Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  9600gt tv-out märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dawg313
HV vaatleja

sõnum 07.04.2010 21:19:04 9600gt tv-out vasta tsitaadiga

Tere, Probleem selline, et ei õnnestu saada pilti telekasse. Videokaardiks on biostar 9600gt. Telekas on mingi 10a vana samsung. Proovitud variandid on järgmised. S-video > rca vilgutas korra arvuti tausta pilti aga püsima ei jäänud. Samuti sain ka netist infot et kui võta s-video > komponent juhe ning ühendada tavaline komposiit(kollane) sinna otsa siis arvuti peaks võtma seda kui kompsiiti, arvuti tundisgi ära kui komposiidi kuid ikka sama nali, vilgutab. Leidsin ka ühe vana scardi ülemineku ning otsisin scardi pinnide tähendused ning tõstsin pinid ümber, et saaks scart > komponent, minu vana telekas ei teind midagi. samuti ka mitte kõrval toas olev uuem telekas (2a vana) millel on taga 2 scarti ning ühel sulgudes rgb. Rohkem minu mõistus välja pole suutnud mõelda. Ainuke küsimus tekkis, et kui suur võimalus on, et asi on arvutis endas kinni ehk siis tarkvaraliselt ? Ootaks veel igasuguseid erinevaid ühendus võimalusi.
Lisaksin veel ,et mõlemad telekad on kineskoobiga ning kummagil pole ei hdmi-sid ega ka dvi-sid.
Samuti mainiks ka seda, et olen saanud pildi telekasse varem kuid mitte selle videokaardiga.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 07.04.2010 22:35:03 vasta tsitaadiga

Sarnaseid teemasid on väga palju siin.

Võid proovida nvidia paneelist force tv detection taolist asja, see selleks kui sinu teleka sisend ei anna 75 oomist taksitust sisendil, mida draiver proovib testida.

Loomulikult peab õige juhe olema.

On sul kaardil 4 või enama otsaga svideo? Võibolla pead svideo->composite adapterit kasutama, kus sees üks kondekas või siis teed ise õige juhtme.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
dawg313
HV vaatleja

sõnum 07.04.2010 22:43:26 vasta tsitaadiga

s-videol on 7 pinni. Force tv detectionit ei saa valida, leidsin selle koha üle aga on hall ja peale vajutada ei saa. Väljendasin ennem end valesti. Rca all mõtlesingi tegelikult compsite ( kollane ). Samuti tunneb arvuti ära et telekas on järel ning tunneb ära isegi milline juhe.
Sarnaste teemade kohta nii palju, et ei näinud ühtegi teemat kellel vilgutaks korra õiget pildi aga püsima ei jää. Googlest leidsin sarnaseid probleeme aga ilma vastusteta.
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 07.04.2010 22:54:10 vasta tsitaadiga

Jääb üle ka võimalus, et kaart vigane.

Kui muu pole aidanud, siis ma olen kontrollinud nii:

Kaardi composiit otsa ja maa vahele 75 oomine takk ning ostsilloskoobiga kontrollinud kas video tuleb välja. Vajab muidudgi vastavat tehnikat.

7pin svideo
http://www.allpinouts.org/index.php/S-Video_7_PIN

puhas komposiit tuleb keskmise kontokti pealt nr.6
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
dawg313
HV vaatleja

sõnum 24.04.2010 13:06:42 vasta tsitaadiga

Vastavat tehnikat kahjuks tõesti pole. Kuid tahaks siiski teada kui suur võimalus on et tarkvaraliselt midagi mäda ?

edit: Olen siin vahepeal nüüd paaris poes juhet otsimas käinud ning oma muret kurtmas kuid tulutult. Arvati et videokaart liiga uus ning telekas liiga vana. Ma nüüd küll ei tea kui vana 9600gt on kuid ma usun et 2a vanale telekale peaks ta ikka suutma pildi ette panna ?

Edit2: Sain probleemile lahenduse. Kuna lahendus oli suhteliselt imelik siis ma mainin selle siin ka igaks juhuks ära, et aidata järgmisi kellel taoline probleem. Nimelt poest ostetud üleminekul ( s-vhs > komposiit ) on kondekad ja takistid sees, kakkusin siis ühe sellise laiali ning panin juhtmed asemele ja pilt olemas. Vasutuse sain elfast ning kui kellelegi jääb lahenduse käik arusaamatuks siis elfas samane teema olemas.

Tänud neile kes üritasid aidata!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  9600gt tv-out
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.