praegune kellaaeg 04.08.2025 12:52:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
ummike333
HV vaatleja
|
25.10.2009 01:32:33
ATI 4650 HDMI /TV HDMI ühendus ei toimi |
|
|
telekas siis samsung plasma ja videokaart ATI Radeon 4650. kui arvutile HDMI kaabli taha lükkan siis windowsile iseloomulik uue riistvara heli kõlab ka . Tootja lehelt kõige uuemad draiverid peal installitud. Kui nüüd tahan aktiveerida teist monitori siis korra võtab monitori mustaks ja see on ka kõik. Telekas ütleb HDMI, et pole signaali. Kaabel 5 meetrine HDMI/HDMI. Mida peaks otsima , jälgima ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
16.01.2010 00:04:55
|
|
|
Mul on analoogne probleem aga mitte päris sama.
Kaart on HD4850 ja telekas on Altus 32" HD ready.
Panen kaabli külge, arvuti käima, pilt on nii telekas kui arvuti enda ekraanis mõnda aega olemas, kui Windows saab lõplikult valmis buutimisega, siis viskab nii arvuti kui ka LCD pildid mustaks ning muud enam midagi teha ei saa.
Kui arvuti juba käib ja panen siis teleka külge, on kohe pilt must. Safe mode'iga seda probleeme pole, eeldan et mingi draiveri kala.
Proovisin teleka mõlemat HDMI sisendit ja arvuti mõlemat DVI väljundit. Siin on mingi resolutsioonide kamm kuid mu pea enam ei võta.
Vahepeal isegi õnnestus korraks saada teleka pilt toimima, kuid siis arvuti enda pilt oli ka 1280x760 ja teleka pilt oli primaarne. Kui tahtsin arvuti pilti primaarseks saada ja norm resosse, siis nii kui ma settinguid muutma hakkasin, kadusid pildid mõlemalt ekraanilt ära.
Heli isegi tuli läbi juba telekasse, windowsi startup soundi jõudsin juba kuulata.
Pilt telekas, nii palju kui ma näha jõudsin, oli päris korralik, kuid draiverid sokivad asja kuidagi ära.
Kuidas ma saaksin teleka seaded arvutis ette paika panna nii, et telekas ise veel külge pole ühendatud.
Ideed suht otsas.
-------------
edit: Ise küsin, ise vastan. Võtsin ATI Control Paneli maha ja kõik töötab nagu nalja.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
zest
Kreisi kasutaja

|
16.01.2010 09:59:15
|
|
|
Mul on ka saarnane probleem. Varem oli XP ja Ati 4890 ja sain pilti ilusasti telekasse. Nüüd aga uus GTX295 ja WIN7. HDMI 5m sama ja pilti (telekas on see mis ennegi oli SHARP) telekasse kuidagimoodi ei saa. Telekas must ekraan. Win 7 korra näitab teise ekraani korra mitte ja isegi kui näitab siis midagi seadistada ei anna. Ei tea kas draiveris viga või mul käed kõverad aga Nvidia draivered intuitiivsed küll ei ole.
_________________ If Jesus had been killed twenty years ago, Catholic school children would be wearing little electric chairs around their necks instead of crosses. |
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
16.01.2010 12:55:03
|
|
|
ummike333, Piip, draiverid installisite ikka nii, et hdmi kaabel EI olnud taha pandud ja telekaga ühendatud?
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
18.01.2010 11:17:30
|
|
|
draiverid olid mul 6 kuud varem juba installitud. Ilma control centerita toimib nagu nunnu. aga jah, mul jooksutas see täiesti kokku, pilt oli olemas küll, kuid ainult hetkeni, kuniks peale käivutust Control center käima läks.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|