praegune kellaaeg 17.06.2025 21:04:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
14.01.2010 19:53:09
Arvutis töötab kolmest videokaardist ainult üks |
|
|
Tegemist on HP Pavilion Slimline lauaarvutiga.
Probleem on järgmine, arvuti võttis ühel hetkel kätte ja enam pilti monitori ei saatnud.
Sõber tõi arvuti minu juurde, proovisin ühte teist kaarti sisse, pilt olemas, järelikult videokaart läbi.
Sai poest ostetud uus kaart, panime arvutisse, pilti ikka pole. Panin tolle teise kaardi, arvuti töötab.
Vana kaart, mis sees oli, on Ati RX1550, poest sai ostetud uus Nvidia Geforce 210.
Kaart, mis arvutis töötab, on Ati 4550...
Sai siis neid kahte mittetöötavat kaarti proovitud teises arvutis ning seal hakkasid kõik kaardid tööle.
Sai siis selles Slimline arvutis võetud kõvaketta ja dvdrom'i toitejuhtmed tagant ära, kuid muutusi ei ole. Üks videokaart töötab, kaks teist kaarti mitte.
Nüüd oleks vaja mõtteid, mida edasi vaadata ja mõelda. Selle töötava kaardi tollesse Slimline arvutisse hetkel ei saa mõelda.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.01.2010 20:02:26
|
|
|
Tere.
Sel emaplaadil ei jõua kõik vajalikud toitepinged videokaardini.
Lihtsalt osad videokaardid vajavad rohkemate radade kaudu toidet, kui teised kaardid.
Tegu tavaliselt siis kas mingi katkenud raja / ühendusega või on kutu mõni pingelülitustransistor.
Nii, et edukat testri & kolvi nimeliste mänguasjadega mängimisel.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.01.2010 23:10:14
|
|
|
Veel yks asi, millele tasub t2helepanu po"o"rata, et kas plate on sirge v6i on kaardus / propelleris. Tihti on see kaar / v22ne just selles kohas, mis jamab.
Ja sellise kaardus plate korral v6ib aidata ka see, kui selle sirgeks ajad. Paned mingi lisatoe alla vms.
Edu!
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
18.01.2010 15:31:57
|
|
|
Plate on kenasti sirge ja korpus on nii tugev, et mingit väändumise probleemi seal olla ei saa.
Minu jaoks lahenes seekord asi lihtsalt, sai see töötav kaart vahetatud tolle uue kaardi vastu ja kaks inimest said õnnelikuks
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|