Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Athunik
HV kasutaja

|
07.11.2014 14:36:27
Aidake valida kodukino |
|
|
Plaanis soetada üks kodukino, hetkel mul on silmapiiril sellised kolm...
http://www.1a.ee/koduelektroonika/kodukinosusteemid/philips_htb3520g
http://www.1a.ee/koduelektroonika/kodukinosusteemid/philips_htb3550g
http://www.euronics.ee/t/59145/kodukinod/5-1-3d-blu-ray-kodukinosusteem-samsung/ht-h4550r-en
Põhjus miks ma eelistaks 1a.ee poolt välja toodud kodukinosi oleks see, et nendel 500W asemel 1000W. Samas ma ei tea kas 500W on ka piisavalt korraliku helisüsteemiga? Aparaat peaks mängima kindlalt MKV, MP4 ja DivX. Hinnapiir olekski mingi 280€ kanti, aga mida odavam, seda parem, sest hetkel natukene selline napp seis rahaga. Loogiliselt võttes võiks kohe öelda, et see kallim variant on parem, aga jah.. Asjal võiks iseenesest HDMI otsik olla ja mind väga ei huvita kas nendel on internet, bluetooth ja taoline kraam. Mul praktiliselt ainuke soov, et mängiks neid failiformaate, omaks HDMI otsikut. Kõlaritest on tegelikult ükstapuha kas on statiivi peal või niisama, sest eelmisel kodukinol paigutasime ka kõlarid lakke. Võibolla on midagi mille pärast te soovitaksite ühte toodet rohkem kui teist? Kirjutage mis te arvate, asja ostan arvatavasti ära kas täna või esmaspäeva hommikul.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
07.11.2014 14:49:12
|
|
|
See 1000W annab sulle kohe teada, et tegemist on alatu valega. Läksin vaatasin selle toote manuaali ja kõikvõimalike absurdsete numbrite juures oli seal ainult üks, mis tundus olevat meie universumist pärit - "Power consumption: 160 W".
Kui need numbrid vähegi tõele vastaksid, siis ma ostaksin kah selle kohe endale - soojuspumba asemel .
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
07.11.2014 15:04:03
|
|
|
selle raha eest vahet pole mis võtad...
kõlbavad nad kõik filmide vaatamiseks ja kumisevad ühtemoodi.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
07.11.2014 15:04:31
|
|
|
priitr, või nii.
Väga kena tähelepanek, seda silmas pidades oleks arvatavasti mõttekas võtta see Euronicsi poolt välja pakutud toode? Ehk oskate ise pakkuda midagi 280€ ringis mis täidaks minu soove?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
07.11.2014 16:32:56
|
|
|
280€ eelarve puhul ostaksin mina HV'st mõne kasutatud ressiiveri ja paari kõlareid ning laseksin videot arvutil mängida.
Nende linkide viidatud produktide puhul on paraku nii, nagu iir kirjutas.
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
07.11.2014 16:47:05
|
|
|
ega jah, ei soovitakski raha nende peale raisata, kasutatud ress ja riiulikõlarid, pärast kui raha rohkem paned need tagumisteks ja ostad ette korralikumad kõlarid.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
07.11.2014 16:57:56
|
|
|
Mnyea mõistan, kuigi mul selline kiiks, et tahan alati uhiuut aparaati. See läheb mu papsile ka, ma ise üldjuhul vaatan enda arvutist kõike ja see tuba mul juba 5.1'ga juba ümbritsetud. Mnjah.. siis pole vast muud teha kui vaadata selle Samsungi manuaali ja kui juhuslikult seal pole ka 500W kanti, siis küllap lähen odavama vastupanu teed. Kui aga 500W ilusti, siis küllap saab see Samsung ära tellitud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
07.11.2014 17:02:08
|
|
|
Athunik kirjutas: |
Mnyea mõistan, kuigi mul selline kiiks, et tahan alati uhiuut aparaati. See läheb mu papsile ka, ma ise üldjuhul vaatan enda arvutist kõike ja see tuba mul juba 5.1'ga juba ümbritsetud. Mnjah.. siis pole vast muud teha kui vaadata selle Samsungi manuaali ja kui juhuslikult seal pole ka 500W kanti, siis küllap lähen odavama vastupanu teed. Kui aga 500W ilusti, siis küllap saab see Samsung ära tellitud. |
Sellel Samsungil on 'Operating Power 59W'.
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
07.11.2014 17:12:25
|
|
|
priitr, rofl. Oh jah.. Noh, ega siis pole tõesti vahet milline neist valida.
Aga tänud kõigile kes suvatsesid mind nõustada sellel alal. Loodetavasti tuleb kena kink isale, siin paar aastat tagasi omasime ka üht suhteliselt kobedat kodukino mis tegi mürtsu ja kärtsu, aga kolimise käigus mingi vant kes seda tassis, pillas maha. Isa siin küll ajas, et saadaks vana remonti, aga ma jällegi mõtlesin siin, et ega selle remondiga tehnoloogia ei uuene. Praegu on blu-ray ja 3D tehnoloogia ning peale seda tuleb veel nagunii mõni uus tehnoloogia välja. Niiet parem osta kohe uus mis mängib blu-raysi ka. Tuba iseenesest väike, niiet ma arvan, et kärab kah. Veelkord tänan kõiki kes aitasid!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
11.11.2014 05:06:47
|
|
|
parem vana ja kvaliteetne kui uus ja juust.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
|