Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
peamaha
HV kasutaja

|
30.01.2010 22:14:03
HP pavilion dv5 läppari WiFi mure |
|
|
Niisiis, sai format tehtud ja nüüd ei saa wirelessi sisse lülitada. Arvutiks HP pavilion dv5 seeria läpakas, millel on klaviatuuri üleval puutetundlik paneel, kus ka wireless on/off "nupp" Kardan et probleem ei saa lihtsalt selles nupus olla sest kõik teised (vol, play/pause, mute) nupud töötavad ja kontrollisin, et driver'id on ka korralikud installeeritud. OSiks on vista home basic ja windows update on ka tehtud. Juhtme taha lükkad siis internet töötab. Kas keegi oskaks öelda milles probleem võib olla ja äkki on ka mingi muu command või control paneli all mingi koht kust ma hiireklikiga wirelessi vastuvõtja sisse saaks lülitada.
Tänud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
30.01.2010 22:22:42
|
|
|
Teen ka oma märgi juurde.
Paarpäeva tagais tekkis täpselt sama jama. Olen neid drivereid peale ja maha lasnud nii mitu korda, et oi oi oi
peamaha mis Windowsat kasutad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
30.01.2010 23:58:29
|
|
|
HP kodukalt otsi oma arvuti draiverid üles. Laadi alla ja installi "HP Quick Launch Buttons" (kõikvõimalikud lisanupud) ja "HP Wireless Assistant" (see majandab HP masinatel WiFi ja BT-ga).
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
31.01.2010 01:09:15
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
HP kodukalt otsi oma arvuti draiverid üles. Laadi alla ja installi "HP Quick Launch Buttons" (kõikvõimalikud lisanupud) ja "HP Wireless Assistant" (see majandab HP masinatel WiFi ja BT-ga). |
Tehtud, proovitud aga ei mõika mitte midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
31.01.2010 13:46:13
|
|
|
Kui HP Wireless Assistant on installitud, siis peaks selle kaudu saama ka hiirega klõpsides WiFi kaarti sisse-välja lülitada.
Kindel, et ikka õiged WiFi kaardi draiverid sai paigaldatud? Chipseti draiverid on samuti paigaldatud? Kui muidu ei saa, siis tuleb kasutada neid, mida HP ise pakub sellele masinale. Ei pruugi olla kõige värskemad, aga peaksid töötama.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
31.01.2010 13:53:55
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Kui HP Wireless Assistant on installitud, siis peaks selle kaudu saama ka hiirega klõpsides WiFi kaarti sisse-välja lülitada.
Kindel, et ikka õiged WiFi kaardi draiverid sai paigaldatud? Chipseti draiverid on samuti paigaldatud? Kui muidu ei saa, siis tuleb kasutada neid, mida HP ise pakub sellele masinale. Ei pruugi olla kõige värskemad, aga peaksid töötama. |
Olen neid kodulehel olevadi drivereid proovinud küll aga kui see asist peale panna siis programm töötab iseenesest aga ei lase seda ON mode panna(programmi help annab, et peaks paneelilt selle sisse lülitama). Paneelil põleb punane tuli, vajuta palju tahad aga seda siniseks ei sa
|
|
tagasi üles |
|
 |
peamaha
HV kasutaja

|
01.02.2010 14:46:51
|
|
|
omast arust olen nüüdseks küll kõik vajalikud driverid peale toppinud ja hp kodukalt enda arvuitle midagi rohkem leida polnud kah. Kas control paneli alt ei saa kuidagi mingite wireless optionite alla?
E: avastasin et broadbandi driverid olid puudu aga device manageri all olid kõik kollase hüümärgiga, wireless assistant pointis välja selle nüüd ja sain korda.
Igastanes tänud Dogbert abi eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
01.02.2010 20:16:33
|
|
|
peamaha kirjutas: |
omast arust olen nüüdseks küll kõik vajalikud driverid peale toppinud ja hp kodukalt enda arvuitle midagi rohkem leida polnud kah. Kas control paneli alt ei saa kuidagi mingite wireless optionite alla?
E: avastasin et broadbandi driverid olid puudu aga device manageri all olid kõik kollase hüümärgiga, wireless assistant pointis välja selle nüüd ja sain korda.
Igastanes tänud Dogbert abi eest.  |
Räägi mulle ka mis driverid täpselt panid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
j2nesh
HV vaatleja
|
02.02.2010 15:18:22
|
|
|
Mina lasin HP kodukalt peale Wireless Assistanti ja Broadcom Wireless LAN Driver for Windows 7. ja sain 7-ga selle mure lahendatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
peamaha
HV kasutaja

|
03.02.2010 00:27:37
|
|
|
Lukksepp kirjutas: |
peamaha kirjutas: |
Igastanes tänud Dogbert abi eest.  |
Räägi mulle ka mis driverid täpselt panid? |
Mul olid Broadcom 802.11b/g WLAN driverid puudu ehk ainult tavalise juhtmega ühenduse jaoks olid enne driverid olemas, vaata äkki sul ka WLAN'i omad puudu device manageri alt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|