Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  FPS liiga madal!!!! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Car_Stealer
HV kasutaja
Car_Stealer

sõnum 09.06.2003 23:08:48 vasta tsitaadiga

kraaks kirjutas:
kui võimalus on, tee clean install.
ja alusta algusest.

See on välistatud...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Car_Stealer
HV kasutaja
Car_Stealer

sõnum 09.06.2003 23:14:24 vasta tsitaadiga

voltc mul oli antud teema t***u foorumis icon_rolleyes.gif Sain mingi videokaardi testimisprogrammi ,siis see hakkas piiksuma kui mõne mängu käima panin... mingit voolu nagu jäi väheks.. ma ei tea mis selle proge nimi oli.. screenschot peaks ka üleval olema ,kuid kes see enam otsida suudab?? See teema peaks veel alles olema... raua all..
tagasi üles
Car_Stealer
HV kasutaja
Car_Stealer

sõnum 10.06.2003 01:27:34 vasta tsitaadiga

Hmm cooler teeb viimaselajal kahtlast häält nagu töötaks ebastabiilselt mõtlen jsut hääleosas... teeb imelikku häält vahel... Kas selles võib ka asi olla?
tagasi üles
thunderz
Kreisi kasutaja
thunderz

sõnum 10.06.2003 01:53:22 vasta tsitaadiga

Car_Stealer kirjutas:
See on välistatud...

siis tee reset hardware configuration ,seda saad teha näiteks regcleaneri abiga.
ja tee kindlasti kõvakettale mõned gigad vaba ruumi ja puhasta kõvaketas liigsetest
failidest ning seejärel defragment ,otsi veel trojane, spywaret jne.
ning kindlasti vähenda seda kettaruumi, mida system restore saab kasutada.
ja veel - videokaardi driverid tõmba valmistaja kodukalt , need on optimiseeritud sinu
kaardile, need universaalsed nVidia driverid ei ole alati kõige paremad.
ja kui asja, mis muudab voolu kahtlustad , siis proovi mõne muu toitekaga ,kuigi 300w toitekas piisab kindlasti (kui on kvaliteetne)
ja veel - kas sul ikka on agp kiirus õigesti biosest paigas?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 10.06.2003 08:19:14 vasta tsitaadiga

nojah, asi on kas win-is v6i mingi komponendi ylekuumenemises, nii arvan v2hemalt mina icon_razz1.gif

pane mingi m2ng t88le ja mine kohe julmalt masinale k2tega kallale, katsu yle nii video core tagumine pool kui m2lud ja kindlasti ka cpu radikas, kui asi ylekuumenemises siis on mingi asi ikka piisavalt tuline ja probleemi p6hjustajat on kerge leida icon_razz1.gif

aga maybe on asi hoopis selles, et videokaart on t6esti n6rk m2ngudes? 2kki mu r9100 ongi kiirem icon_biggrin.gif tegelt loll jutt, soovitan sul siiski tempi kontrollida v6i siis v2hemalt win uuesti peale lasta icon_wink.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Superglue
HV veteran
Superglue

sõnum 10.06.2003 08:24:39 vasta tsitaadiga

Toide ei jää 99.9% kindlalt nõrgaks.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 58
tagasi üles
rastix
Kreisi kasutaja

sõnum 10.06.2003 09:28:36 vasta tsitaadiga

palju sul 1280x1024 resoga FPS on?
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja

sõnum 10.06.2003 10:05:02 vasta tsitaadiga

Mul on olnud sarnane anomaalia seotuna ac97 codekite ja integr häälega. aitas järgnev:
1.DirectX remove(r)
2. Sound emaplatel (BIOS) disable
3. Registrist ja mujalt kataloogidest AC97 maha (enne kui sound oli enabled ei lasknud mul isegi driverit eemaldada) kui sul lubab võid nr2 käigu vahele jätta.
4.Via 4in1 uninstall
5.Restart
6. Uus Via 4in1 valisin DirX 8.1 ilmumisajajärgi ehk veidi hilisema vist vers4.42 või 4.43
7. Videodriver Standard VGA
8. DirectX 8.1
9.ATi videokaardi inf ja siis catalyst vanale selga (soovitatakse küll vana alt ära koristada aga mul lihtsalt eelnevalt Standard VGA-le pandud)
10.Restart
11. Biosist Sound tagasi enable ja AC97 driver peale.
12. soovi korral ka Dos-i hääledriver.

Pärast punnitamist masin OK!
Nähtus et enne seda kõike sõi integreeritud hääl ara kogu vaba mälu + hõivas Swapina yle 500M oli möödas. Kuna ka sul vaba ketast 300M ja kahtlustad AC97-te siis kontrolli Süstem Monitoriga kuidas mängude aja ja peale seda swapi või vaba RAM-ga seisud jäävad!
Ehk on abiks
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 38
tagasi üles
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja

sõnum 10.06.2003 10:17:51 vasta tsitaadiga

Minu viga! Unusta see VIA4in1, sest sul ju IT7-MAX2 ja see on Intel i845E sisuga.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 38
tagasi üles
HaVoC
HV kasutaja
HaVoC

sõnum 10.06.2003 11:24:01 vasta tsitaadiga

mina olen TaivoS ga nõus, enamus low preformance probleemidest on seotud tarkvara, driverite jm sellise software osaga, kui 3dmark2001 annab hea tulemuse siis ei tohiks riistvaral midagi viga olla, muideks vietcongi mingi versioon oli mulgi aeglane ja vigane, pärast patchi (Viet-congile mõeldud patchi) pealelaskmist kadus jama ära, minu massin peaks ometi lahjem olema kui sinu oma.

NII ET, VAATA OMA TARKVARA POOL ÜLE,
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Car_Stealer
HV kasutaja
Car_Stealer

sõnum 10.06.2003 14:21:26 vasta tsitaadiga

Krt... mis sellel tarkvaralisel poolel viga.. on... Äkki tõesti tuleks kõik uuesti installida.. kuid selleks oleks mul varu ketast vja kuhu kõik olemasolev info talletada.... Võibolla tõesti on asi driverites?? Kuigi ma kahtlen ,sest kasutasin installimiseks ettenähtuid cd'si. mis olid kaasas.. mitte ei hakanud netist leiutama.. Samas kardan ,et asi on prose/video üle kuumenemises.. Sest vietcongis olenes täiesti mapist.. (kui keegi on mänginud ,siis see baas ,kus sa alati missioonile läxid ,kui seda ründama astuti ,siis kukkus fps 5-12 peale... )inegreeritud soundid disablemine andis 10 fpsi juurde.. müstika..?? Teised mapid jooksid jälle paremini.. vihma efekt võttis muidugi jõudlust jälle alla... Imelik... Life for speed automängus on 1024 resoga fps 25-40 kuigi peaks ju rohkem olema.. Krt masin pea 6 kuud olnud.. kuid senimaani pole saanud ühtegi mängu nautida.. ja videokaardi võlud on jäänud ka maitsmata... kuna pole seda efekti ,et tegu oleks kiire kaardiga.. siuke mulje nagu istuks jälle oma kunagise p2 350 taga kus enamus mänge kiilusid... Masendav... Peab siis hakkama järgemööda katsetama alatest temperatuuridest ja lõpetades clean installiga...
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 10.06.2003 14:34:27 vasta tsitaadiga

Installisid draiverid kaasasolevatelt CD-de pealt?! Aga "leiuta netist" siis uued detonatorid?
thunderz
Kreisi kasutaja
thunderz

sõnum 10.06.2003 23:04:32 vasta tsitaadiga

Car_Stealer kirjutas:
Äkki tõesti tuleks kõik uuesti installida.. kuid selleks oleks mul varu ketast vja kuhu kõik olemasolev info talletada

miks vaja varuketast?
clean installi tegemiseks pole ju ometi vaja formatit teha.
ja ennem ,kui hakkad midagi tegema , vaata biosist kas sul agp kiirus ikka paigas.
tagasi üles
Car_Stealer
HV kasutaja
Car_Stealer

sõnum 11.06.2003 01:18:14 vasta tsitaadiga

thunderz kirjutas:
Car_Stealer kirjutas:
Äkki tõesti tuleks kõik uuesti installida.. kuid selleks oleks mul varu ketast vja kuhu kõik olemasolev info talletada

miks vaja varuketast?
clean installi tegemiseks pole ju ometi vaja formatit teha.
ja ennem ,kui hakkad midagi tegema , vaata biosist kas sul agp kiirus ikka paigas.

Emm kustkohast seda vaadata... suht võhik sellel alal... AGP apture size see pole vist oluline.. seal saab 16-128 panna.,..
tagasi üles
thunderz
Kreisi kasutaja
thunderz

sõnum 11.06.2003 01:26:38 vasta tsitaadiga

Car_Stealer kirjutas:
Emm kustkohast seda vaadata... suht võhik sellel alal... AGP apture size see pole vist oluline.. seal saab 16-128 panna.,..

AGP 4x - enabled (või midagi taolist)
tagasi üles
Car_Stealer
HV kasutaja
Car_Stealer

sõnum 12.06.2003 17:15:22 vasta tsitaadiga

thunderz kirjutas:
Car_Stealer kirjutas:

AGP 4x - enabled (või midagi taolist)

AGP apture size on 128 MB ja siis agp transfer on 4x peal!!! Postal 2's on ka fps 20-30 1024x768 32 bit resuga... see ei ole normaalne...
tagasi üles
Joss
HV veteran
Joss

sõnum 12.06.2003 18:07:45 vasta tsitaadiga

Car_Stealer kirjutas:
AGP apture size on 128 MB ja siis agp transfer on 4x peal!!! Postal 2's on ka fps 20-30 1024x768 32 bit resuga... see ei ole normaalne...

kewl... siin hakkab juba midagi saama
loe:
Video BIOS Settings
BIOS Tuning: Maximum Power
need küll väga vanad artiklid aga põhiteadmised on seal olemas...
PS! soovitan ka viimase biossi peale panna

ja siis tuleks alles pisipehme imevidin (loe: MS Win) arvutisse toppida..

ning xptuning võiks kah üks võtmesõna olla:
näiteks lihtsad asjad nagu: disable system restore, disable hibernate, virutal memory size, drive index jne
kõik need väiksed asjad võivad vabalt ka sinul takistuseks olla sellise free spacega
aga ei ole mõtet viriseda kui ise googletki pole lahti teinud

http://www.google.com/search?q=xp+tuning
http://www.google.com/search?q=windows+xp+tuning
http://www.google.com/search?q=windows+xp+perfomance
http://www.google.com/search?q=video+bios+settings

Use ur brain,
if u dont have any,
use google!
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 211
tagasi üles
Car_Stealer
HV kasutaja
Car_Stealer

sõnum 12.06.2003 18:56:10 vasta tsitaadiga

Ah.. masin läheb garantiisse... videokaart vist peetis.... Eks ,siis hoian kursis teid mis saab.. kuid enne järgmist nädalat ei saa viia... Senix siis kannatab ära... See pole normaalne ,et nii palju piixu peab nägema ,et arvuti tööle saada.. ma ei väidagi ,et kõik iseenesest peaks timmitud saama vaid see pole normaalne millist keppi ma selle masinaga olen pidanud taluma.. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
tomz
HV veteran
tomz

sõnum 12.06.2003 19:13:20 vasta tsitaadiga

Car_Stealer kirjutas:
Ah.. masin läheb garantiisse... videokaart vist peetis.... Eks ,siis hoian kursis teid mis saab.. kuid enne järgmist nädalat ei saa viia... Senix siis kannatab ära... See pole normaalne ,et nii palju piixu peab nägema ,et arvuti tööle saada.. ma ei väidagi ,et kõik iseenesest peaks timmitud saama vaid see pole normaalne millist keppi ma selle masinaga olen pidanud taluma.. icon_rolleyes.gif

alles nüüd tulid sellepeale icon_lol.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Joss
HV veteran
Joss

sõnum 12.06.2003 23:51:22 vasta tsitaadiga

Car_Stealer kirjutas:
Ah.. masin läheb garantiisse...

arvan et see masin tuleb sealt sama targalt tagasi
kui ise oled loll ei tasu teisi süüdistada...
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 211
tagasi üles
thunderz
Kreisi kasutaja
thunderz

sõnum 14.06.2003 01:38:18 vasta tsitaadiga

Joss kirjutas:

ühinen selle arvamusega ja loodan ,et sa oma lolluse eest piisavalt tasutud saad (edaspidi jääb ehk midagigi meelde - või hakkab lõppude lõpuks midagi külge.) - kuigi kahtlen selles sügavalt ning usun ,et need jamad jätkuvad ka edaspidi.
imestan väga - kui sel masinal (loe: riistvaral) midagi viga peaks olema - asjad ikkagi oma lollusest tingitud peaks olema.
eriti paneb imestama see,et oma tarkusest kõike arvad õieti olevat, aga omal pole tarkust ollagi.
(sai sulle korduvalt öeldud, et tee ruumi kõvakettale ja puhasta ketas mitte vajalikest failidest ja puhasta register ja puhasta ketas võimalikest trojanidest ning spywarest ning viirustest ning tee defragment ja vähenda süsteemitaaste poolt tarbitavat kettamahtu), see ongi üks peamistest eeldustest sellele ,et masin hästi jookseks - aga sul ikka pohhui! (ja ruumi tegemine tähendab ikka vaba ruumi 10-20% kettamahust . ehk mida rohkem - seda uhkem!) , see 300mb - 1 Gb pole mingi vaba ruum selle (80GB) ketta puhul.

viimati muutis thunderz 14.06.2003 02:04:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
Fredu
HV veteran
Fredu

sõnum 14.06.2003 01:59:00 vasta tsitaadiga

Vahepeal oli juttu intregeeritud helist. Endal ütleme taoline kogemus vana arvutiga. Siis oli celeron 790 ja emaplaat oli mingi via kiibiga, igatahes mängisin vanasti selle raaliga CSi. Vanad musa driverid, fps oli 40, uued musa driverid ja fps 2-10, niit kasutasin mingeid igivanu c-media musadrivereid, aga see aitas. MInu soovitus, proovi panna mingid vanemad musa driverid. Ja ma pole ainuke, kellel on heli pärast olnud fps maas, tehes kunagi cool.hot.ee foorumisse sellelaadse teema, siis ühines minuga ikka paar nutjat, kellel samamoodi heli pärast probleemid, igatahes edu....
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 23
tagasi üles
thunderz
Kreisi kasutaja
thunderz

sõnum 14.06.2003 02:06:36 vasta tsitaadiga

Fredu kirjutas:
Vahepeal oli juttu intregeeritud helist. Endal ütleme taoline kogemus vana arvutiga. Siis oli celeron 790 ja emaplaat oli mingi via kiibiga, igatahes mängisin vanasti selle raaliga CSi. Vanad musa driverid, fps oli 40, uued musa driverid ja fps 2-10, niit kasutasin mingeid igivanu c-media musadrivereid, aga see aitas. MInu soovitus, proovi panna mingid vanemad musa driverid. Ja ma pole ainuke, kellel on heli pärast olnud fps maas, tehes kunagi cool.hot.ee foorumisse sellelaadse teema, siis ühines minuga ikka paar nutjat, kellel samamoodi heli pärast probleemid, igatahes edu....

jah , täitsa nõus sellaga (sai isegi soovitatud), aga enamasti on ikka uuemad driverid aidanud - mitte vanemad.
tagasi üles
Car_Stealer
HV kasutaja
Car_Stealer

sõnum 14.06.2003 22:05:31 vasta tsitaadiga

Joss kirjutas:
Car_Stealer kirjutas:
Ah.. masin läheb garantiisse...

arvan et see masin tuleb sealt sama targalt tagasi

GAD DAMN kui sa ei midagi ei tea hoia suu kinni... ma olen kõike seda teinud ruumi/registri puhastust ,abosluutselt kõike!
Selleks on olemas System Works 2003/system mechanic/reg cleaner ja igast muud programmid.. Masin on olnud ka inimese käes kes pole arvutite alal võhik... mitte midagi ei aita.... Milleks ma pean oma pead vaevama ,kui ei tööta viiakse masin tagasi. Mingi testiprogramm näitas ,et videokaardiga on mingi kala... mingi vooluga... igatahes toites asi pole... ainuke võimalus pöörduda garantiisse... Kui asi oleks lihtlabastest driverites või confimises oleks mure ammu murtud.. su loogika ei pea paika.. See on sama hea.. sa ostad uue auto midagi lääp piixu hakkad omast taskust kinni maksma. Eelnevate masinatega sellist janti pole olnud.. kõik on töötanud laitmatult.. kuid selle masinaga algasid probleemid kohe alguses.. Ma saaks aru ,et ma viiks koheselt agasi proovimata viga kõrvaldada.. kuid olen seda püüdnud ja mitte ainult mina... keegi pole siiani hakkama saanud -järelikult pole asi oskamatuses vaid midagi on defektne..

viimati muutis Car_Stealer 27.06.2003 00:27:10, muudetud 1 kord
tagasi üles
pyromaan
HV kasutaja
pyromaan

sõnum 14.06.2003 22:25:21 vasta tsitaadiga

hmm, no igast NORTONi yllitisi ei tasu teps mitte kasutada. imo systemworks on utter crap, maybe AV kõlbab veel kastada, kipub ta muidu palju resursse sööma. firewalli kipuvad neil ka rohkem "ilu pärast" olema. kipuvad teised kõike omatahtsi tegema. üldiselt ei ole softiware asi selline et mida kallim, suurem, uhkem - seda parem. system mechanic on ka selline asi millega oskamatu palju pahandust võib teha.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  FPS liiga madal!!!! mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.