praegune kellaaeg 19.06.2025 12:35:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
cader
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
04.06.2003 11:24:12
|
|
|
Töötades CAD'ga jääksin mina sinu asemel praegu veel CRT juurde... kannatab see konkreetne CRT ju välja ka reso 1600x1200@85Hz, mida LCD aga ei võimalda - sellel jääb maksimaalseks 1280x1024@75Hz... niiet kui ekraanile rohkem punkte tarvis, siis vast tasuks ikka veel CRT valida...
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
05.06.2003 09:34:57
|
|
|
Minu 9 aastane AutoCad'i kogemus ütleb et enne kui "lameekraanide" reageerimisajad alla 10mS ei lange TULEB jääda CRT monitoride juurde.
Nimelt minu katsed: suur ja tihe joonis tihedalt lähedaste värvidega jooni täis (elektrikaablite installatsioon asendiplaanil) siis sellist Pan-des ehk suure mõõtkava juures kiirelt käega vedades tekib olukord kus molu ei näita kõiki jooni või ei suuda sa ühte violetset kolme punase vahelt ülesse leida. Põhjuseks aeglane reageerimine ja samas suht madal reso.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|