Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  "This copy of windows must be activated with microsoft before you can log on. Do you want to activate Windows now?" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dude .
HV Guru

sõnum 26.03.2010 20:40:04 "This copy of windows must be activated with microsoft before you can log on. Do you want to activate Windows now?" vasta tsitaadiga

Hiljuti sai lahendatud järgnev probleem: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=445845&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Ehk siis Windows 7-et installides läks bootloader vms XP kõvakettale. Alustuseks küsiks ära, et kuidas seda ehk eemaldada võib? Nüüdseks olen XP-ga kõvaketta Windows 7'mega arvutist ära võtnud ja uute arvutisse pannud. Aga nüüd iga kord kui praegu arvuti sisse lülitan, siis küsib mult, et kas soovin Windows 7'et või Windowsi vanemat versiooni käivitiada (kui valin Windows 7, siis ei tee mitte midagi).

Aga kui ma lähen Windows XP alla, siis hakkab nagu sisse minema, aga lõpus tuleb järgnev veateade:

"This copy of windows must be activated with microsoft before you can log on. Do you want to activate Windows now?"

Aktiveeriksin ära küll, aga kahjuks ei tööta millegi pärast ei hiir ega klaviatuur. Proovisin ka kõvaketta siia Windows 7 arvutisse ümber tõsta ja ka siin ei saa hiirt liigutada ja ka klaviatuuriga ei saa Jah'i valida.

Ehk oskab keegi soovitada, et mida teha? Otsisin ka XP plaadi ülesse ja mõtlesin, et lähen Repair, aga sealt hakkas mult mingisugust Administrator'i passwordi küsima, mida ma küll ei tea ning lõpuks andis ainult järgneva asja "C:/Windows>" kus ma siis ise pidin hakkama commande valima. :/

Edit: KORRAS. Pidingi repair alles hiljem panema ja nüüd kõik töötab.

viimati muutis Dude . 27.03.2010 21:42:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2010 23:50:43 vasta tsitaadiga

Sa ilmselt valisid kohe recovery console pressides kohe R valikut. ehk
"To repair a Windows XP installation using the Recovery Console, press R".

Selle asemel vali "To setup Windows XP now, press ENTER."
siis F8 nõustud litsentsiga ja seejärel valid
"To repair the selected Windows XP installation, press R"
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 27.03.2010 01:14:07 vasta tsitaadiga

Jep, seda ma tegin. icon_razz.gif Proovin homme uuesti, aga kas muidu niisama ilma repair'ita ei saa seda asja kuidagi korda?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  "This copy of windows must be activated with microsoft before you can log on. Do you want to activate Windows now?"
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.