praegune kellaaeg 21.06.2025 05:20:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
VP
HV vaatleja
|
12.01.2011 13:50:51
|
|
|
Gap kirjutas: |
Sai ka see monitor endale hangitud... aga väike jama on selle monitoriga Nimelt mängudes kui panna refresh rate 120HZ peale mida see monitor toetab ja resolutsioon 1920X1080 siis hakkab vahest mängu käivitades pilt vilkuma ja terve ekraan on täis rohelisi triipe aga kui panen 60 hz peale tagasi siis on kõik korras ja kõik töötab suurepäraselt.... samas vahest mängima hakkates on kõik korras ja kõik töötab suurepäraselt 120HZ peal... ja vahest jälle ei tööta... muidu niisama desktopil olles pannes 120 hz siis on samamoodi ekraan rohelisi triipe täis ja vahest jälle ei ole(60HZ peal on kõik korras) Ühendasin monitori DVI juhtmega ja kaardiks on GTX295... Olin seda monitori nii kaua oodanud ja nüüd on selline jama :S Kas võib olla asi selles et monitor vigane või on mingi driverite jama äkki ? Kasutan viimaseid 260.99 Forceware drivereid... |
Laiba togimine, aga üldjuhul on tänastel 120hz LCD monitoridel ainult üks resolutsioon, milles nad on võimelised 120hz näitama.. kui üritada 120hz panna non-native reso peal käima, tekitab see üldjuhul mainitud triipe ja muid lollusi, halvemal juhul tekivad püsivad kahjustused.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
03.03.2011 09:01:40
|
|
|
Nja, endale saabus asus g53jw-3de-rog koju ja nüüd siis eksperimenteerin 3d-ga. Esialgu panin peale default ajurid ja andisin lihtsalt tuld. 80% asjadest on läinud tööle laitmatult. Sügavuse mõõde on kuidagi segane senini. Ei ole veel näinud mängu, kus ma tahaks, et see oleks väga sügav nimelt...
Positiivset:
- ralli mängud on fantastilised suht - Shift/Grid mõlemad on cockpit viewst minu meest väga mõnusad
- 3rd person mängud on ka suht kipa - Batman / Darksiders / Alone in the dark
- FPS'idest olen proovnud Call of Juarest ja see nagu oli ja ei olnud ka, samas mulle fps nagu väga ei istu ka nii, et ... mine tea. Peagi proovib rohkem siis saab muljetada.
Üldiselt senini olen väga rahul. Kuna mulle ralli meeldib, siis võib ikka rahus öelda, et on more immersive.
ps: ma pole ise küll proovinud, aga King's Bounty'l on puna/rohleliste klaaside 3d sisseehitatud, kui keegi tahab taskukohaselt lihtsalt proovida midagi 3d laadset.
pps: siia teemasse võiks tegelikult lisada ka hmd'd - http://www.vuzix.com/consumer/products_wrap920.html#overview - esimesed hdmi kaabliga enam vähem mõistliku hinna ja resoga asjad on olemas. Asendavad molu + prille ning töötavad ka lihtsalt teleka asemel. Nii 2d, kui 3d jaoks.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|