Niisiis mis oli 2009a. üks mu lemmikuid mänge ( ja mille poolt hääletasin ma ka 2009HV parima mängu valimisel ) ehk siis Batman: Arkham Asylum saab järje. Treileri esilinastus toimus 2009 Spike Video Game Awardsi ajal. Infot on siiani vähe ja millal ta võiks välja tulla ei tea. Arendajaks tundub ikka endiselt olema Rocksteady ning kirjastajaks WB Interactive.
Ning ka mis tundub olema ametlik koduleht asjal: www.arkhamhasmoved.com kus eriti midagi ei leiagi peale esimese traileri ja maili listi lisamise võimaluse aga loodame, et asi ikka areneb ja täieneb.
Ise üritan uute andmete tekkimisega posti uuendada ja elus hoida.
viimati muutis Revan 26.02.2011 11:28:02, muudetud 2 korda
Batman Arkham Asylum 2 Escapes onto Retailer for Pre-Order
tsitaat:
Since its debut teaser trailer at the 2009 Spike Video Game Awards, Batman: Arkham Asylum 2 has been completely shrouded in mystery. While we do expect more information leading up to E3, it seems the game has already been listed on one retailer’s website for pre-order.
Amazon.com has just updated with a listing for the sequel to developer Rocksteady’s smash hit, Batman: Arkham Asylum. The highly anticipated follow-up, Batman Arkham Asylum 2 has been listed for pre-order at the price of $56.99. The box art shown in the listing displays the crumbling Batman symbol from the teaser trailer, but is not an official box art.
Look for more information on Batman: Arkham Asylum 2 in the coming months. For now, get your pre-orders in to be among the first to play it when it finally releases.
The list of villains continues to grow. Over the weekend, Batman voice actor Kevin Conroy confirmed Two-Face would also be in the game. Conroy also said Arkham Asylum 2 will be "really, really dark."
Aii kuidas tahaks ikka oma näpud saada sellele mängule juba taha.
Warner Bros. today confirmed the title and release window for the next Batman videogame developed by Rocksteady Studios. It's called Batman: Arkham City and it's coming next fall to PlayStation 3, Xbox 360, and PC.
Päris kaua peab jälle ootama aga noh selles mõttes et ei vorbita liiga ruttu valmis nagu mõndasi mänge siin Loodan et tuleb sama korralik nagu seda oli esimene osa.
E:Kes viitsib uurida siis Gameinformeris on ka natuke huvitavat lugemist selle kohta.
Mängisin esimest AA ja ma tõesti ei näe mida inimesed selles leiavad.
Imo oli mõttetu arcade bs, mis on tehtud mingite 10a jaoks. Eriti combat.
Mõistatused ning voice acting oli isegi huvitav kohati aga ülejäänud oli küll meh.
Mängisin paar levelit ja siis lasin maha.
Ametlik nimi: Batman: Arkham City
Koduleht: www.BatmanArkhamCity.com
IGN Daily Fix kinnitas, et tulemas ka multiplayer! Missugune see peaks välja nägema ei ole veel teada.
Mängisin esimest AA ja ma tõesti ei näe mida inimesed selles leiavad.
Imo oli mõttetu arcade bs, mis on tehtud mingite 10a jaoks. Eriti combat.
Mõistatused ning voice acting oli isegi huvitav kohati aga ülejäänud oli küll meh.
Mängisin paar levelit ja siis lasin maha.
Ehk on AA2 parem?
Kõikidele ei peagi mingi mäng sobima, maitse asi. Minu arust oli ikka suht legendaarse teosega.
Kas see on see esimesest osast Harley Quinn ? Natuke muudetud teda.. näeb välja nüüd nagu Lara Croft Aga igatahes tõotsb vägev mäng tulla ei jõua ära oodata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.