. selle 3GB plaatidele kärsatamiseks) oleks suhteliselt aeganõudev protsess.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|