Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP pavilion dv5 läppari WiFi mure märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
peamaha
HV kasutaja
peamaha

sõnum 30.01.2010 22:14:03 HP pavilion dv5 läppari WiFi mure vasta tsitaadiga

Niisiis, sai format tehtud ja nüüd ei saa wirelessi sisse lülitada. Arvutiks HP pavilion dv5 seeria läpakas, millel on klaviatuuri üleval puutetundlik paneel, kus ka wireless on/off "nupp" Kardan et probleem ei saa lihtsalt selles nupus olla sest kõik teised (vol, play/pause, mute) nupud töötavad ja kontrollisin, et driver'id on ka korralikud installeeritud. OSiks on vista home basic ja windows update on ka tehtud. Juhtme taha lükkad siis internet töötab. Kas keegi oskaks öelda milles probleem võib olla ja äkki on ka mingi muu command või control paneli all mingi koht kust ma hiireklikiga wirelessi vastuvõtja sisse saaks lülitada.
Tänud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lukksepp
HV veteran
Lukksepp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.01.2010 22:22:42 vasta tsitaadiga

Teen ka oma märgi juurde.
Paarpäeva tagais tekkis täpselt sama jama. Olen neid drivereid peale ja maha lasnud nii mitu korda, et oi oi oi icon_smile.gif
peamaha mis Windowsat kasutad?
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 30.01.2010 23:58:29 vasta tsitaadiga

HP kodukalt otsi oma arvuti draiverid üles. Laadi alla ja installi "HP Quick Launch Buttons" (kõikvõimalikud lisanupud) ja "HP Wireless Assistant" (see majandab HP masinatel WiFi ja BT-ga).
Lukksepp
HV veteran
Lukksepp

sõnum 31.01.2010 01:09:15 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
HP kodukalt otsi oma arvuti draiverid üles. Laadi alla ja installi "HP Quick Launch Buttons" (kõikvõimalikud lisanupud) ja "HP Wireless Assistant" (see majandab HP masinatel WiFi ja BT-ga).

Tehtud, proovitud aga ei mõika mitte midagi.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 31.01.2010 13:46:13 vasta tsitaadiga

Kui HP Wireless Assistant on installitud, siis peaks selle kaudu saama ka hiirega klõpsides WiFi kaarti sisse-välja lülitada.

Kindel, et ikka õiged WiFi kaardi draiverid sai paigaldatud? Chipseti draiverid on samuti paigaldatud? Kui muidu ei saa, siis tuleb kasutada neid, mida HP ise pakub sellele masinale. Ei pruugi olla kõige värskemad, aga peaksid töötama.

Lukksepp
HV veteran
Lukksepp

sõnum 31.01.2010 13:53:55 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Kui HP Wireless Assistant on installitud, siis peaks selle kaudu saama ka hiirega klõpsides WiFi kaarti sisse-välja lülitada.

Kindel, et ikka õiged WiFi kaardi draiverid sai paigaldatud? Chipseti draiverid on samuti paigaldatud? Kui muidu ei saa, siis tuleb kasutada neid, mida HP ise pakub sellele masinale. Ei pruugi olla kõige värskemad, aga peaksid töötama.

Olen neid kodulehel olevadi drivereid proovinud küll aga kui see asist peale panna siis programm töötab iseenesest aga ei lase seda ON mode panna(programmi help annab, et peaks paneelilt selle sisse lülitama). Paneelil põleb punane tuli, vajuta palju tahad aga seda siniseks ei sa icon_rolleyes.gif
tagasi üles
peamaha
HV kasutaja
peamaha

sõnum 01.02.2010 14:46:51 vasta tsitaadiga

omast arust olen nüüdseks küll kõik vajalikud driverid peale toppinud ja hp kodukalt enda arvuitle midagi rohkem leida polnud kah. Kas control paneli alt ei saa kuidagi mingite wireless optionite alla?

E: avastasin et broadbandi driverid olid puudu icon_redface.gif aga device manageri all olid kõik kollase hüümärgiga, wireless assistant pointis välja selle nüüd ja sain korda.
Igastanes tänud Dogbert abi eest. icon_wink.gif
tagasi üles
Lukksepp
HV veteran
Lukksepp

sõnum 01.02.2010 20:16:33 vasta tsitaadiga

peamaha kirjutas:
omast arust olen nüüdseks küll kõik vajalikud driverid peale toppinud ja hp kodukalt enda arvuitle midagi rohkem leida polnud kah. Kas control paneli alt ei saa kuidagi mingite wireless optionite alla?

E: avastasin et broadbandi driverid olid puudu icon_redface.gif aga device manageri all olid kõik kollase hüümärgiga, wireless assistant pointis välja selle nüüd ja sain korda.

Räägi mulle ka mis driverid täpselt panid?
tagasi üles
j2nesh
HV vaatleja

sõnum 02.02.2010 15:18:22 vasta tsitaadiga

Mina lasin HP kodukalt peale Wireless Assistanti ja Broadcom Wireless LAN Driver for Windows 7. ja sain 7-ga selle mure lahendatud.
tagasi üles
peamaha
HV kasutaja
peamaha

sõnum 03.02.2010 00:27:37 vasta tsitaadiga

Lukksepp kirjutas:
peamaha kirjutas:

Räägi mulle ka mis driverid täpselt panid?

Mul olid Broadcom 802.11b/g WLAN driverid puudu ehk ainult tavalise juhtmega ühenduse jaoks olid enne driverid olemas, vaata äkki sul ka WLAN'i omad puudu device manageri alt. icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP pavilion dv5 läppari WiFi mure
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.