Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hdi28
HV kasutaja

|
11.10.2003 13:25:29
Mõistus otsas |
|
|
No nii. Olen vist juba kõik postitused alates 2001 aasta detsembrist läbi lugenud aga tolku ei midagi. Nimelt on Nvida video kaart ja pilt ei ole värviline telekas nagu alati. Draiverid on uusimad. Tahaks teada kas keegi on üldse saanud selle kaardiga pildi telekas värviliseks. Endal s-video->Videomaki scarti->edasi telekasse. Või on kuskil mingi õpetus (mis iganes keeles). Ja kus iganes kohas sai muuta neid pal;ntsc või mis iganes setinguid. Ausõna silmade ees juba virvendab sellest lugemisest. Kaart ise GeForce64 sdr jne. andke palun mingit asjalikku nõu mitte ärge suunake jälle eelmiste teemade peale. Läbi loetud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
11.10.2003 15:34:13
|
|
|
Display propertis-settings-advanced-Geforce. Vasakule hüppab väike kastike, sealt ülevalt teine rida device selection. Siis jälle paremalt video output format-composite (mitte auto ja mitte s-video), selle kohal kohe (või all kohe?) Germany PAL/B ja pläraki, pilt värviline. Kasutan ise svideo kaablit, mis läheb üleminekuga telekasse.
Võimalik, et see svideo-scart tahab saada espetsiaalset üleminekut, (keegi kuskil rääkis mingi kondeka tinutamisest vahele) minul on selline, nagu pildil.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
11.10.2003 16:24:00
|
|
|
Ise ostsin poest terve komplekti S-video väljundist kuni scarti sisse koos 20 meetrise juhtmega. Aga asun kohe proovima
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
11.10.2003 17:02:58
|
|
|
Minul on NTSC/PAL vahetamiseks jumper kaardil, sul ei pruugi olla aga ehk on.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
11.10.2003 17:45:00
|
|
|
minul näiteks on pilt värviline vahet pole kas pildi formaat on ntsc või pal.
ja GF3'ga polnud vahet kas valida svideo või composite.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
11.10.2003 18:13:40
|
|
|
Aga kas teil läheb pilt otse telekasse või läheb läbi videomaki. Proovisin kõike aga mingit muutust polnud. Ikka m/v.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Computer Doctor
HV kasutaja
|
11.10.2003 18:18:28
must video |
|
|
Aga äkitselt on hoopis sellest kasu kui leiad mõne sõbra, kellel on olemas riistapuu ossillograaf. Las ta vaatab kaardi pesast järgi, kas värvisignaal ja must-valge heledussignaal on mõlemad olemas. Jääb millegipärast mulje, et kaardist tulebki ainult must-valge värk välja - näiteks ühendasid töötavat arvutit töötava telekaga ja käis väikene "sutsakas" ning kaardis miski läbi läks.
Mul endal on olnud viimasel ajal paar vastupidist olukorda, kus väikene elektrilahendus on teleka enda videosisendi segi löönud.
Ex oli abx
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
11.10.2003 18:31:47
|
|
|
Ja osad vanemad telekad ei töötagi värvilisena,
sõbral oli sama jama tal toas m/v tõime pilli üles mul värviline,
seekord aitas videomakk hädast välja,
video- videomakk- telekas
nii saime asja tööle
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
11.10.2003 19:31:46
|
|
|
Mis telekas?
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
11.10.2003 21:02:27
|
|
|
Telekas ise on Snayo mingi 6 aastat vana ja videomakk mingi 2000.- daewoo. Aasta vana. Aga kas keegi ei tea mingit proget millega seda kontrollida lasta. Juhtmed on Bandridge omad. Pidid paremad olema. Mingite varjestustega ja nii edasi.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
12.10.2003 18:35:26
|
|
|
Paneb juba vanduma küll. Kuna telekal oli pult p**s siis lootuses et midagi muutub ostsin kalli raha eest uue puldi. Telekas tunneb ära s-video signaali . On näha AV alt. Viskab ette AV ja alla s-video. Aga see neetud pilt ei ole no kuhugi poole värviliseks muutunud. Siit ka uued küsimused.Palun vastake.
1. Kuna arvuti on üpris vanake kas siis võib ka olla et emaplaadil mingi jama peal et ei taha värvilist 2 kohta jagada. Kuna emaplaadi drivereid ja biost uuendada ei anna(lihtsalt ei ole uuemaid; praegu 3 aastat vanad peal) siis igaks juhuks küsin.
2.Ja kas sellest oleks abi kui ma mingid pildid ülesse paneks mida mulle tv-tool näitab.
Olen avatud igasugu katsetustele.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
submarine
HV vaatleja
|
12.10.2003 18:44:06
|
|
|
Aga proovi teise telekaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
12.10.2003 19:34:05
|
|
|
Ei ole teist telekat mille peal proovida.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ipruul
Kreisi kasutaja
|
12.10.2003 20:10:30
|
|
|
Aga äkki on sul mõni sõber, kes on nõus laskma sul oma videokaarti tema arvutis ning telekaga katsetada.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
19.10.2003 12:33:58
|
|
|
Kuna olen juba nädal aega lollustega tegelenud siis kirjutaks ka midagi. Kõige eelduste kohasel ei toeta telekas S-video signaali. Pikalt järgi uuritud. Käisin Tevalos ja lasin seal mingi spets ülemineku teha. Täpselt ei tea mis tehti aga öeldi et nüüd peaks kõik OK olema. Aga tuhkagi. Kas targemad võiksid vastata veel mõnedele küsimustele.
1.Millest sõltub see et peab muutma PAL/NTSC sagedusi. Kas teleka väljalaskemaast või millestki hoopis kolmandast.
2. Kas videokaardil ei ole mingit BIOS-t kus saaks midagi muuta.
3. Kas on võimalik et äkki kaart vigane ja ei kavatsegi värvilist signaali saatma hakata.
Palun ärge soovitage jälle mingi sõbra poole minna ja proovida.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bozz
HV vaatleja
|
20.10.2003 12:22:45
|
|
|
1. Kas telekas eestit/soomet näitab värviliselt? Kui näitab, siis peaks videokaardil valima väljundiks PAL süsteemi
2. Kas telekal on svideo või SCART sisend? Svideo sisend peaks kohe tööle hakkama aga SCART ei pruugi svideot toetada, kuna svideo-üle-scardi on suht uus lahendus. Svideo-üle-scardi kasutab tavalist komposiitsignaali heledussignaali jaoks ja punast värvikanalit värvisignaali jaoks. Kui telekas svideo-üle-scardi ei toeta näitabki ta ainult mustvalget pilti.
3. Proovi videokaart otse telekasse ühendada. NB oluliselt lihtsam on käima saada komposiit videosignaali, kui svideo oma. Videokaardil peaks mõlemad olemas olema.
3. Kas videomakist näed tv pilti normaalselt? Võib olla ei suuda videomakk arvutisignaalist aru saada (DVD koopiakaitse - Macrovision)?
Siin on sulle vähe mõtteainet
_________________ say what?... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
20.10.2003 13:06:55
|
|
|
Tänud Bozz.
Käisin nädalavahetusel Tevalos ja muidugi oli juhe kaasas. Seal vaadati juhet ja no ei mina tea mis ta pomises et nii ja naa. Vaja ehitada mingi signaali muutja otsa. Tegigi kaardist väljuvale s-videole uue juhtme millegagi. Ütles veel et no nüüd peaks küll värviline olema. Aga ei tuhkagi. Niipalju siis sellest. Aga proovin praegu midagi muud nii et vaatame homme jälle kas õnnestus ka miskit.
Oot-oot. Mida sa mõtlesid selle all et videokaart otse telekasse ühendada. Ei mõika. Kaardil on ainult s-video väljund ja mitte kui midagi muud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
20.10.2003 14:09:32
|
|
|
tsitaat: |
Endal s-video->Videomaki scarti->edasi telekasse.
|
Otse selles mõttes, et videomakk vahelt välja jätta.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
20.10.2003 18:26:17
|
|
|
mul on selline jama, et pilt on must valge, aga vahepeal korraks viskab mingeid värve... nii sekundiks. ühendamisel olin hoolikas st arvuti voolust väljas jne. mingeid konkreetseid draivereid soovitada? juhe on a-kaablist s-video->scart. ati radeon kaardiga see juhe töötas ja mx440. nüüd ti4200 leadteki oma ja ei tööta.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
20.10.2003 22:45:07
|
|
|
Mul ka aastaid tagasi pani see S-video pead higistama - põhjus oli siis ikkagi S-Video erinevates alamreshiimides aga lõpuks hakkas minu 28"-Nokia värve näitama. Aga proovi ka teleka ja maki poolt põhjustele selgust saada. Kasvõi "läbi eituse" tahtlikult proovi vidopilt mustvalgeks saada Video to TV siis (ilma arvutita).
Või alusta katseid makilindile salvestusega:
1. Proovi suvalist laenutatud videokassetti siis kui vidorecorder ja TV -d on S-Vido reziimis. (proovi kõikvõimalike reziime)
2. Proovi oma makiga lindistada Arvutistulevat pilti ja mängi seda sõbra pool oleva makist maha.
Arvan et põhjus jääb sinna TV poolsesse otsa ja süüdi pole vidokaart.
Edu!
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
20.10.2003 22:56:04
|
|
|
skoop kirjutas: |
mul on selline jama, et pilt on must valge, aga vahepeal korraks viskab mingeid värve... nii sekundiks. ühendamisel olin hoolikas st arvuti voolust väljas jne. mingeid konkreetseid draivereid soovitada? juhe on a-kaablist s-video->scart. ati radeon kaardiga see juhe töötas ja mx440. nüüd ti4200 leadteki oma ja ei tööta. |
Sõbral oli ka nii ati 9200-ga. Pani siis RCA kabla järgi ja värvid olemas.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
escucha
HV veteran

|
20.10.2003 23:02:06
|
|
|
kui ma algul värvilisex pilti ei saand, näppisin kah igast setinguid ja juhtmeid arvutis......lõpux tsekkisin uvi pärast teleka setinguid, muutsin seal signal type vist ära......ja woilaa....kaart on r9200 ja telekas mingi 4-5 aastat vana finlux..
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
21.10.2003 17:04:24
|
|
|
Olen ka ise arvanud et viga telekas või makis. Kuna nii telekal kui ka videomakil puldud metsas siis kasutan mingeid universaalpulti millega nigu eriti teha ei anna. Telekal oli see viga et kõike sai juhtida ainult puldist ja praegu maksab ainuüksi pult 1300 krooni nii et arvatavasti oleks mõttekam uus telekas osta. Aga kuna sõbra pool venitasin pildi värviliseks siis mõistate ise millega tegu. Aga tänud ikkagi kõigile vastajatele.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
21.10.2003 22:14:33
Re: Mõistus otsas |
|
|
hdi28 kirjutas: |
No nii. Olen vist juba kõik postitused alates 2001 aasta detsembrist läbi lugenud aga tolku ei midagi. Nimelt on Nvida video kaart ja pilt ei ole värviline telekas nagu alati. Draiverid on uusimad. Tahaks teada kas keegi on üldse saanud selle kaardiga pildi telekas värviliseks. Endal s-video->Videomaki scarti->edasi telekasse. Või on kuskil mingi õpetus (mis iganes keeles). Ja kus iganes kohas sai muuta neid pal;ntsc või mis iganes setinguid. Ausõna silmade ees juba virvendab sellest lugemisest. Kaart ise GeForce64 sdr jne. andke palun mingit asjalikku nõu mitte ärge suunake jälle eelmiste teemade peale. Läbi loetud. |
vajad special kondekaga kaablit.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |