Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
imrek
HV vaatleja
|
22.06.2010 20:44:56
Subtiitrite lisamine *.avi faili selliselt, et tulemiks oleks 1 *.avi fail, milles subtiitrid sees. |
|
|
Mul oleks vaja programmi, mis KIIRESTI lisaks *.avi failile subtiitrid (*.sub; *.srt) sisse nii, et tulem oleks ainult 1 fail (*.avi lõpuga). Avi-Mux GUI ei toimi niiet seda pole mõtet pakkuda, kuna see ei toimi minu juhul. Samuti ei ole mõtet pakkuda TMPGEnc, kuna sellega ühele avi failile subtiitrite sisse ehitamine võtab aega tunnikese (selgelt liiga palju).
NB! Tulem peab kindlasti olema kindlasti *.avi fail ja ka selline asi nagu AVIAddXSub ei toimi!
|
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
22.06.2010 21:13:37
|
|
|
link :: winavi
WinAVI viimane versioon liimis külge.
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
imrek
HV vaatleja
|
23.06.2010 00:51:33
|
|
|
WinAVI-ga sain küll ilusti oma digiboksile vajaliku video faili valmis genereerida, millel olemas ka audio ja subtiitrid, kuid faili genereerimiseks kulus 40 min. Kas kiiremaid variante pole olemas?
Lisaks muutus minu 800 MB avi fail 1,3 GB-ks. Omaarust valisin kõige lihtsama variandi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
23.06.2010 01:27:48
|
|
|
ma ei saa nüüd hästi aru, tahad sa pista tiitrid lihtsalt avi konteinerisse või otse pildi sisse "kõrvetada". Kui ütled, et AVIMux Gui ei sobi, siis ilmselt seda viimast, mis tähendab aga kogu video üle pakkimist ega saa seetõttu kunagi kiirem olema kui mistahes muu videomaterjali avi-ks pakkimine ehk sõltub üksnes nagu ikka kasutatavast koodekist, arvuti võimsusest ja soovitud kvaliteedist. Seda aga kui suureks su fail muutub saab määrata bitratega (mida suurem number seda suurem fail), kui antud programm seda üldse võimaldab, pole WinAVi ise kasutanud ega oska seetõttu täpsemalt selle kohta midagi lisada.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
imrek
HV vaatleja
|
23.06.2010 13:16:24
|
|
|
kuna digiboks ei toeta srt ja sub ja muid subtiitrite faile, siis oleks vaja jah pildi sisse kõrvetada subtiitrid. WinAVI võimaldab bitrate muuta muidu küll. Samas tahaks ikkagi miskit kiiremat veel kui WinAVI... AVS Video Converter on igatahes veel rohkem kui poole aeglasem WinAVI-st, seega oletan, et võib ka veel midagi kiiremat olla ja tahakski teiepoolset infi, kes mida kasutanud on, et võimalikult kiirelt saada see asi toimima:D
|
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
23.06.2010 13:37:04
|
|
|
Hea raud peab olema.
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
2 :: |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
23.06.2010 14:01:05
|
|
|
Frame peale põletamine tähendabki seda, et arvuti peab iga frame ümber töötlema, isiklikult olen saavutanud selle tegemisega 3 kordse kiiruse, see tähendab, et kahe tunnist filmi kirjutabki 40 minutit. See juba oleneb protsessori kiirusest, kui kiiresti ta suudab infot töödelda ja ümber kirjutada.
_________________ Kui maailm on lava, kus siis publik istub? |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.06.2010 16:16:29
|
|
|
sel juhul oleks ehk kiiremat arvutit vaja. On ka v6imalus filmi reso maha keerata mingi 320x240 peale siis saab kh kordades kiiremini... (iseasi kas selline pilt ka enam vastuv6etav on).
Muidugi v6ib ka n2iteks virtualdubi proovida aga ega vaevalt et seegi eriti kiiremini teeks.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
imrek
HV vaatleja
|
24.06.2010 09:28:58
|
|
|
aga siis selline küsimus...
kui mul digiboks ei toeta subtiitrite faile, kas siis a'la sellist varianti pole olemas, et liimin supakad külge, mitte ei kõrveta pilti... aga mingisugune programm paneb sellesama avi sisse veel ka subtiitrite lugemise softi? Mõttevälgatus mul lihtsalt... ei tea, kas on olemas ja kas on üldse võimalikki.... kui aga olemas, siis prooviks sellise asja ka läbi... saaks subtiitrid külge paari minutiga.
Boksi andmed kah siis:
Video Decoding
MPEG-4 H.264 /AVC(SD)
DV, DIVX, XVID, VC-1/WM9
Video resolution: 720x576i/p PAL
Aspect ratio: 4:3; 16:9
Audio Decoding
MPEG-1 layer I/II
Dolby digital (AC3)
LPCM, MP3, WMA
Media player:
File system:FAT32
Maximum capacity per file:4GB
Containers supported: AVI, MKV
Codecs supported: MPEG1, MPEG2, H.264/AVC(SD), DIVX, XVID, MP3
Video decoding: JPEG
|
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
24.06.2010 09:44:01
|
|
|
imrek kirjutas: |
aga siis selline küsimus...
kui mul digiboks ei toeta subtiitrite faile, kas siis a'la sellist varianti pole olemas, et liimin supakad külge, mitte ei kõrveta pilti... |
Selle nimi on subtiitrite toetus, mida aga su digiboxil pole. Lase parem arvutist signaal teleka ja saad pildi koos subtiitritega
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843
viimati muutis ranel 24.06.2010 09:45:01, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
24.06.2010 10:18:19
|
|
|
imrek kirjutas: |
kui mul digiboks ei toeta subtiitrite faile, kas siis a'la sellist varianti pole olemas, et liimin supakad külge, mitte ei kõrveta pilti... aga mingisugune programm paneb sellesama avi sisse veel ka subtiitrite lugemise softi? Mõttevälgatus mul lihtsalt... ei tea, kas on olemas ja kas on üldse võimalikki... |
Ei selline asi küll paraku võimalik pole. Kui oleks, oleksime vast juba ammu kuulnud avi failidesse peidetud digiboxi viirustest !
Kui mõni tark mees oskaks su digiboxi softi spetsiaalselt ümber kirjutada siis see ehk teoreetiliselt õnnestukski aga usun, et palju lihtsam ja odavam on leida juba selline box, mis sarnaselt dvd ja blueray mängijatega ka .srt ja muid analoogseid supakaid kasutada oskaks.
Lisaks veel niipalju, et kuna sinu digibox näib peale avi ka mkv ehk Matroška konteinerit toetavat, siis võiksid veel viimast proovida (ehk leia kusagilt võrgust mõni supakatega mkv fail ja vaata, mis teeb). Antud konteineri puhul on supakate külge "liimimine" vähemalt ametlikult ette nähtud, kuigi see ei tähenda veel, et boxi tegijad sellega arvestanud oleksid aga muud Sulle küll enam soovitada ei oska.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
26.06.2010 17:32:37
|
|
|
Üks pisike lisamärkus: AVI-Mux GUI pakutavale sissemuximisele ning tiitri pildilepõletamisele on 2 alternatiivi - tiitri konvertimine VobSub formaati (kuskil foorumis väideti et veidigi modernsemaid seadmeid võiks selliseid tiitreid toetada, põhimõtteliselt võib see isegi paika pidada arvestades et DVDl olevad tiitrid on juba selles formaadis) või .DIVX failiformaadi kasutamine (kui ma asjast õieti aru saan siis "DivX" logoga seadmed peavad suutma seda häkki täies mahus süüa, kaasaarvatud sissemuxitud tiitrite esitamine mis tavalise .AVI puhul kohustuslik pole). DivX Converter ja Dr.DivX olid IIRC põhividinad mis seda suutsid.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|