praegune kellaaeg 20.06.2025 00:40:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MaitK
HV veteran

|
19.04.2010 21:06:41
Probleem ALTUS'e LCD telekaga (keerasin pekki midagi, aidake lahendust leida) |
|
|
Probleem tekkis Altuse 32" LCD televiisoriga. Nimelt näppisin natuke service menüüs ringi. (ligi saab, kui avada menüü ning pressida 9301). Sealt valisin igatahes menüü pilti ning otsustas telekas kokku joosta (aitas ainult seinast välja sikutamine). Varem olen seda sama valikut näppinud, ning pannud oma menüüsse Beko kirja. Kõik oleks normaalne, kuid teleka pult ei tööta pärast seda enam. Pult ise on terve, kuid ei viitsi koostööd teha. Sai siis telekal asuvat paneeli näpitud ning menüüst peale panud "Panel Lock". Ok, natuke sain telekale ligi Elioni digiboksi puldiga, kuid ei suuda leida koodi, millel nüüd toimiks ka nupp, millega saaks menüüle ligi.
Nüüd ongi selline poolkõva süsteem, kus saan nagu midagi teha, kuid poolkõvalt. Teleka enda pult on täiesti kasutu tükk plastikut hetkel. Tahaks korda saada.
Kellelgi mingeid ideid kuidas probleemist jagu saada? Mul on tunne, et kui saaks selle panel locki maha, saaksin service menule jälle ligi ning muuta oma valik tagasi ning kõik oleks jälle ok. Kuid kuidas saada seda maha?
See telekas on BEKO-Vjaz1 paneeliga. Service manuali selle teleka kohta ei ole ma suutnud leida. Kasutusjuhend on kasutu.
Parimat,
Mait
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|