praegune kellaaeg 20.06.2025 08:06:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
24.01.2010 20:54:36
|
|
|
nu jah oli mis ta oli aga ellu ta ärkas
see "klots" jahtus ka kohutava kiirusega maha... natuke aega ja ... lännu ta oli (selles oli ka jama kuna mida sa surud kui asi on vaid soe). Arvuti jupid jahtuvad ju suht "mega" kiiresti. Arvuti kinni paned siis 100c videokaardi temperatuur langeb ju suht kiiresti. Ja ma rohkem mõtlesin "plokk pellari paberit" mitte üks kiht paberit minu sõrme ja kivi vahel. Ja seda vist oleks pidanud kah mainima et raibe kõrvetas natuke küll... seppa käed aga ikka rõve oli. Aga kuna olin suht viimses lootuses siis kanntas ära.
Kõik on võimalik et plaat paindus normaalsemaks vms aga ma kütsin teda enne ikka tükk aega auto lambiga mis ei suutnud temperatuuri piisavalt kõrgele tõsta, puhuriga lasin alguses õrnemalt aga siiski ei olnud päris see kuni lõpuks läksin kõige peale välja ehk siis lasin suht lampi asjal kütta. Alles siis kui asja mega kuumaks ajasin sain asjast jälle elulooma
pms on tegemist selle trikiga ja nõnda ka tegin v.a lampi ei olnud sellist seega lasin puhuriga kuuma peale -> http://www.youtube.com/watch?v=ctHTF3oNdxI
Kui garantii läbi ja asi ei tööta tasub mässamist? Have fun ja tasub küll kui läheb õnneks. Kui garantii kestab siis mõttetu jamamine. Parem lasta hooldusel emaplaat ära vahetada, pärast kui oskused käes ise lahti võtta ning uurida kuidas ja kas jahutust saab parandada (kas või kontakt paremaks kui vaja + termopasta teine)
ps: mis moodi sul 200c juures paber söestub? Paberiga ju prae potti võid käperdada palju tahad ahjus egas ta kohe minekut tee.....
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
24.01.2010 21:03:46
|
|
|
angel kirjutas: |
ps: mis moodi sul 200c juures paber söestub? Paberiga ju prae potti võid käperdada palju tahad ahjus egas ta kohe minekut tee..... |
no paberi süttimistemperatuur on miski 230 kraadi, seega 200 juures ta pruunistub(ka see võtab aega) aga ei sütti. Küll aga süttib temperatuuri juures, millega asi 200 kraadini köetakse
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.01.2010 21:13:25
|
|
|
mnjah egas ma täpselt kah mäleta... ja 200 c juurde ei lasknud. Aga eks latex kindad + hunnik paberit tegid oma töö... kuum oli aga ei tahtnud ka inimesele öelda "su läppar on kuttu ja see on tüüp viga" seega sai selline ajuvabadus ette võetud ja vähemalt minu käest läks minekule jälle ellu äratatud läppar. Sealt videost saingi idee sellise jaburusega tegelema hakata. Oletaks siiski, kui keegi täpsemalt seletada ei oska, et mingi joote koht oli köööga omadega kuna vga töötas @ 93c vms ning selle kuumusega ja pressimisega taastus ehk midagi seal sees. Plaat paindunud vms vigastada saanud ei olnud ja ma olin esimene kes seda lammutas. Korpus ei tundunud kah järgi andvat. Ehk siis ainuke viga tundus olevat mega kõrged temperatuurid ja mingi 1-2mm vahe jahutuse ja vga kivi vahel (ainult tatt oli vahel mis vaevu kontakti sai). Või siis selline jabur kuumus sulatas või soojendas asja hästi ja taastus mingi kontakt... surumisel ehk ei olnud mõju kuna... egas ma proovinud ilma surumata asja tööle ajada... niigi raske oli seda kivi kuumaks saada koduste vahenditega.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
27.07.2010 18:50:20
|
|
|
Pole küll teemasse aga....
Ostaksin sult lcd paneeli ära endal katki ja ei saa formatit teha :S
kas said korda raua omal?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|