praegune kellaaeg 23.06.2025 18:24:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
univerzoid
HV kasutaja

|
15.06.2003 18:02:11
rullitavate nuppudega kuvarid? |
|
|
ma vihkan kaasaegseid kuvareid, sest neil on heleduse, kontrasti, pildi asukoha jmt. reguleerimine lahendatud mingite jõletobedate nuppudega, kuhu on peale kirjutatud "menu" ja "exit" ja "yes" ja "no" jmt. ning korraga saab reguleerida vaid ühte kuvari pildi omadust. vanematel kuvaritel olid olemas igatahes normaalsed keeratavad nupud tavaliselt kuvari allosas - et kruttisid seda ja siis sai pildi heledust muuta täpselt niipakju kui vaja ja pildi asukohta jne. ja sai mitut asja korraga kruttida, et näiteks soovisin pilti liigutada kiiresti üles paremale nurka ja samal ajal seda võimalikult väikeseks suruda - tarvis ainult kolme rulli korraga keerata ja asi oligi korras. praegu aga peab mingite menüüde vahel tilberdama ja elektroonilisi skaalasid ekraanil liigutama ja nuppe litsuma. vastik! sama asi ka tavalise raadio kohta - mulle ei meeldi mingite nuppudega sagedusi ja jaamu otsida ja läbi kerida, korralik rullitav skaala, millega saab imeaeglaselt omadust muuta, on kõige parem (skaala rullimine on muuseas kõige aeglasem tegevus, mida inimene teha suudab). mulle ei meeldi, kui kuvaril saab menüüst valida heleduseks näiteks 52 ja 53, võib-olla sobiks mulle hoopis 52,25, aga seda valida ei saa. oleks "rull", siis saaks täpselt keerata asja selliseks nagu ma tahan. et kindlaks teha näiteks, milline heleduse/kontrasti kombinatsioon mulle kõige enam sobiks, pean praegu ükshaaval nuppe vajutama ja valima kord heledus siis jälle kontrast ja jälle heledus jne. vanasti sai rullidega väga ilusasti asjad paika rullida korraga mõlema rulliga opereerides.
(sama efekt on tegelikult vist ka igast helireiipultides jmt. - seal on suur hulk igasugu skaalasid, mida liigutada saab üles-alla, ei ole mitte mingeid nuppe, mida eriliselt litsuda tuleks - just nimelt selleks, et oleks võimalik mitut näitajat korraga ja hästi sujuvalt muuta)
siit ka küsimus - kas ikka selliseid rullitavate nuppudega monitore üldse veel tehakse? kas mingid sellised müügil kah on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
15.06.2003 18:09:51
|
|
|
see tekst kõlab nagu Jossif Stalini kõne vene raffale
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimeta
Kreisi kasutaja

|
15.06.2003 18:26:14
|
|
|
siis pead heledust opsüsteemist muutma, kui nii täpselt tahad muidu jah, päris hea tekst
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
15.06.2003 19:31:50
|
|
|
kulla mees milleks sulle üldse monitor ja selle ütlemiseks pidi kohe eraldi teema tegema
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
keytron
HV veteran
|
15.06.2003 21:22:44
|
|
|
vahetame monitorid ära
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
15.06.2003 22:13:39
|
|
|
ega jah võtad dvd vaderi 19 tollise flat screeni ja annad oma Herculesi vastu
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|