praegune kellaaeg 20.06.2025 14:33:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ander20
HV vaatleja
|
06.05.2010 14:34:40
Probleem teleka,monitori ja arvuti ühendamisega |
|
|
Probleemiks on, et ta ei näita koos pilti, vaid eraldi, kas siis monitor või TV. Kui ma näiteks tahan telekast filmi vaadata, siis ma pean juhtmed ümber tõstma, st monitor mis on VGA(üleminekuga DVI) pean küljest ära vätma ja telekajuhtmega(VGA) ära ühendama. HDMI-DVI- ja DVI-VGAüleminekuga juhtmet ta millegipärast ei loe. Jah ma tean suht toter oli neid üleminekuid sinna niipalju panna, kergem oleks olnud osta 1 HDMI juhe... Kas selles on viga või milleskis muus probleem?
Äkki keegi targem kodanik oskab aidata mind , oleks tänulik!
Igaksjuhuks ütlen ka et win7 kasutan
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
15.05.2010 13:59:03
|
|
|
kirjuta arvuti kooslus ka siia + vaata üle kas on kõige uuemad driverid olemas + võimaluse korral tee ka win update ära.
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
15.05.2010 14:54:24
|
|
|
tsitaat: |
HDMI-DVI- ja DVI-VGAüleminekuga juhtmet ta millegipärast ei loe.
|
HDMI-DVI-VGA ei ole sellise lihtsa üleminekuga võimalik, HDMI on digisignaal, VGA analoogsignaal (DVI-I suudab edastada mõlemaid).
Videokaardi mudelit sooviksmuidu jah teada, võib-olla pole selline asi lihtsalt võimalik...
Windows 7 saab WinKey + P kombinatsiooniga valida, kas Computer Only, Duplicate, Extend või Projector only. Teie soovitule on Extend kõige lähedasem valik.
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|