Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
thirdkind
HV vaatleja

|
10.01.2007 18:50:24
Suur mure - Samsung 205BW virvendav pilt |
|
|
Tere!
Ostsin Samsungi monitori 205BW millalgi oktoobris. Esimene nädal vist oli kõik ok, aga siis hakkas jama pihta - pilt virvendab pidevalt - nagu mingid raadio vms lained segaks. Välja näeb umbes nagu näiteks need vanad ja kehvad CRT monitorid, mis televisioonisaadetest vaadates kah virvendavad. Ja see käib ikka raskelt närvidele.
PS: 205BWga kaasas olnud draiver on installitud.
Arvuti graafikakaart on ATI mobility radeon 9600
On ideid kuidas sellest probleemist lahti saada? Või peab monitori kindlasti poodi tagasi viima? Häda selles, et enamasti on nii, et kui kellelegi mingit viga näidata püüad, siis ei ole teist kuskil - ei tahaks seal poes lolli olukorda jääda, kui seal testides peaks kõik juhuslikult korras olema :s
Igaks juhuks ka msn on johnny@fwd.ee - PS: see ei ole töötav e-maili konto.
PPS: monitori pole veel poodi viinud, kuna ise olen pidevalt liikumises ja enamasti kodust ära. + monitor ATFist ostetud ja see ju krt asub kuskil pärapõrgus olgugi et ma tallinnlane :p
Suured tänud ette ära asjalike kommentaaride eest.
Johnny
|
|
tagasi üles |
|
 |
Radiaator
HV kasutaja
|
10.01.2007 19:04:14
|
|
|
Kui monitor läpaka taga, ei pruugi monitoril miskit viga olla. Üle võiks kontrollida toite. Nii see, mis seinast tuleb kui ka läpaka küljes oleva. Kui aga pilli palju piinatud, siis ei saagi neist triipudest lahti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yb228a
Kreisi kasutaja

|
11.01.2007 16:29:17
|
|
|
Äkki screen refresh rate liiga kõrge. Proovi 60hz peale panna. Mul viewsonic kippus ka igasugu jama näitama 70+hz sagedustel
|
|
Kommentaarid: 231 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
4 :: |
192 |
|
tagasi üles |
|
 |
thirdkind
HV vaatleja

|
11.01.2007 19:03:27
|
|
|
Refresh rate on 60 juba vaikimisi ja muuta nagu ei lasegi.
Ja kontaktide koha pealt - kontrollisin üle kõik juhtmed ja kõik justkui korras. ei logise ega midagi.
Läpakas muidu küll juba 3a vana, aga hästi hoitud.
Lisa monitore olen kasutanud regularselt alates sellest sügisest - tööl ja kodus ja töö monitoriga pole probleemi, kuigi se mingi n-firma oma. :s
Kodusega on jamad ja aru mai saa, et miks
On veel ideid, mida proovida?
Tänud!
Johnny
|
|
tagasi üles |
|
 |
Radiaator
HV kasutaja
|
11.01.2007 19:18:07
|
|
|
Kui tööl probleeme pole, siis tuleks monitor sinna kaasa võtta. See, milline on tulemus ütleb kohe ära, kas vahetada tuleb monitori või elektrit pakkuvat firmat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
20.12.2009 03:11:50
|
|
|
Vana teema, aga sooviks teada, mis lahenduseks oli? Endal on sama probleem, pc taga on monitor väga timm dvi ühendusega, laptopi taga vga ühendusega tuleb vahest samamoodi selline "müra" sisse.
edit: minul oli probleem vigases vga kaablis.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
03.05.2010 18:58:32
|
|
|
Hei endal oli sama kaart sama probleem!Asi draiveris!Otsi googlest proge mis installib täielikult ati draiverid maha ja pane uus stable draiver ja jäta töösse!!Mul töötas!Mul oli sama monitor ka .
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|