praegune kellaaeg 10.07.2025 14:45:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kotkas1000
HV kasutaja

|
14.06.2003 13:55:56
kriimud monitoril |
|
|
Mul üks tuttav osis endale 6000 nec'i monitori. Kui järgmisel päeval töölt koju tuli, oli naine viisakalt kõik ära koristanud. Nii viisakalt, et tõmbas KÜÜNEGA monitorile mingid jutid peale. Nüüd on tutikas monitor rikutud. Kas selle vastu pole mingit rohtu välja mõeldud, mis täidab sellise "vaod" ära?
_________________ Tõlkis: Luule Zavornok
Teksti luges: Malle Peedo |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
16.06.2003 05:17:03
|
|
|
Ehk täpsustad, mis monitoriga tegu. LCD'l pidid näpujäljed ise mõne aja pärast kaduma.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deep Fury
Kreisi kasutaja

|
16.06.2003 15:58:53
|
|
|
Ka sama probleemiga kokku puutunud. Kusjuures seda ei saa parandada Kui sinna teoorias saakski miskit pläga peale ajada, siis see muudaks antud kohas murdumisnurgad ära ja kriimude asemel oleks heal juhul virvendus. See kiht on kineskoobi peal kinni ja lahti saab ainult kindeskoobivahetusega, mis pole vast eriti mõttekas. Võid monitoriparandustesse helistada aga mina sain remondimeestelt igatahes sellise vastuse et nemad seda ei paranda
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|