praegune kellaaeg 21.06.2025 14:30:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Carniflex
HV vaatleja

|
09.07.2010 09:35:40
|
|
|
See ei kõla küll eriti tõenäolise veakohana, aga kas sul graafikakaardil mälude peal ka mingid radikad on ? Reaalsuses ei tohiks nad küll nii kuumaks minna, et neid radikaid vaja oleks ja pigem on nad kosmeetilised minu arvates, aga mine sa tea. 40 C on graafika kohta ikka üsna jahe temperatuur, niiet jah - core temperatuur siis seda probleemi küll põhjustada ei tohiks. Või siis see chip, mis vastutab kaardi energiatarbe eest, neil on ka tavaliselt väga haledad radikad ning need peaks ikka kohe päris tuliseks minema.
Aga noh üldiselt on see rohkem niisama targutamine. Kõlab tõesti täitsa võimalikuna ka see variant, et kaart hakkab lihtsalt saba andma.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommilak
HV vaatleja

|
09.07.2010 18:09:39
|
|
|
Ma enam ei teagi milles see jama oli. Nüüd arvan ma, et jahutuses ikkagi, sest enam pole mingit jama toimunud.
Ostsin endale Arctic Cooling Twin Turbo jahutuse ja seal olid eraldi radiaatorid, mis mälude peale käivad. Nii et radikad on seal kah olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|