27.03.2010 10:59:56
probleem heliga telkus... (nvidia drivu probleem) [lahendatud]
selline yhendus siis telku ja arvuti vahel, drivud viimased nvidia omad, telkus pilt on a heli ei ole, proovinud igasugu erinevaid variante a heli ikkagi ei ole, heli on kui panna vanemad drivud peale näiteks 18x.xx seeria omad, 19x.xx seeria drivudega heli sellise yhenduse puhul ei ole, oskab keegi anda mingit head ideed 2kki? proovisin resulutsoone erinevaid ka mis telkule nvidia control panelist pakuti, m6ne reso vahetuse puhul kui telkus pilt sinine ja waiting.... bla bla kiri ees siis sekundix v6i paarix tuleb heli mis arvutis winampiga näiteks pidevalt m2ngib ja siis kui pilt juba ees on kaob heli 2ra... t2iesti n6utu, muidu probleeme ei ole a tahaks vahest arvutiga filme ka vaadata telkus ei viitzi pidevalt vanu drivusid sellex peale panna....
viimati muutis minake 13.04.2010 10:10:07, muudetud 1 kord
Kuidas video driverid peaksid heli mõjutama
Pane suvaline kõll järgi ja testi siis
see on v2ga hea kysimus, heli tuleb arvutist v2lja küll kui panna näiteks klapid sinna taha millest heli telkusse juhin a telkus heli kahjuks pole, asi on nvidia drivudes kuna 186.18 versiooni driveritega seda probleemi lihtsalt pole...
Aga äkki tuleb sul heli ka läbi video kaardi. Mina lasen telekasse hdmi siis eraldi mingit heli kaablit ei vea _________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka
proovisin seda ka, kuna mul masinas on creative x-fi helikas millel on esipaneel siis seda SPDIF kaablit sinna pookida ei saanud vaid panin selle juhtme integreeritud helika taha, panin ka filmi m2ngimise ajax playerile selle integreeritud helika p6hilisex a ikkagi mida ei ole on heli telekas, ei l2bi hdmi ega l2bi analoog audio kaabli, kusjuures kui panna k6rvaklapid taha sinna helikale siis heli on olemas a telkust paraku heli ei tule, olen netis ka mitu p2eva ringi tuulanud, ma pole ainuke kes selle probleemiga h2das on a mingit lahendust ei oska ka keegi pakkuda, krt t6esti selline tunne, et hakka videokaarti vahetama ja muretsema sellise kus on juba hdmi port olemas mitte ei k2i see l2bi konverteri dvi-st.
Aga miks sa siis neid vanu drivereid ei kasuta millega probleemi pole
kui uuemad m2ngud v2lja tulevad, siis nvidia ka optimeerib oma drivudega kaarte uuemate m2ngude tarvis, yhes m2ngus oli isegi anomaaliaid vanemate drivudega a ei midagi hullu.
m6tlesin lihtsalt, et 2kki keegi on asjale rohtu siit foorumist leidnud a tundub, et mitte
edit: niih sain asja korda, kellelgi veel sama mure on siis siit step-by-step tehtud 6petuse j2rgi saab asja lahendatud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.