Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sõnaraamat
HV vaatleja
|
30.11.2010 16:35:15
Avatud uus online-sõnaraamat! |
|
|
link :: www.sonaraamat24.ee
Avatud on online-sõnaraamat www.sonaraamat24.ee!
Sõnaraamatu eesmärgiks on olla Eesti juhtiv online-sõnaraamat nii sõnade arvu, sõnade täpsuse, kasutajate arvu ning kasutusmugavuse poolest. Hetkel on võimalik tõlkida kolmes keeles ja lisaks on avatud eesti keelt seletav sõnastik.
Sõnaraamat24 meeskond soovib oma tegevusega tagada kasutajate ning koostööpartnerite kõrge rahulolu.
Kliki kohe http://www.sonaraamat24.ee/ ja tutvu uue teenusega!
_________________ Sõnaraamat24 pakub tõlketeenust 3 keeles ja suurendame oma keele valikuid pidevalt. Aadressil www.sonaraamat24.ee leiad kiirelt ja lihtsalt üles vajalik sõna nii eesti, inglise, vene kui ka norra keeles!
Tule tutu kohe: www.sonaraamat24.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Patsaan
HV kasutaja
|
30.11.2010 16:39:10
|
|
|
Tundub suht tore,hakkan läbi käima vahel
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
30.11.2010 18:45:59
Re: Avatud uus online-sõnaraamat! |
|
|
Sõnaraamatuid on päris palju muidu juba tehtud, aga mida rohkem seda parem!
Lisaks veel selle, et lähitulevikus saab olema elu selline, et on inimestel on seadmed, mis abistavad tõlkimist, isiku emakeelne lause analüüsitakse sedme poolt läbi ja seade lausub selel lause isiku poolt valitud siht-keeles. Sedalaadi seadmeid juba ka on saadaval minuteada, kuid massidesse jõuavad sellsied seadmed/võimalused alles pikkade aastate pärast ma ennustan.
Idee on siis selles, et ma sõidan Hiina(sse) ja võtan mobiili välja ja lausun selle mikrofoni sisse inglise- või eesti keelse lause ja vali nsiht keeleks hiina ja lause ilmubki Hiina keeles tekstina minu mobiilile ja saan valida ühe nupu abil, et ta lause ette loeks.
---
Ma leidsin ka mõned vead veebilehelt, aga minu arust pole ullu, see on täiesti normaalne et vead on alguses.
viimati muutis mirko28 30.11.2010 19:09:25, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
30.11.2010 19:00:44
|
|
|
http://www.sonaraamat24.ee/lisa-uus-sona/
tsitaat: |
Kas tead mõnda sõna, mida ei ole siin või on vale tähendusega?
Tänu sinu abile saame arendada meie sõnaraamatut.
Täida allolev vorm või saada teade e-mailiga aadressile info@sonaraamat24.ee.
Suur tänu! |
ei ole seal mingit vormi
juhiks ka tähelepanu, et eesti keeles ei ole korrektne öelda "e-mail", selle jaoks on täiesti korralikke eestikeelseid vasteid olemas. minu meelest selline koht, mis pretendeerib heaks sõnastikuks, ei tohiks mitte kuidagi tolereerida selliseid vigu, kus eesti ja inglise keel on lauses segamini. sellisel saidil peab keelekasutus olema peensusteni absoluutselt korrektne, et ärataks usaldust.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
30.11.2010 19:03:18
|
|
|
Kui valida sõnaraamatuks "Eesti(õigekeelsus)", siis näidatakse, et valitud on "Eesti-Vene". Samuti peaks enne sulgu olema tühik
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
30.11.2010 19:17:14
|
|
|
Keegi võiks esimese postis selle esimese lingi ära parandada!
Alustava asja kohta tundub täitsa OK, mõned pisemad vead on aga eks seda näha ole, kas suudetakse Google Translatoriga konkureerida
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
02.12.2010 11:32:15
|
|
|
Mina jään praegusel juhul www.keeleveeb.ee pakutavale truuks, nimelt on too tuntavalt kiirem ja sisaldab palju rohkem sõnastikke.
Feissari ja Twitteri tugi on äge, aga ebavajalik.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|