praegune kellaaeg 20.06.2025 20:51:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dude .
HV Guru
|
26.03.2010 20:40:04
"This copy of windows must be activated with microsoft before you can log on. Do you want to activate Windows now?" |
|
|
Hiljuti sai lahendatud järgnev probleem: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=445845&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Ehk siis Windows 7-et installides läks bootloader vms XP kõvakettale. Alustuseks küsiks ära, et kuidas seda ehk eemaldada võib? Nüüdseks olen XP-ga kõvaketta Windows 7'mega arvutist ära võtnud ja uute arvutisse pannud. Aga nüüd iga kord kui praegu arvuti sisse lülitan, siis küsib mult, et kas soovin Windows 7'et või Windowsi vanemat versiooni käivitiada (kui valin Windows 7, siis ei tee mitte midagi).
Aga kui ma lähen Windows XP alla, siis hakkab nagu sisse minema, aga lõpus tuleb järgnev veateade:
"This copy of windows must be activated with microsoft before you can log on. Do you want to activate Windows now?"
Aktiveeriksin ära küll, aga kahjuks ei tööta millegi pärast ei hiir ega klaviatuur. Proovisin ka kõvaketta siia Windows 7 arvutisse ümber tõsta ja ka siin ei saa hiirt liigutada ja ka klaviatuuriga ei saa Jah'i valida.
Ehk oskab keegi soovitada, et mida teha? Otsisin ka XP plaadi ülesse ja mõtlesin, et lähen Repair, aga sealt hakkas mult mingisugust Administrator'i passwordi küsima, mida ma küll ei tea ning lõpuks andis ainult järgneva asja "C:/Windows>" kus ma siis ise pidin hakkama commande valima. :/
Edit: KORRAS. Pidingi repair alles hiljem panema ja nüüd kõik töötab.
viimati muutis Dude . 27.03.2010 21:42:25, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
26.03.2010 23:50:43
|
|
|
Sa ilmselt valisid kohe recovery console pressides kohe R valikut. ehk
"To repair a Windows XP installation using the Recovery Console, press R".
Selle asemel vali "To setup Windows XP now, press ENTER."
siis F8 nõustud litsentsiga ja seejärel valid
"To repair the selected Windows XP installation, press R"
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
27.03.2010 01:14:07
|
|
|
Jep, seda ma tegin. Proovin homme uuesti, aga kas muidu niisama ilma repair'ita ei saa seda asja kuidagi korda?
_________________ TALUSILDID |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|